WHEM Jen, privéontvangst, Eindhoven

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Peter Conrads

Stamgast
348
15/09/21
136
50

Ik wil met haar afspreken. Looks good
Maar ik twijfel nog, de recensie schrijvers hebben elk maar 1 review op kinky. Alleen van Jen maar niet van een andere dame.

Dus iemand hier ook ervaring met haar gehad?
 
Ik ben inmiddels langs geweest. Dame lijkt niet op de zwart/wit foto's op kinky daar ziet ze er slank uit, de andere foto's geven enigzins de werkelijkheid aan. Ze is niet mollig ofzo, maar ook niet slank. Heeft een aardige latina kont en pretty face.

40 minuten afgesproken met btb massage en afmaken met bj en intiem.

Alles wat ze doet, doet ze goed. Massage, pzc en neuken. Ik vond alleen dat ze te snel van massage over ging naar intiem gedeelte. Maar goed had ik zelf ook iets van kunnen zeggen, misschien stof om na te denken voor een volgende keer om korter af te spreken.

Ze ontvangt in de buurt van de DAF fabriek in eindhoven

Misschien kan een forumbeheerder dit onderwerp verplaatsen naar de juiste plek binnen dit forum, kan ik alsnog een recensie invullen?
 
Laatst bewerkt:
Is wel oud bericht maar wil er iets over zeggen.
Bel gewoon de dame vraag het of maak een afspraak, als er Utrecht staat dan kan het hooguit een dorpje nabij zijn, dan zetten een grote plaats nabij aan om toch discreet voor dat plaatsje te zijn of ze bang zijn om herkent te worden en misschien lastig gevallen te worden.
Mij zou het niet uitmaken if ze nu aan de ene kant van een stad zit, de andere kant of naburig dorpje.
Antwoord van alex_d was goed, niet de straat geven maar een wijk, er lopen genoeg dwaze stalkers rond helaas, daarom geeft de dames meestal alleen de straat op en het nummer als je er bent, puur voor eigen veiligheid.
 
Van deze dame is een recensie topic
 
Van deze dame is een recensie topic
Ga regelmatig naar een dame waarvan de foto's ppk van jaren terug zijn, er zijn mannen die weggaan als ze gaar zien, niet omdat ze lelijk is juist absoluut niet maar ze us niet meer zo jong als op de foto's, heb tegen haar gezegd dat ze foto's moet veranderen maar wil ze niet.
Ik vindt het niet erg, kan bijna altijd gelijk terrecht, ze us dan wat ouder dan op haar foto's, maar wel herkenbaar, meer levenservaring en gruwelijk goede sex die ook beter is geworden wat vroeger ook al zeer goed qas masr ja ik heb ook meer levenservaring nu hahaha, die mannen die weglopen weten niet wat ze gemist hebben en nooit meer krijgen want ze houdt de nummers wel bij en toch verandert ze de foto's niet dus komt ze niks tekort.🤣😂🤣
 
Wie heeft er ervaring met Jenniifer in Eindhoven, veel mooie recensies.
Vreemde dat ik hier niks kan vinden.
Graag hoor ik jullie reacties

Twijfel je of ze echt is? Omdat je haar niet vind hier?
 
Wie heeft er ervaring met Jenniifer in Eindhoven, veel mooie recensies.
Vreemde dat ik hier niks kan vinden.
Graag hoor ik jullie reacties


Ik heb haar in Utrecht bezocht. Het was een vriendelijke dame en ze deed erg haar best het mij naar de zin te maken, maar het was niet helemaal mijn type. De dame waarmee ik de date had was een Dominicaanse, maar opgegroeid in Nederland (dus goed Nederlands sprekend), en iets donkerder en voller dan de dame op de foto's.
 

Wel bekend, ik herken haar foto's.
Lijf lijkt slank, maar is niet hoor. Of ze is afgelopen jaar flink afgevallen.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan