Algemeen Limburg algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Iemand al bij Lana geweest ?
Als ik zo zie… pretty face… mooie billen… goed figuur..: maybe too good to be true ?
Goed figuur/mooie billen?
Smaken verschillen, dat is wel duidelijk. 😉
 
Ze verzinnen toch steeds wat nieuws.
Zoekend op RL swingers koppel zoekt man kom je dit tegen. Even Google translate toegepast.

Lingerie

Geplaatst door Mario (30) - maandag 19 september - 10:52

Hallo single man, ik fantaseer over het delen van mijn metgezel dus ik ben op zoek naar een bi of hetero man die voor me wil masturberen op de sexy videofoto's mijn vrouw en vooral op haar ondergoed
ik krijg vandaag alleen Luik vandaag alleen overdag ik kan haar ondergoed dragen ik specificeer mevrouw zal niet aanwezig zijn.
 
Laatst bewerkt:
Als je bij een Latina duidelijk initiatief neemt en ze intens hard doorneukt (wel met gevoel natuurlijk) dan is de kans groot dat je een memorabele date hebt. Uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd. Dat is althans mijn ervaring. En het helpt gigantisch als je hun taal een beetje spreekt. Met donkere dames kan het alle kanten op.
 
Heel erg veel opties aangevinkt. Geeft meestal te denken. Alleen WA mogelijk; geen bellen, want dan komt de aap uit de mouw dat de dame alleen Spaans spreekt.
Oh, en geen prijzenpakket.
Maar wie weet. misschien valt het mee.
 
Voor corona ook al met haar afgesproken, toen ontving ze nog aan de kanten van Aarschot.

Op hookers had ze recensies, en die waren goed :)
Is een knappe dame die doet wat ze beloofd.
Ze is nu een stukje slanker geworden, echt mooi strak afgetraind lichaam. Ontvangt niet meer in Aarschot maar haar eigen woning in Zoutleeuw.
 
Van mij moest ze niet afvallen om eerlijk te zijn, had de rondingen op de juiste plaats. :)
Weet dat ze nu in Zoutleeuw ontvangt (staat nog steeds in men favorieten) maar dat is zo'n vervelende weg om te rijden, anders had ik der zeker nog paar keer bezocht. Nieuwsgierig vraagje, is de prijs nog steeds 180 euro?
 
https://old.redlights.be/profiel/chloe-belgische-babe iemand ervaring met deze dame? Heb ze al een paar keer zien passeren. Maar ook nergens een topic van te vinden
Ik heb een jaar geleden verscheidene keren met haar gedate, leuke, lieve dame met een warme persoonlijkheid. Voor mij was de klik niet 100% en ben na een tijdje dan niet meer langsgegaan. Ik ben beetje verwonderd dat ze nu opeens opnieuw adverteert, is geleden van april 2021, ze had toen veel plannen en hoopte een meer normaal leven op te bouwen en sprak vooral af met vaste klanten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan