WHEM Vingerlingstraat 18 Antwerpen: Afrikaanse dame

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Lovelysk13

Vaste klant
Forumpionier
201
04/07/21
112
16
Heeft er iemand ervaring met de Afrikaanse dame op Vingerlingstraat 18 (raam net naast de sexshop)?

Ik heb haar daar gisteren voor het eerst gezien, net voor ze voor lange tijd met een klant achter het gordijn verdween.

Ze is vrij groot en slank met kort rasta haar.
 
Ik ben deze week weer eens bij deze dame binnen gestapt. Julia noemt ze zich. Ze is heel dynamisch en werkt al meer dan een jaar daar in die bar in de avondshift. Ze zegt 30 jaartjes op haar teller te hebben staan en geboren te zijn in Ghana.
Ze is groot en slank met niet te grote borsten en een stevig afrikaans achterwerk.
Met dynamisch bedoel ik echt dynamisch: ze praat zeer open en kan eigenlijk geen minuut stil staan. Bewegen en dansen lijkt haar leven wel te vullen.
Ik betaalde 50 € boven op de kamer en na een snelle wasbeurt nam ik plaats op bed. Ze kwam op haar knieën naast me zitten en begon aan een zachte aangename pijpbeurt. Ik kon rustig met mijn (gewassen) handen overal aan haar komen. Ze kwam vervolgens op me zitten en toen ze voelde dat ik er bijna was, stopte ze even en vroeg hoe ik het wou afmaken... "Me on top" zei ik en greep haar bij de enkels zodra ze op haar rug lag en plooide haar benen de lucht in. Ik pompte nog even door... tot het hoogtepunt.
Nadien begon ze zich in mijn bijzijn ongegeneerd te douchen terwijl ik nog even van dat schouwspel genoot. Bijna een uurtje later stapte ik bij haar voldaan buiten.
Voor wie van dit type dynamiek houdt is dit een topper.
Ik was er enkele maanden terug ook al eens geweest en toen (nog deels met mondmasker en zo) vond ik het al best goed voor een raam-ervaring, nu vond ik het gewoon top. Als ik, om welke reden ook, in Antwerpen ben, is het herhalingsgevaar groot...
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan