Recensie Isabella, Oostende, Vooruitgangstraat 3e raam 2,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Sensei.stephen

Wandelaar
Forumpionier
79
08/07/21
56
8
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
15 minuten
Shift
Middag
Dag
Maandag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Deze middag was ik nog eens in de buurt van het hazegras, na 2x rondgelopen te hebben vandaag binnen geweest bij isabella, zwart harige oostblokdame met een mooi figuur, borstjes en kont mogen gezien worden.
Aan het raam super vriendelijk en uitnodigend om binnen te gaan... na de financieele kant was dit echter al ver te zoeken....
Pijpen met condoom, was ok maar niet wauw... ze draaide zich vooral goed strategisch weg zodat je haar moeilijk kon aanraken...
Dan een halve tube glijmiddel erop, weg alle gevoel ?, en zij on top, wat persoonlijk mijn favo is, echter na max 10 stoten, gedaan -now its your turn baby- ?... de rest van de tube erop en afgewerkt in missio... gevoel nu uiteraard helemaal nul, uiteindelijk toch gekomen en na een klein kwartier terug de straat op....
Moe, maar weinig voldaan...
Herhalingsgevaar zal nihil zijn...
 
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Donderdag
Totale kosten (in euro)
€ 50
Ik moet Sensei. stephen bij treden.
Hoe ze het doet weet ik niet, maar ik denk dat isabella met haar charmes de meeste mannen binnen krijgt op het hazegras.
Een paar maanden terug ben ik er ook binnen gesukkeld, ook voor een snelle wip voor € 50.
Aan de deur had ik gevraagd als voor die prijs haar kutje gelikt mocht worden.
Na wat aarzeling stemde ze toe, ze moet gezien hebben dat mocht ze negatief geantwoord hebben, de date niet doorging.
Eens boven na het betalen mocht ik me uitkleden wat ze ook deed, ze nam een vochtig doekje waarmee ze haar kut even opfriste.
Het pijpen was ok zonder meer, dan kwam ze plots boven me zitten waar ik haar heerlijk kutje wat mocht likken ...lang was het niet.
Even tepels likken en zuigen kon ook , maar dat was het dan.
De tube glijmiddel werd boven gehaald, zij on top en begon te rijden, heerlijk zicht moet ik wel zeggen.
Plots stop ze en zoals bij Stephen zie ze me " now its your turn baby "
Dus ook afgewerkt in missio.
Verleden vrijdag ben ik er nog voorbij gewandeld.
Herkende ze me of niet maar ze zwaaide en lonkte met haar lichaam om me binnen te krijgen, ik heb vriendelijk terug gezwaaide door gelopen ...
Dus ook weing of geen herhalingsvatbaar ..

mvg

mike m
 
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Middag
Dag
Woensdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Ik kan bovenstaande recensies (jammer genoeg) bevestigen. Ik heb mij onlangs ook laten overhalen door de Hongaarse Isabella. Ze staat in de 3 aaneengelegen witte ramen in de Vooruitgangstraat. Ze stond buiten, vriendelijk en enthousiast te showen met haar lichaam. Haar lang zwart haar, blauwe ogen, lekkere kont en borsten spraken mij wel aan. Eenmaal binnen, betaald voor pijpen en neuken.
Eens we boven waren, kleren uitgedaan en op het bed gaan liggen. Kussen is niet mogelijk. Ze draait zich weg. Klein beetje strelen en knijpen in haar borsten en kont (niet te hard!), klein beetje tepels likken (niet zuigen want dat doet pijn!), klein beetje beffen (niet met de vingers!, poesje en kont niet opentrekken!, enkel de clitoris likken!), daarna condoom erover en een redelijke pijpbeurt (klein beetje te kort :( ), dan in missionaris geneukt met een handvol glijmiddel erbij (hand er soms tussen, weinig gevoel, niet te hard!, niet te diep!, op een bepaald moment deed ze er nog kwak glijmiddel bij!). Het was wel een mooi zicht om haar onder mij te zien liggen. Uiteindelijk vanwege het uitzicht haar volgeschoten. Achteraf opgekuist met vochtige doekjes. Na een kleine 20 minuten terug buiten. Ik vind haar presentatie en lichaam wel ok maar de volgende keren loop ik gewoon door. Onbevredigd vanwege het klein beetje service.
 
Laatst bewerkt:
Ik ben deze week bij deze Hongaarse schone geweest, ze is inderdaad erg uitnodigend. Omdat ik geen 50 euro bij had kon het ook voor 40... Wat hierboven staat is deels waar: kussen is niet mogelijk, pijpen doet ze ok maar niet heel enthousiast. Ze begon on top , wat een erg sexy zicht biedt want het is een mooie vrouw, om zich daarna op haar rug te draaien en in missio verder te gaan. Ik vroeg toch of ze niet terug on top wou, en dat deed ze zonder probleem. Het leek wel dat ze er een beetje van genoot ook.
Ik stond na 20 minuten buiten, wel voldaan en tevreden. Herhaling? Denk het niet...
 
Heb mij deze week ook eens laten binnenlokken door haar. Mooie vrouw, stond casual gekleed in jeansbroek en BH. €100 betaald voor "extra service". Boven deed ze enthousiast mn kleren uit. In bed beland in 69 positie. Mocht haar beffen, maar geen handen gebruiken. Ondertussen werd ik redelijk ruw gepijpt. Daarna overgegaan in missionaris. Ik moest heel voorzichtig beginnen zij ze. Tijdens het neuken heeft ze tot 3x toe extra glijmiddel aangebracht. Uiteindelijk klaargekomen omdat ze bleef kijken in mn ogen en het toch wel een mooie verschijning is.
Van de "extra service" heb ik weinig gemerkt. €50 was correcter geweest.
 
Bij deze dame eens een condoom gescheurd en mevrouw werd helemaal hysterisch en zei dat ik haar te hard neukte... sindsdien nooit meer geweest, want ze was onbeschoft en beloofde heel veel voor extra geld maar geeft er totaal niks voor terug + haar mond stonk verschrikkelijk.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan