WHEM de prachtige Eva ? (Tilburg)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Deze advertentie al wel 20 keer bekeken, en ze adverteert al maanden in Tilburg maar iets weerhoudt me nog. Kan niets vinden online.
Iemand hier ervaring met Eva? https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/tilburg/3121867-eva
Kijk wat dat betreft zitten we op een lijn, iets remt mij af, Wat weet ik zo nog niet.
Maar een of andere grijze cel roept keihard nee, maar misschien vergis ik me er werkelijk in.
Het verleden wat geleerd ,en meestal eenmaal de euro's uit handen, is het een kwestie van afwerken en wegwezen

Hier nog eentje, ( https://www.kinky.nl/female/escort-inbound/tilburg/4512021-emily ) al diverse keren in de app mee geweest, en toch niet doorgezet, om de reden als boven.
 
Ik heb geprobeerd om in ieder geval een afspraak te maken, en je raad het al niet gelukt.

Bij tweede berichtje in de app vraagt ze al om video oproep, om wat reden, die hier sommige wel begrijpen doe ik daar niet aan mee, en bij berichtje 5 ben ik geblokt op de app ??
Ik zeg laat lekker zitten met de nep tieten , als het contact zo verloopt , is dit meestal een voorbode van nog meer slecht nieuws.

Ps de link naar Denisa in Bocholt vind ik niet op de Eva lijkrn, maar dat is mijn persoonlijke insteek.
 
Ik heb geprobeerd om in ieder geval een afspraak te maken, en je raad het al niet gelukt.

Bij tweede berichtje in de app vraagt ze al om video oproep, om wat reden, die hier sommige wel begrijpen doe ik daar niet aan mee, en bij berichtje 5 ben ik geblokt op de app ??
Ik zeg laat lekker zitten met de nep tieten , als het contact zo verloopt , is dit meestal een voorbode van nog meer slecht nieuws.

Ps de link naar Denisa in Bocholt vind ik niet op de Eva lijkrn, maar dat is mijn persoonlijke insteek.

Wil je de reden toelichten waarom je niet mee doet aan een video oproep? Ik zou dat zelf namelijk ook alleen maar willen om haar te beoordelen, heb minder zin om zelf met mn giechel op camera te komen met de kans om opgenomen te worden.
 
Allemachtig. Die is volledig nep en verbouwd. Daar zou ik nooit naar toegaan op basis van alleen foto's. Misschien als ze achter de ramen zou staan en je ook lichaamstaal kunt lezen en een praatje kunt maken
 
Ik twijfel ook nog, er staan maar 2 reviews op van mensen die ook over andere dames hebben geschreven en niet alles met 5 sterren invullen.
De rest lijkt wel reclame, alles met 5 sterren ingevuld en in het Engels..
 
Een beetje te laat aangezien advertentie inmiddels offline is maar ik ben ergens in januari langsgeweest en ze ontving toen in een heel mooi groot huis terwijl als je er voor stond je dacht dat het een simpel rijtjeshuis was. Ze vroeg idd om even te facetimen na app contact, voor mij niet zo'n probleem dus een paar uur later werd ik ontvangen door een klein bloedmooi slank vrouwtje met heerlijke (nep)tieten erop, kontje klein maar strak. Pijpen met condoom deed ze erg lekker, vind ik normaal niet zoveel aan met een jasje eromheen. Haar beffen was geen straf, echt een heerlijk kutje en ze kon of goed acteren of ze kon er ook wel van genieten. Toen ik nog een rukje gaf aan mijn grote vriend voordat ik haar ging neuken kreeg ik echter een boze blik want waarom zat ik met mijn handen aan mijn lul, dat was vies dus de condoom kon eraf en weer een nieuwe erom, ik zat er bijna uit automatisme weer aan, dan was het feest geweest denk ik:ROFLMAO:.. Ze was erg strak maar in missionaris seks hebben zonder het zoenen is het gewoon net niet voor mij en daarnaast hield ze haar hand er tussen zodat ik niet zo diep zou gaan denk ik? Ik mag niet klagen maar het is ook niet dat er een monsterlul in haar zat, erg apart dus. Tijdens de seks ontving haar vriendin(Emily?) iemand anders denk ik want ik hoorde ze rustig voorstellen en de trap opgaan haha.. Daarna kwam ze bovenop en begon ze op me te rijden maar weer alleen mijn eikel, omdat ze zo strak was kwam ik hier ook nog van klaar terwijl ik normaal met een condoom erom eigenlijk nooit klaarkom.
Vanwege het niet zoenen(wat ik vantevoren natuurlijk wist) en het rare gedoe rondom de seks zou ik niet meer teruggaan, ze is en blijft wel echt bloedmooi.

Ik zie nu dat het een uitgebreide review is geworden maar misschien handig voor als ze terugkomt en iemand wil wat meer over haar weten
 
Ik heb wel goede ervaring met Eva, knappe meid maarxwel wat kleiner en tengerder dan je zou verwachten op de fotos. Is meer kinky softvsm dame en ik hou wel van soft kinkygames. Ze speelde leuk maar beffen of zij mij met haar tong mijn tepels teasen was er niet bij, laat staan pijpen of neuken. Terwijl ik een goede hygiene heb en er prima uit zie. Ja dan mis ik net ff teveel erotiek om er voor terug te komen. Ik wil wel meer vrouw zien en voelen om regelmatig bezoekjes te brengen.

Ontvangstruimte is wel ok en sfeervol en schoon en lekker vooraf en achteraf in ruime schone moderne douche mogelijk. Ben er 2x geweest en 2 prima sessies, naarcals ze beffen zou toestaan en mij met tong teasen en of neuken/intiem dat laatste staat toch duidelijk in haar advertentie vermeld als mogelijkheid, dan zou ik vast klant worden. 2e keer ging ze ook wat sneller richting mijn orgasme zodat er toch 15 min van mijn betaalde tijd afging jammer , dames beseffen vaajk niet dat je als man ook hard voor je geld moet werken en als je buiten komt je heel goed weet hoelang je binben bent geweest Eva zou een topper kunnen zijn, maar door vele bij anderen vaak standaard veilige erotische handelingen weg te laten en niet te doen, blijft het vrij standaard en verkies ik andere knappe dames die dat wel doen en ook goede service en spel geven
 
Terug
Bovenaan Onderaan