Vreemde prijzen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Als je ze vermijd hoe weet je dan dat de service niet goed is.
Vooroordeel denk ik. Amalia is een knappe Roemeense uit het SKW Antwerpen en ze zegt dat mannen te verlegen zijn om bij haar binnen te gaan omdat ze zo knap is. Als je vaker bij haar komt is t gewoon goed.
Maar is geen type voor gevoelige wandelaars, ze zet haar charmes in om je te paaien. Dat ze jaloers is als je naar een.andere dame gaat enzo, van die bull shit.
Gisteren was ze jarig. Toen wou ze natuurlijk weer een extraatje daarvoor.
Geeft allemaal niet , maar als je er mee om kan gaan , heb je er een topmeid mee.
omdat ik ze in het verleden wel eens bezocht hebt, Dat heet voortschrijdend inzicht.
 
Het valt mij op dat het vooral de dames zijn uit lagelonenlanden die zeer hoge prijzen vragen, vooral als ze bovengemiddeld knap zijn.
Kan het zijn dat ze het zo slecht hebben in hun land en een buitenproportioneel scheef perspectief hebben van het leven in Nederland en denken dat mensen in Nederland echt veel verdienen?
Het is een gegeven dat we in het westen een hoger inkomen hebben dan de voormalige Oostbloklanden.
Dat werd zichtbaar toen bepaalde productieprocessen verplaatst werden van deze kant van Europa naar daar en een aantal transportondernemingen die postbusfirma's oprichtten om via die constructie chauffeurs voor een fractie van het loon dan waar ze eigenlijk recht op hadden, het werk te laten uitvoeren.
Om maar te zwijgen van de zeer laakbare praktijken van bepaalde tuinbouwers die hun Oost-Europese werknemers slecht betaalden en nog schandaliger behandelden.
 
Ik weet ook niet waar ik het moet plaatsen in dit forum, dus maar hier. Moet het even kwijt.

Zit ik gisteren weer in de etalage te kijken bij kinky , en zie een leuke dame, in ieder geval de foto's zijn leuk, en denk daar ga ik me eens in verdiepen.

Ik leg eigenlijk alleen contact via WhatsApp, in eerste aanleg, hoe wordt er gereageerd , taalgebruik, planner wel niet aanwezig ,en nog wat meer van die dingen, als een gesprek een beetje op gang komt kun je er veel uithalen, althans dat denk ik zelf dus.

Vraag ik gisteren wat mogen twee uur kosten, krijg ik als antwoord €400, okay kan, maar in de advertentie staat €120 voor een uur, dus ik reageer dat ik beter 2x een uur kan doen, ben ik wat minder euro's kwijt. dan wordt het ruim 2 uur stil, en krijg ik een bericht dat met €400 pzc standaard bij zit.
Nou ben ik wel wat gewend maar in 2 uur € 160 af te tikken voor pzc bovenop de €240 vind ik nogal een vreemde prijs. De dame maar succes gewenst verder, en dat ik nog even door moet sparen, ( Lees tanken, sommige snappen dit ) ;)

Ik denk dat sommige dames de waarde van geld helemaal kwijt zijn, dit is maar een persoonlijke indruk.
Die meiden sporen niet. Kopen alleen maar broeken, tassen en schoenen met dat geld.
 
Laatst bewerkt:
Had geen zin om te reageren, maar kan het niet laten.
Lieve mensen, we zijn niet dom, toch? Ik wil niet onvriendelijk overkomen tegenover de dvp's, maar de dames die zulke hoge prijzen vragen mogen allerminst klagen.
Ten eerste is 900 euro per week bullshit. Bull-shit, bull-shit, bull-shit. Ik woon ook in Amsterdam en ken de prijzen.
Voor dat geld huur je een penthouse bij wijze van spreken. Als je al niks kunt vinden trek je in in een 3-sterren hotelkamer waar je 70 euro per dag voor betaalt, en dat is dan de meest 'dure' oplossing. Ze zegt btw zelf dat ze niet illegaal is, dus dat argument gaat ook niet op. En zelfs als je illegaal bent zijn dat bullshitprijzen.
Hier kan je zoeken naar huurhuizen in de buurt van Amsterdam+15 km voor 3.000-4.000 euro. Hoeveel hits?
Juist ja, precies 0.
Maak je daarvan 500 tot 1500 euro per maand vind je 32 woningen.

Easy as that. Oplichting etc. is bullshit ook. Iedereen die een beetje kan googlen vindt zo overal de lokale huurprijzen waar je ook bent ter wereld, hoef je geen Einstein of Inspector Gadget voor te zijn. Je bent vrij om de prijzen te bepalen die je wil, maar niemand hier is dom, kom op he.

De meeste dames die ik ken die een beetje goed zijn verdienen bakken met geld, gaan meerdere keren op vakantie, kopen de duurste kleding, tassen etc.
Duur merkkleding waarvan de gemiddelde burger niet eens een paar stukken kan/zal kopen voor zijn vriendin/vrouw.
Geloof me, als er iemand niet mag klagen zijn de dvp's het wel.

En daarnaast is het ook hypocriet om te klagen over een zelf verzonnen fantasie 900-euro per week huur, maar een gemiddeld arbeider die 160 uur per maand werkt voor 2.500 euro netto moet wel 10% van zijn salaris afstaan voor een uurtje plezier met jou en mag daar dan niet over klagen? Kom op zeg.
Als mannen maar een uur thuis moeten rukken omdat ze jouw prijzen te duur vinden mag jij ook ophoepelen terug naar Roemenie/Oekranie/Polen of whatever als jij de 900 euro per week hier te veel vindt en geen bestaan kan opbouwen. Kan je lekker in je thuisland 160 uur per maand werken voor 600 euro per maand, dan kan je je misschien beter inleven in de mannen hier.

Ik geloof in een vraag-aanbod principe, maar feit is ook dat in deze sector geen vrije marktwerking is. Er zijn geen duizenden dames die op kinky staan en er staan geen duizenden vrouwen in een red light district. Als er 10 onderling afspreken om de prijs van pzc 10 euro te verhogen doet de rest mee en geldt het ineens voor de hele straat. Idem dito voor de prijzen op kinky. De meeste dames kennen elkaar en hebben ook dezelfde pooiers, als zij onderling prijsafspraken maken zijn de wandelaars de sjaak.

De dvp's die een duurder uurtarief hebben dan de meeste specialisten waar je een tig jaar lange studie+praktijkervaring voor nodig hebt moeten echt niet klagen joh. Vraag wat je wil, nobody cares. Maar ga niet de zielepiet uithangen en doe niet alsof iedereen dom is.
Ben blij dat je die slang op haar plek heb gezet.
 
Laatst bewerkt:
Wat is er zo speciaal aan haar dat sommigen 500 euro betalen ik snap het niet.
Wat dacht je van deze?
(Wijziging!! Ik heb honderden mails gehad, niet te doen, graag alleen reageren als je bereid bent vanaf € 500,- te betalen en een serieuze mail wil sturen met hoe jij de avond voor je ziet. Tevens geen zin in appcontact, ik wil graag aansturen op een werkelijke afspraak)
 
Hier had ik contact mee.. Vast een scammer..

Ze zit zogenaamd in de vastgoed..

Wou eerst gratis anaal doen..
Toen zei ik, maar ik wil je best ook gelijk de eerste keer betalen..

Werd het opeens 500..

Zei ze, jaaa ik neuk weinig en doe het alleen met hoogopgeleide mannen etc.

Ze had me wat fotos gestuurd. Zou haar zeker doen voor 150 per uur. Maar is weer zn apart geval waarbij je net als spiderman zn spinnen alert krijgt hoe dieper je in gesprek gaat..
 
Haar beschrijving heeft ze aangepast.

Ze wou me donderdag laten langskomen maar niet gegaan. Vertrouwde het niet.

Ze heeft me fotos gestuurd van dezelfde dame met die sproetten op haar kont..

Daar krijg je echt geen slappe van als die voor je ligt...
Maar dat staat wel in die beschrijving..

Dat moet nog anaal maagd zijn?!

!Spiderman alert!
 
Haar beschrijving heeft ze aangepast.

Ze wou me donderdag laten langskomen maar niet gegaan. Vertrouwde het niet.

Ze heeft me fotos gestuurd van dezelfde dame met die sproetten op haar kont..

Daar krijg je echt geen slappe van als die voor je ligt...
Maar dat staat wel in die beschrijving..

Dat moet nog anaal maagd zijn?!

!Spiderman alert!
Op Sexjobs moet je niet eens kijken te veel troep tussen.
 
Wat een klootwijf is het. Check het laatste stuk van haar ad.. Die denkt echt dat het gemiddelde salaris van een man in Nederland 50 euro per uur is...
Ik ben meestal best soft en heb echt serieus respect voor vrouwen ongeacht wat ze doen! Maar deze heeft een een keer een mega grote en dikke nodig zodat ze 1 week lang nog van zit te genieten bij de dokter! Ze vraagt er zelf ook naar in haar advertentie. Het maakt haar niet uit …. , dan hoop ik ook dat ze het een keer kan ontvangen !!!
 
Laatst bewerkt:
Wazig. Zeker als gevolg van dat topic hier om zelf een advertentie te plaatsen?

Die eerste zoekt een vaste date voor €400 max per keer zc en 1.5u. Tot 5x per maand = €2000. Zozo.

Die tweede zoekt een snelle aftrekdate, zeg 5 minuutjes à €300 🤣🤣.

Die 3e €1000 bare en 2 dames. Vraag is of een dame €500 bare wilt zonder dat ze weet hoelang ze daarvoor bij die kerel in bed moet liggen (wil hij de hele nacht in een hotel krikken?).
 



Ik snap wel dat dames steeds meer gaan vragen als mannen zelf al dit soort bedragen gaan aanbieden.

Wat een debielen zitten er toch tussen.
Zoals het credo van menig sugarbabe luidt; minimum effort, maximum profit.
Ik vermoed dat hier dus de nodige sugarbabes, hun hengeltjes op uitgooien.
 
Terug
Bovenaan Onderaan