Recensie Namphet, Eke 2,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

PeterDS

Wandelaar
Forumpionier
77
31/07/21
55
3
Massage met hoogtepunt
2,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Duur van bezoek
60 minuten
Totale kosten (in euro)
80
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Vlot afspraak kunnen maken ,aangekomen verwelkomt door Tip op Redlights staat 27 jaar klop daar maar serieus wat bij . Maar ziet er voor haar leeftijd nog cava uit . Dan de massage , je bent best beetje stevige jongen ( zeer harde massage ) .Dacht al bij men eigen daarmee ga je men kanon niet recht krijgen en was er bal op . Ze heeft hem dan toch maar over de streep gesleurd was eigenlijk blij dat gedaan was ?. Zeker voor mij geen herhaling
 
Heeft iemand ervaring met Zoë in Nampet? Ik was al een paar maal bij Tip, en ze vind het idd leuk je een keiharde massage te geven. Sexy en sensueel is dat niet. Je bent blij je te kunnen omkeren. ;-)
Ik wou wel eens weten hoe het bij Zoë was, maar daar vind ik niks van. Ik belde al een paar maal en ze was steeds bezet, dus veronderstel ik dat dit wel goed moet zijn bij haar?
 
Ben ook eens bij geweest.
Vond de massage niet speciaal. Veel wrijven maar geen body to body. Wat ik toch mis als ik massage salon ga. Ook weinig getease. Bij het omdraaien ook wel direct aan de paal en Mocht ik ook wel wa spelen. Doet ook meer dan enkel massage maar is bij betalen. Denk €80 extra voor All in. Heb ik nog niet gedaan bij haar omdat ik haar zowiezo al te afstandelijk vond. Dus weinig klik.
 
Is raar dat hier niet meer reactie komt over Zoë. Als ik bel is ze altijd bezet en elke keer ik daar met Tip was, was het effectief zo. Maar niemand lijkt hier zijn ervaring met haar neer te pennen. Als je zoveel bezet bent, is dat voor mij toch een teken dat je niet zó slecht bent. Je zou toch een "kieken" zijn als je terug gaat naar iemand waar je niet tevreden over was. Collega's die ervaring hebben met Zoë dus graag een reactie over uw ervaring. Alvast bedankt hoor!
 
Ze is er echt, heb ze al gehoord en gezien. Toen Tip en ik bezig waren had ze een klant van 2 uur en die wou beide dames. Ze kwam vragen aan Tip (nadat ze geklopt had op de deur) of Tip wou meedoen als wij gedaan hadden. Vandaar, ik heb ze zo goed als naakt gezien en horen praten. Ze is er duidelijk wel. Ik heb vorige week terug gebeld en ze was al weer voor uren bezet...
 
Blij dat er toch iemand is die bij Zoë geweest is. En blij dat het positieve commentaar is. Ik dacht het wel, want ik belde al 4 of 5 keer voor een afspraak en telkens is ze bezet en dikwijls al voor een paar uur na elkaar. Als je dan slechte service geeft, zou dat niet zo zijn denk ik.
Binnenkort toch nog eens proberen denk ik en ik laat het hier ook weten dan. Als er ondertussen nog heren zich geroepen voelen hun ervaring met Zoë te delen, zou dat leuk zijn.
@Massaman je hebt gelijk dat je niks riskeert voor 50€, maar meestal als ik bij een thai ga, neem ik 80€ voor een uur, maar als ik het geld uit mijn zak haal, toon ik bewust dat ik meer bij heb. Als ze dan goed bezig zijn, en ze vragen voor verder te gaan, dan geef ik toe. Meestal staat dat gelijk met veel mogen op gebied van beffen, vingeren en bij sommigen zelfs een paar kleine tongzoentjes. Alhoewel dit voor veel dames "not done" is.
 
Deed ik vroeger ook, nu zijn ze bij mij eerder toevallige "tussendoor pleziertjes" geworden omdat er teveel kaf tussen het koren zit. Maar goed, helaas is dat niet anders bij andere nationaliteiten...voor mij nog nooit zo slecht geweest in meer dan 15j wandelen. Of ik ben te kieskeurig geworden.
 
Zoe bestaat wel degelijk.
Is wel een lieve meid met een mooi lichaam en mooie borsten.
Massage op zich stalt niet veel voor maar kan er wel mee door.
Voor 50 euro massage voor half uur. 100 euro voor half uur massage en intiem
 
Uiteindelijk eens bij Tip geweest, zeer vriendelijke madam! En ja niet meer jong maar nog mooie body. Massage was voor mij super, hard maar goed voor mijn rug. De rest viel ook wel mee
 
Zoe is er in elk geval nog. Twee weken geleden belde ik voor een afspraak met Yok en ik had Zoe aan de lijn. Yok was er die dag niet. Maar Zoe sprak toen met mij, dus werkt ze er zeker nog.
 
Ben ook eens bij geweest.
Vond de massage niet speciaal. Veel wrijven maar geen body to body. Wat ik toch mis als ik massage salon ga. Ook weinig getease. Bij het omdraaien ook wel direct aan de paal en Mocht ik ook wel wa spelen. Doet ook meer dan enkel massage maar is bij betalen. Denk €80 extra voor All in. Heb ik nog niet gedaan bij haar omdat ik haar zowiezo al te afstandelijk vond. Dus weinig klik.
Beter all inn nemen…ze neukt ingelooflijk lekker
 
Oei, benieuwd wat komt nu. Ze nemen momenteel in elk geval hun telefoon niet op. Rechtstreeks antwoordapparaat. Op de website staat Tip nog, maar dat duurt daar altijd wel even voor ze het aanpassen.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan