WHEM Darla, Amsterdam (Rotterdam)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik krijg moeilijk contact met haar, telefoonnummer is veranderd, ik heb het gevoel dat iemand anders de administratie verzorgt, en een percentage van de omzet vraagt, dat gebeurd wel vaker met dames die alleen spaans spreken.
 
Nog steeds niemand geweest? Ik spreek in principe alleen af met dames waar ik goede ervaringen over kan vinden maar zou toch bijna zelf de proef op de som nemen
 
Ben ook benieuwd, ze is weer terug in Rotterdam, ze was even in Zwolle gestationeerd , Foto's geven de indruk dat ze een ongelofelijke grote ronde kont heeft, maar ik wil de bevestiging van iemand die er geweest is.
Tis voor mij ook een kut eind rijden.
Anders wil ik wel proef konijn zijn😜
 
Ik denk een paar echte foto's dat ze met gezicht herkenbaar is en een paar van een pornster waarvan het gezicht onherkenbaar gemaakt is.
Is er iemand die in de buurt woont?
Die kan dan even testen😄
 
Ik ben geweest, ontvangt in rotterdam zuid. Colombiaans volgens eigen zeggen, en Heeft een heerlijk donkere lichaam. Enorme kont, flinke tieten. Kont is naturel voor de liefhebber. Ben gegaan voor een vluggertje, omdat ik eerst wilde proberen hoe ze zou zijn. Ze komt erg lief over, maar kan zeker wat hebben.

Ze is wel degelijk de dame van de foto's.

Gezien ik maar een kwartiertje ben gebleven, heeft ze mij stijf gepijpt en daarna heb ik haar met olie doordrenkte billen geneukt.

Ik ben een dikke billenman, dus dit is zeker voor mij in ieder geval voor herhaling vatbaar.

Heeft er iemand suggesties van vrouwen met dikke billen, hoor ik die ook graag.
 
Terug
Bovenaan Onderaan