Recensie Ladyboy Pia, Overijssel 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik weet niet hoelang geleden jou date was. maar met pia heb ik altijd goede dates, wel voor halfuurtje, maar dat vind prima. Zij was botten vond erg geil.
Maar 1.5 uur buiten/in auto wacht op een date vind wel veel te lang, het maakt niet uit wie het is, al was het de lekkerste wijf in de wereld ik zou echt een uur buiten wachten. Gewoon andere keer terug komen of niet.
 
Vandaag eindelijk een afspraak kunnen maken met Pia. Zij is nu in onze hoofdstad. Ze vind het niet leuk als je teveel vragen steld via de app, daar heeft ze geen zin in. Afspraak ging daardoor bijna niet door. Ik had voor 45 min. geboekt, blijkt achteraf te kort te zijn. Mijn god wat is deze geil!!!! ze houd ervan om je te neuken, daar wordt ze bloedgeil van. Heerlijk zoals ze je daarbij aankijkt. Heb haar ook lekker geneukt en haar mooie (wel harde) borsten onder gespoten. kijkt niet op de klok, vind het zelf ook lekker en voor en na de daad heerlijk gedouched, mooie ontvangst lokatie net buiten het centrum. Herhalings gevaar: zeer groot. Pia is een topper.
 
@BlackCherry meteen een 3daagse exercitie van maken gap. Zorg je wel ff voor je milieusticker?
Hahahah nee ik ga eerst de kat uit de boom kijken , een goeie date van een uur , en ik ben de gelukkigste man op aarde 😁😆. Ik heb nog geen sticker , heb een Toyota Yaris benzine 2007. Maakt het niet uit welke bouwjaar of welke brandstof je rijdt?
Hoe is de bezetting trouwens met shemales in duisburg ? 😋
 
Die gangbang duurt zeker niet tot in de middag? Moet nog iets doen in centrum tot uiterlijk 13:30. Ik ben al een tijdje geil als boter, goed opgespaard afgelopen dagen. (30, slank, goed verzorgd , 19cm). Anders moet ik ergens anders kijken of er wat te beleven valt nadat ik klaar ben.
 
Dat filmpje op dr Kinky trekt me wel weer om weer eens met dr af te spreken, alleen dat baregedoe weerhoud me.


De geile zaadslet
Ja, valt mij wel vaker op dat er van die TS zijn die daar te makkelijk over zijn. Ook een keer bij een TS geweest, die eigenlijk gelijk die kant op wilde qua bare. Ik hield de boot af, maar ik vind dat zo frappant. Zeker bij een eerste keer als ik iemand niet goed ken.
 
Pia heeft eerder gevraagd aan mij om een GB te organiseren ; enkel dominante neukers die haar stevig willen gebruiken en afraggen. Tot dusver geen tijd genomen om iets te plannen maar je mag me pmen dan organiseren we samen iets ?

Ohja, pia neemt prep , haar bare volpompen kan dus zonder problemen.
 
Heeft zij niet ook heel lang met een Nederlander een relatie gehad en met die gast op Grindr gezeten voor trio's? Heel bijzonder in chat alleen maar bezig over hoe ze geen condooms wilde.. maar van afgezien destijds
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Heeft zij niet ook heel lang met een Nederlander een relatie gehad en met die gast op Grindr gezeten voor trio's? Heel bijzonder in chat alleen maar bezig over hoe ze geen condooms wilde.. maar van afgezien destijds
Ja. Een gladgeschoren (kop) man idd. Had haar een keer benaderd, wilde ze dat ik langskwam om haar vriend te pijpen terwijl ze toekijkt. Dat trok mij absoluut niet aan, dus niet gedaan.

Voor zover ik begreep is het een open relatie.
 
Ik bezoek haar elke keer wanneer ze in Den Haag komt. De prijs van 120 euro per 30 min is voor mij wel wat prijzig. Maar kwaliteit gegarandeerd! Ik wilde eerst even douchen, toen ik naar buiten kwam ging ze gelijk op haar knieeen zitten en begon me te pijpen. Lekker man! Daarna naar bed gegaan en ze doet alles met veel plezier. Pijpt mij heerlijk zonder zonder condoom en houdt ook van lekker tongen. Na al die verhalen zojusit gelezen te hebben over bare seks en gangbangs weet ik niet of dat zo slim was. Ach jaaa.... Kon heerlijk in haar mondje spuiten om het af te maken. Weer een 5/5 date :)
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Anaal
  2. Klaarkomen in mond
  3. Klaarkomen op gezicht
  4. Klaarkomen op lichaam
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Aziatisch
Leeftijd
25-30
Duur van bezoek
30 minuten
Totale kosten (in euro)
120
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Nog even mijn review!
 
Hierbij de advertentietekst die Pia gaat gebruiken. Ze heeft mij gevraagd om de organisatie van de GB te regelen en heb haar aangeboden te helpen. Bij deze...


Hoi, leuk dat je naar deze advertentie kijkt! Ik organiseer een mini-gangbang voor deze prachtige shemale. Het zal plaats vinden op vrijdag 17 februari om 15.00 uur in de stad Groningen. Kosten om mee te doen zijn 150 euro per persoon.

Wil jij mee doen? Leuk! Stuur even een berichtje wie je bent en met wat foto's en dan hoor je zo snel mogelijk of je welkom bent 😉

Neuken met condoom, pijpen zonder.
 
Hi Mannen, het lijkt me weer eens leuk om met meerdere actieve mannen met Pia af te spreken voor een trio of een gangbang. Ik heb volgende week s'avonds veel tijd. Wie zijn er geïnteresseerd?

Tags: rough, anal, faceslapping, deeptroath,
 
Terug
Bovenaan Onderaan