WHEM Pornstar Lara - Nijmegen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb deze dame twee keer bezocht. Ik zal ze volgende keer ws weer bezoeken. Volgens mij komt ze vanaf 13 februari een week. Ik vond de date met haar gewoon goed. In mijn ogen had ze wel een bepaalde uitstraling en haar "service" is gewoon goed. Je kunt met haar een goede date hebben in een prima appartement, althans dat is mijn ervaring. Ik begreep dat ze vroeger wel iets in de pornbusiness gedaan te hebben, maar nu zeker niet meer. De tand des tijds en "natuurlijke" gebeurtenissen hebben wel wat sporen achter gelaten. Maar ze ziet er nog prima uit trouwens. Maar iedereen moet zelf afwegen of hij dat geld er voor over heeft.

Raadsman
 
Nog aanvullend. Ze komt uit Slowakije en spreekt prima Engels . Ze is dus niet Nederlands. Vorige keer ( september was ze voor het laatst hier) lukte het me niet om een afspraak te maken, te druk bij haar en wanneer ze kon, kon ik niet. Blijkbaar ben ik zeker niet de enige die haar bezoekt. Ze stuurt via haar wa-status regelmatig foto's, filmpjes en berichten wanneer ze weer naar NL komt.
Raadsman
 
Thanks Raadsman!
Ik begin bijna te twijfelen of het de oude Larissa Dee is. Die heb ik al eens ontmoet in De Valk in Vught. Erg lekker mag gezegd worden. Maar ik heb het gevoel dat die nog net wat jonger oogt.
 
Ik ben er vorige week geweest. Ze is niet gestopt dus. Ik heb haar nr en krijg via WA status bericht wanneer ze weer komt. Op zich weer een prima ervaring, ze is erg meegaand en volop tz en wel een beetje gfe vind ik. Wat dat betreft bovengemiddeld. Wel zie je dat de jaren en het leven wat sporen achterlaten, dus je moet geen supermodel (meer) verwachten. Maar de foto's geven wel een redelijk beeld over haar type.
Ik vind haar wel een zeer goede service verlenen, maar of het alles bij elkaar dat bedrag waard is???!!
 
Wat betreft de opmerking over nzc. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat Lara met gezicht foto's op een forum staat. Wat betreft nzc bij Lara. Ik weet niet of dat wel klopt en mijn eerste gedachte is dat Lara dat niet doet, maar met mijn lange wandel ervaring heb ik geleerd niets uit te sluiten. Heb je overigens een link naar die foto's? Dan kan ik zo zien of dat Lara wel is.
 
Ik heb een account aangemaakt op het nzc forum en de link gevolgd. Het is zonder twijfel Lara en ook de foto's zijn van haar. Geen enkele twijfel. De berichten kloppen ook, ik herken wat er over de locatie geschreven wordt. Lara biedt dus ook nzc aan als je het vraagt. Helemaal verrast ben ik niet, maar ik besef dat het minder exclusief is dan gedacht. Tja, alles is te koop uiteindelijk.
 
Ik twijfel of ik nog ga. Op zich was daten met haar ok. Maar nu ik weet dat nzc aanbiedt zit ik in dubio. ( ik doe dat niet)
Ze noemt zich oud porno star, maar bij navraag blijft het wat vaag.
Ze ziet er niet slecht uit, zal rond de 40 zijn en levert prima "service ".
Maar ik heb afgelopen tijd andere leuke dames bezocht, die minstens zo goed waren, minstens zo knap, jonger en minstens zo goede service. Tja
Als ze je aanstaat kun je gerust gaan. Het is verder een prima dame met de zekerheid dat ze nzc aanbiedt.
 
Ik was er gisteren even nog, drie kwartier binnen geweest, korting gekregen, :; Maar Lara is al het geld dubbel en dwars waard, still going strong
Ze is van de week nog in Nijmegen, wou van de week ff langs weer gaan, iemand zin in trio met haar?
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan