Algemeen Club Amai, Meer

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Die dame achteraan is niet geboren als dame. 🧔
Ze was nogal groot en heb je haar handen en voeten gezien?
Was wel heel goed gedaan en ook ik schoof aan, maar zodra ze mijn onderdeel vast nam had ik door dat er iets mis was.
En dit is absoluut niet racistisch bedoeld, maar ieder zijn ding en dit is dus niet mijn ding.
 
Die dame achteraan is niet geboren als dame. 🧔
Ze was nogal groot en heb je haar handen en voeten gezien?
Was wel heel goed gedaan en ook ik schoof aan, maar zodra ze mijn onderdeel vast nam had ik door dat er iets mis was.
En dit is absoluut niet racistisch bedoeld, maar ieder zijn ding en dit is dus niet mijn ding.
Ja dat klopt, ik had ook al een vermoeden, bij deze dus bevestigd😁. Al liggend viel het me niet op (had geen focus op voeten en handen gelegd) maar zag haar laat op de avond bij de douches en dan wist ik het ook wel.
 
En de bedoeling is volgende week de 22 ste eerst de club in brecht te doen(thema naakt) en daarna op de terugweg amai of als het een heerlijke geile dag is geweest v haar gewoon daar blijven tot sluitingstijd en dan n huis toe…. Naakt vindt zij vest opwindend vandaar eerst naar brecht (divine)
 
Ga morgen mijn geluk beproeven bij Club Amai en wel in de gedaante van travestiesletje Uschi. Wordt mijn eerste bezoekje aldaar en ben reuze benieuwd naar de locatie en de sfeer. Pas in ieder geval goed in het concept want ben alles behalve eenkennig waar het om pikken/sperma gaat :).

Is iemand toevallig bekend met het koppel Jeroen en Els uit Delft ? Zou met het oog op de toekomst graag met hun in contact treden i.v.m. hun carpoolaanbod in het Amai gastenboek afgelopen zaterdag.
 
Wij ( Hotstel waarvan zij exotisch getint ) waren vrijdag voor de eerste keer in Amai en moeten zeggen het was erg leuk relaxed en supergeil.
Zeer relaxte en respectvolle mannen waren er 👍🏼.
Vrouw heeft er heerlijk van genoten ( en nog...poesje nog steeds lekker gevoelig 😛)
De eerste ervaring met Amai begon goed op de matrassen bij de Jacuzzi waar ze goed genomen is door.....(de tel kwijt 😂) mannen.
In de ruimte bij de gloryholes heerlijk genoten van alle handen en harde pikken om haar heen welke ze dan ook lekker heeft gepijpt, voor mij ook fantastisch om te zien hoe ze hiervan genoot en hoe ze een voor een door de mannen werd geneukt (luidkeels😅) .
Wij gaan daar zeer zeker snel weer terugkomen
 
Gisteravond nog eens een donderdagavond in club amai beleeft.
Weer een zeer leuke avond geweest en met 4 dames kunnen spelen.
Ook Claire was aanwezig.
Alle leeftijden en vormen aanwezig en actief. Voor ieder wat wils.
Op het einde van de avond kwam er nog een koppel binnen.
Ik schat ze tussen de 30 en 35. Dame met een pornolijf.
Ik had niet verwacht dat ze heel actief ging zijn met single mannen, en heb mijn laatste kruit verschoten bij een andere dame.
Jammer, want ze werd wel actief. Ze is geneukt door 2 heren en haar vriend en rondom haar zaten nog enkele heren.
Nadeel of voordeel voor een vrouw als je zo laat op de avond begint:
Niet iedereen heeft nog fut of energie om hem hard genoeg te krijgen en diegene die er wel in slagen houden het meestal heel lang vol omdat ze zie avond al een (aantal) keer hun kruit verschoten hebben.
De 3 mannen die haar geneukt hebben zijn haar lang aan een stuk blijven neuken. Je zag op het einde dat het bij haar niet meer zo leuk was, maar ze wou die 3de man niet teleurstellen.
En op die manier krijgen anderen mannen natuurlijk minder kansen.
Een avond in een parenclub is natuurlijk geen gangbang. Dus je kan en mag als man ook wat langer met een dame bezig zijn als deze dame dat ook OK vind.
Het bed was na afloop serieus nat.
Wel een heel geil schouwspel.
Hopelijk komt ze nog eens lang en kan ik ook meespelen.
 
Het is mijn ervaring dat er altijd een gemengd publiek is: jonger en ouder door elkaar. Het is altijd wel een actief publiek. Je komt niet naar Amai om in een hoekje te gaan zitten en niet mee te doen. Ook zie je er niet het "m'as tu vu"-publiek dat in erotische dancings (sommige avonden in Eroxx bijv.) rondhangt en dat er enkel komt omdat het eten er goed is, de drank gratis is, er (te) luide muziek wordt gespeeld en je je nieuwste bikini of boxershort wil showen.
 
Vorige week maandag (19/9) voor het allereerst naar een club geweest... Bewust voor een actieve club gekozen, en amai amai amai, zeker een dikke aanrader.. ondanks de spanning, en het niet weten wat te verwachten qua leeftijd , en verwachtingen was dit letterlijk een schot in de roos.. ook al waren wij zowat het jongste koppeltje aanwezig (v29 , m 33) en wat later dan verwacht... hebben we genoten! Ik werd als vrouw zo ontzettend geil door de dame die genomen werd in de gyn stoel, dat mijn mannetjes zelf begon te spelen met mij, waarop heel snel actie volgde op handen en knieën in de darkroom, en dat uiteindelijk eindigde in diezelfde gynstoel.... Zeker 10+ keer al spuitend klaargekomen,.. heerlijk!!
Na een korte (rook- en) drinkpauze, opnieuw op verkenning gegaan in de club en in een klein hokje op een matras beland, met een man met heerlijk grote pik, die me samen met men mannetje verwend heeft en me ook meermaals laten spuiten heeft over mijn mannetje...


Voor actieve doeners, zonder schroom maar met veel respect is deze club echt een aanrader!
 
Klinkt goed, Kinky!
Jullie hebben je er echt heerlijk vermaakt!

ik ben overigens ook geregeld in Amai te vinden, helaas nooit op maandagen ivm mijn werk. Misschien moet ik toch eens vrij nemen..
De Mega Gangbang avonden op de 2e woensdag vd maand zijn mijn favoriete avonden & geregeld ben ik er ook op donderdagen. Aanstaande donderdagavond ben ik er bijvoorbeeld ook weer.

Amai is uniek, het concept is geweldig & alle bezoekers kunnen er echt helemaal zichzelf zijn en er met elkaar een geweldig geil feestje van maken.
Ik kom er nu al zo'n 7 jaar en vermaak er mij altijd uitstekend. Het is heerlijk om daar met gelijkgestemden er een dolle exhibitionistische geile boel van te maken.

Voor Amai open ging kwam ik overigens ook al in de Galleryclub In Hoogstraten. Wie kent die nog?

Hoe dan ook, overmorgen hoop ik weer een ouderwetse echte Amai avond te beleven, ik heb er weer heel veel zin in!
 
Laatst bewerkt:
Afgelopen vrijdag deze club eens een bezoekje gebracht. Bij het aankomen van de club een volle parking, ik had nog net een plekje. Binnen een vriendelijke uitbater aan het onthaal. Drankje gedaan aan de bar waar op dat moment een 15 tal mensen stonden dus de rest moest wel elders in de club zijn, en idd ook een kijkje gaan nemen in de speelruimtes waar het idd al volop actie was. Toch aanzienlijk wat koppels aanwezig en actief ook. Ik was 20 minuten binnen en ik werd al door een man gevraagd om zijn vrouwtje te plezieren wat ik ook gedaan heb...een mooie milf die duidelijk genoot van mijn jongeheer. Er was opvallend overal actie in de speelruimtes. Nette douches ook en een mooie binnen jacuzzi. Uiteindelijk nog 2 keer bij een koppel aangesloten dus na 3 keer was mijn kruit allemaal op😁. Herhalings gevaar zeker wel, ik heb me laten vertellen dat de zaterdagen heel goed bezocht worden dus dat ga ik zeker ook eens proberen. Opvallend was dat er een ongedwongen sfeer heerste en geen gevoel van betaalde afwerksex was, dat hebben ze daar niet.
 
Terug
Bovenaan Onderaan