Liefde bedrijven

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
When we abandon the idea that sex and lust are evil and embrace that sex and lust is a sacred energy exchange, the whole world will change into a loving community.
Make Love not War.

Ps all those that seek war in their pleasure: Its ok to open up and feel peace instead of war. Elevate YourSelf

pas geleden heerlijk gespeeld met een dame waarbij haar partner toeschouwer was ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 Aanschouwen van zo een Koninklijk genot is niet te omschrijven..
Screenshot_20220921_093151_Instagram.jpg
 
Dit is ook waarom ik geen "Arabische" dames meer date betaald. Het is allemaal zo fucking nep, dit is dan wel de extreemste vorm denk ik.


Als je de verhalen van Layla moet geloven zou je eigenlijk denken dat zij haar klanten juist betaalt 😂
Wat een onzin allemaal
Pssst Fredje. Nee dit is zuivere aanbidding. Er zijn ook wandelbroeders die dit juist zoeken.
Laat ze genieten.
 
Sommige mensen kunnen ook verschrikkelijk naïef zijn en alles geloven. Dat heeft veel mannen helaas al veel geld gekost.
Ik moet zo enorm lachen om dit soort reacties. Ik ben heel duidelijk over mijn intenties: We worden niet verliefd, we gaan niet trouwen, niemand is verplicht om extra's af te nemen of om überhaupt een afspraakje met mij te maken.

Op het forum heb ik een profiel omdat veel klanten mijn nummer willen, wat niet mogelijk is. Maar, ik werk niet elke dag. Dus als iemand een afspraakje wil maken op de dag dat ik er niet ben kunnen ze wel een pb doen en kan ik schuiven in mijn agenda. Dit is een service.

Fantasieën kunnen per pb kort besproken worden en dan kan ik kijken wat voor mij ook lekker is en of ik die kan vervullen.

En ja met sommige mannen praat ik elke dag omdat ze gewoon super hoffelijk zijn. Al zou ik ze nooit in rl zien, gaat het daar ook niet om.

Jammer vind ik dat ik moet verdedigen dat ik gewoon een mens ben, die ook enorm kan genieten van seks en intimiteit. Daarom doe ik dit werk.
En nee ik vrij niet met mannen die ik instant niet lekker vind.
Ik heb geen zin om thuis mezelf vies te voelen omdat ik seks heb gehad puur voor t geld en zonder enige aantrekkingskracht of klik.

Maar, ik ga me ook niet elke week verdedigen. Dus appricier je mijn posts niet, ben je geheel vrij mijn draadje te negeren. Maak het jezelf vooral gemakkelijk.
If u desire meaningless seks, ga dan vooral verder. Mijn zegen heb je🙏🏽❤️‍🔥🙏🏽

Ps I don't want your money. Ik neem alleen geld aan voor de services die ik verleen✌🏽 ik ben dan ook een prostituee if u didn't knew that.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan