Recensie Latina milf (naam vergeten) Doubletstraat 31 k9 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

BigAssLover

Newbie
8
18/07/22
17
3
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Aftrekken
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Spaans
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
40
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Na een lange tijd maar eens even kleine Willem laten verwennen. Ik wou kleine Willem in het heerlijke mondje (vind ik) van Katalina laten verdwijnen. Maar helaas ze was al bezig met een ander.

Ik dus maar doorgelopen naar de witte passage opzoek naar een leuke Latina om kleine Willem in te laten verdwijnen. Liep de hoek om en mijn ogen vielen op een leuke milf met fijne rondingen waar Willem mij een signaal stuurde van daar wil ik in. Zo gezegd zo gedaan.

Na de kennismaking in mijn gebrekkige Spaans hup naar binnen. Ze rukte nog net niet de kleding van me lijf terwijl ik haar mooie lichaam verkende en lekker aan haar zat. Na dat ze van haar lingerie had ontdaan ging ze lekker met haar kontje tegen me aan schuren terwijl ik lekker aan haar borsten zat.

Nadat Willem op oorlogssterkte was nam ik plaats op bed en begon ze lekker wild te pijpen. (wel met cd). Vol overgave ging ze ervoor alsof ze me pincode eruit wou halen. Afijn ik genoot er heerlijk van.

Na een tijdje hield ik het bijna niet meer en zei ik let's fuck. Ze stopte en nam gelijk de doggystyle positie aan.
Ik legde haar op haar rug neer en deed der benen omhoog en ging heerlijk in haar natte genot grotje in. De eerste stoten rustig en daarna heerlijk hard te keer. Je weet wel zodat je lekker geluid hoord wanneer vlees op vlees aan het stoten is. Lekker geil keek ze me aan toen en heerlijk om te zien hoe haar borsten alle kant op wiebelende.

Ik kon het niet laten en begon er lekker aan te sabbelen, en ze liet merken dat ze dat ook fijn vondt. Daarna haar lekker doggystyle geneukt. Lekker hard ze kreunde lekker geil terwijl ik lekker hard tegen haar kont tekeer ging.

Nu denkend aan haar kontje wil ik der meteen weer in🤣. Maar fijn omdat ik lekker aan haar borsten wou zitten heb ik het maar met de handjes laten afmaken zonder cd terwijl 2 vingers in der genots grotje gleden en ik met de ander hand lekker aan haar borsten zat.

Eindstand werdt Willem zo enthousiast dat ik het niet meer hield en lekker alles eruit vloog. Daarna maakte ze Willem weer presenteer baar en kreeg nog een kusje en likje van der.

Eindstand : zeker voor herhaling vatbaar
 
Laatst bewerkt:
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan