Recensie Jenna Rose, Leeuwarden (voorheen Arnhem) 4,71 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

jeroen3040

Stamgast
655
11/08/21
551
45
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Anaal
  2. Beffen
  3. Klaarkomen in mond
  4. Pijpen zonder condoom
  5. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
B
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/arnhem/582397-jenna-rose
Totale kosten (in euro)
230
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Jenna is een leuke excentrieke dvp (qua lichaamsbouw wel normaal+ dus daar moet je wel van houden), afspraak maken ging snel en de afgesproken services zijn nagekomen. Ik zocht naar een NL DVP die GFE, anaal en CIM (kost 30 euro extra) doet en zodoende kwam ik bij deze dvp op bezoek. De date was heerlijk geil in een relaxte sfeer, Jenna kan lekker variërend pijpen (maar helaas geen deepthroat) dit deed zij heel kundig totdat ze mijn jonkheer op oorlog sterkte had gebracht. Waarna ik haar in doggy stijl eerst vaginaal en daarna in haar * neukte totdat ik klaarkwam. Tweede ronde heb ik haar in meerdere posities geneukt en in haar mondje mijn lading geloodst. Voor mij is deze dame wel voor herhaling vatbaar omdat ze anaal en CIM doet alsook een goede GFE kan geven.
 
Laatst bewerkt:
Dame heeft ook een eigen site: https://www.jennarose.nl
Ik heb wel eens geprobeerd af te spreken, echter nooit een reactie gekregen.
Heb je gewoon het openbare telefoonnummer gebruikt? Er is ook een optie om voor 50 euro een "privé"-telefoonnummer te krijgen waarmee je sneller contact schijnt te krijgen.
 
Hi @jeroen3040 ,
Dankjewel voor je uitgebreide review! Je schrijft dat haar lichaamsbouw "normaal+" is. Op de foto's lijkt het alsof ze een aardig buikje heeft, klopt dat?
In combinatie met kleine borsten vind ik dat persoonlijk namelijk niet zo aantrekkelijk en dat heeft me tot nu weerhouden om haar te benaderen
 
ja dat klopt ze heeft wel een buikje, en haar borsten zijn in verhouding met haar lichaam klein te noemen. Ik vind een dikke kont belangerijkker dan boobs derhalve was dit niet een issue voor mij qua fysieke verschijning en haar buikje vond ik ook niet belemmerend. Service was goed en ik liep blij de deur uit!
 
Ik heb een jaar of 5 geleden met haar afgesproken in Arnhem en toen had ze een normaal postuur, maar met een mooie platte buik. Ruim een jaar geleden ben ik wederom geweest en de service was goed, maar ze is aardig aangekomen en ze heeft inderdaad een flinke buik. Super lelijk is ze niet, maar mooi is het niet helaas.
 
Op d'r account bij Kinky staat squirten ook aangegeven? Doet je dit ook?

Ze lijkt me opzich een hele leuke dame, maar gewicht is me denk ik net iets te veel ben ik bang.
 
Ben al enkele keren bij Jenna geweest en iedere keer was het een feest. Het is echt de beste GFE ervaring die ik met DVP' s heb gehad. Jenna is volslank, maar zeker niet dik, tongzoent heerlijk, geniet van anaal en heeft een lief koppie met prachtige ogen. Gewoon doen!!!!
 
Ik denk dat er weinig dames van plezier zijn te vinden zoals Jenna. Een mooie vrouw met een aantrekkelijk lichaam die met volle overgave geniet van de sexdate. Anaal is wel een favorietje voor haar en ze laat dat ook weten op haar leuke website. Zo ook de vele mogelijkheden die met haar te bespreken zijn. Ik heb met Jenna al regelmatig afgesproken en zal dat zeker blijven doen. Voor een voortreffelijke date ben je bij haar aan het juiste adres!
 
Vind het ook beetje raar dat ze korting geeft als je review op haar website zet


en dan zie je dit https://www.wieheeftgebeld.nl/nummer/31615358505

Ik zou genoeg wete en wegblijve
 
In aansluiting en bevestiging op alle minder positieve berichten over Jenna Rose die ik op diverse plekken/fora las : deze 'dame' reageert inderdaad al enige tijd niet op telefoon en berichten op WhatsApp met het vriendelijke verzoek een afspraak te willen maken.

Heel asociaal, respectloos en onbeschoft! Het lijkt er op dat ze een faker is (geworden) die het alleen maar te doen is om mensen via vooruitbetalingen op te lichten...

Een gewaarschuwd mens...
Ik ben inderdaad niet altijd bereikbaar en doe dit niet elke tijd, elke dag etc. Dat ik niet reageer is te beginnen met :"Hey, of Hi" of "Alles goed? Alles lekker met je?" Ik ben geen faker. Op mijn website en WhatsApp staat dat je me geen vragen moet stellen waarop je het antwoord al op weet.. Als mensen me €50 sturen voor Reservering, en ik kan niet vraag ik ze altijd mij een tikkie terug te sturen. Ik heb overal bewijs van. Ik bewaar namelijk alles en maak overal screenshots van! Van de reviews moet het gemeend zijn, als je korting wil is dit de enige korting die ik geef.
Bovendien staat er ook overal is dat ik alleen reageer via WhatsApp vanwege veel fakers die mijn tijd in beslag nemen door bijvoorbeeld uren te bellen zonder een exacte datum af te spreken.
 
Denk dat Jenna en Paracetamol nog eens af moeten spreken om deze discussie met elkaar uit te praten.
Dat is beter dan het op deze site te doen.
Net als met @Sixty9er.. Ik weet niet waar het fout is gegaan. Wil het heel graag oplossen, of ja hij stuurt me een tikkie voor z'n reservering, en dan evt meer zodat 't is opgelost €50 meer, Want ik begrijp z'n reactie wel als ik zijn schoenen zou staan. Maar dan heb ik iets over 't hoofd gezien!
 
Net als met @Sixty9er.. Ik weet niet waar het fout is gegaan. Wil het heel graag oplossen, of ja hij stuurt me een tikkie voor z'n reservering, en dan evt meer zodat 't is opgelost €50 meer, Want ik begrijp z'n reactie wel als ik zijn schoenen zou staan. Maar dan heb ik iets over 't hoofd gezien!
En weer (zie #12) heb ik jammer genoeg een minder goede ervaring met Jenna gehad.
Had ongeveer een week van tevoren een afspraak met haar gemaakt voor vanmiddag welke helaas niet doorgegaan is omdat ze mij (in tegenstelling tot had we hadden afgesproken) hiervoor zaterdag geen tikkie stuurde en op het tijdstip van onze date doodleuk een afspraak met iemand anders gemaakt had!!!
En dit eerst nog ronduit ontkende alvorens ze haar fout schoorvoetend wel moest toegeven. Hier op afgeknapt, komt op z'n zachtst gezegd niet heel betrouwbaar over... not amused dus!

Maar goed, nu mijn boosheid/teleurstelling inmiddels wat gezakt is, misschien was het vanuit Jenna niet meer dan een onbedoelde pijnlijke vergissing...

Nou ja, wie weet Jenna dat we het nog eens een keertje goed maken want je blijft in mijn ogen echt super lekkerrrr, groetjes, Sixty9er.
 
Is het trouwens niet een beetje opvallend dat op haar Kinky profiel, maar liefst 43 recensies staan, het gros van mensen die slechts één recensie plaatsten, en natuurlijk allemaal in louter jubelachtige bewoordingen, 'de beste ervaring ooit'? Hoe doorzichtig is dat?
 
Ik denk dat dat komt omdat ze korting geef na een review. Vooraf een positieve recensie plaatsen levert dus ook gewoon 40 euro korting op als het goed is. Ik zou het ook wel doen hoor, kijk verder toch niet naar de kinky recensies, daarvoor ben ik hier. Lekkere dame wel! Ga snel eens langs, hopelijk geen dubbele afspraak zoals hierboven.
 
Zie ik dat nou goed dat alle mindere berichten verwijderd zijn? Krijgt de moderator hier ook korting ofzo?

Edit mod: er zijn off topic berichten verwijderd, had niets met goed of minder te maken. Graag hier weer verder met berichten n.a.v. bezoek aan dame!
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Als mannen me blijven kleineren net na het maken van een reservering, of doen alsof ze niks hebben gelezen of mijn prijzen willen afdingen. Ben ik heel makkelijk, net als bij 69 heb ik de 50€ terugbetaald. Heb ik gewoon een screenshot van. Ik wil geen gezeik.
Dat ie de 2e keer afspreekt zonder reservering is nog geen afspraak.
Nadat er is gereserveerd zet ik het in de agenda en dan staat het vast.

Mensen kunnen inderdaad na de eerste keer korting krijgen maar dan is dat voor 1x, daarna op hun risico. Ik hou zelf ook niet van spam.

Maargoed ik ga me niet telkens verantwoorden. Ik heb genoeg lieve klanten die weten wie ik ben en geen oplichter ben.
Dat jullie me zo noemen waarvan 1 die die waarnemingen heeft ga je gang.

Je mist wat! 💋
Niet zomaar oordelen over iemand op basis van vermoedens.
Was dit geen review pagina overigens?
 
Al een aantal maal heb ik geprobeerd in contact te komen met deze dame, maar dat blijkt erg lastig. Ze neemt niet op en reageert niet op app berichten.
Maar nu ik lees dat er vooraf aanbetalingen gedaan moeten worden waarbij ze dus ook gelijk je naam heeft houdt het voor mij wel
op. Voor de meeste van ons geldt dat anonimiteit van groot belang is en daarbij zijn de gevallen van oplichting via aanbetalingen legio. Uiteraard zijn er wandelaars die er totaal geen probleem mee hebben en dat zal nog genoeg klanten opleveren voor Jenna.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Anaal
  2. Beffen
  3. Klaarkomen op lichaam
  4. Penismassage
  5. Pijpen zonder condoom
  6. Plassex
  7. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
B
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
120 minuten
Dag
Zaterdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/arnhem/582397-jenna-rose#overview
Totale kosten (in euro)
400
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Jenna was toevallig on tour in de buurt dus besloot ik haar op te halen. Het was net alsof ik een date had met een veel te jonge vrouw. In de auto sprak ze honderduit over van alles. Erg enthousiast.
Thuis aangekomen vervulde ze al mijn wensen. Gewilliger dan dit kom je ze niet vaak tegen. Vrijwel alles is mogelijk. Jenna vind niets te gek.
Pijpen kan ze echt al de allerbeste. Haar gezichtje is zo mooi. Haar lichaam is van een vrouw, niet van een meisje. Ze weet in ieder geval wat ze moet doen met dat lichaam. Ze laat zich graag nemen in alle standjes mogelijk. Kinky sex gast ze niet uit de weg.
Het was een heerlijke ervaring en ik zal haar zeker nog een keer gaan zien.
Behandel haar met respect en je krijgt er veel voor terug.
 
Of je het ermee eens bent of niet, haar werkwijze is duidelijk vermeld in haar (Nederlandstalige) advertentie op Kinky én op haar privewebsite. Ben je het er niet mee eens dan kijk je verder. Simpel zat.

NB: je kunt gewoon gratis een Bunq rekening openen, daar geld naar storten en vanaf daar betalen, als je het moet verbergen voor het thuisfront. Of je vraagt een maat van je het te over maken onder het mom van verassing voor t vrouwtje thuis.
 
Ik snap Jenna wel. Bij meerdere dagen vooruit boeken, zal het regelmatig zijn voorgekomen dat klanten niet op komen dagen. Met een vooruitbetaling gebeurt dat veel minder. Ze biedt nu overigens de mooie mogelijkheid om te betalen met een Bol.com of Wehkamp-bon. Eenvoudig en anoniem.
Overigens heb ik vooruitbetaald, maar daarna is ze naar het hoge noorden vertrokken. Onze afspraak voorlopig gecanceld. Hoop dat van uitstel geen afstel komt, want vindt haar bijzonder...
 
Probeer al zo lang een afspraak met haar te maken. Maar iedere keer komt wel, komt wel. Erg jammer dat deze mooie dame zo lastig is wat dat betreft. Heb haar in 2018 een keer mogen bezoeken en dat was zo'n feestje.
 
In mijn persoonlijke ervaring was ze heel betrouwbaar en kwam ze haar afspraken altijd na , geen gezeik , altijd heel gezellig. Ook gewoon dezelfde meid als op al haar foto's.
Veel passie ook altijd goede sex gehad. Tijdje vaste bezoeker geweest , wel opgelet maar had ook echt niet het idee dat er verder iets niet pluis was.
 
Als het je lukt om met haar af te spreken heb je een topdate.
Dame is echter redelijk chaotisch en geneigd om afspraken te vergeten etc., dat is iets om rekening mee te houden.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Anaal
  2. Beffen
  3. Klaarkomen in mond
  4. Pijpen zonder condoom
  5. Squirting
  6. Vingeren
  7. Kontlikken door klant
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
B
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
120 minuten
Dag
Woensdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/arnhem/582397-jenna-rose#overview
Totale kosten (in euro)
450
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Heb recent een heerlijke date gehad met Jenna. Had haar voor 2 uur bij mij thuis uitgenodigd. Ze werkt momenteel wat minder (max 1 a 2 dates per dag), want ze gaat voor kwaliteit boven kwantiteit. En dat is te merken! Dit was voor mij een onvergetelijke afspraak. Mijn beste ervaring met een DVP ooit (so far...). Vooral omdat alles bij Jenna echt en oprecht voelt. Ze geniet van haar werk, is gewoon lekker zichzelf en geeft mij zodoende een 100% GFE. Ze is anders dan anderen en voor mij was dat heel erg sexy. Had een lekker sexy outfit aan en verleidde mij met knuffelen en erg lekker zoenen. Wanneer ze me pijpt (zonder) kijkt ze me zo ontzettend lekker aan met haar mooie ogen en geile blik. Daarna haar heerlijk gelikt, standje 69 met extra aandacht voor haar heerlijke *. Intiem berijdt ze me lekker enthousiast. Vanuit standje missionair uiteindelijk naar hoogtepunt: anaal met Jenna. Dat is echt haar specialiteit en ik vond het fantastisch. Ik ga voor een maandelijkse herhaling ;-).
 
Terug
Bovenaan Onderaan