Algemeen Iemand bekend met pleasure events?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Je moet tikkie aanschrijven. Het is een "Man in the middle" ding waarbij de ontvangende partij als het ware eruit gemaskerd wordt.

Nu snap ik ook waarom het "even" offline stond. Dat is puur om de tikkies te waarborgen.

Je kunt tikkie ook op whatsapp aanschrijven: +31 6 13768528

En dan stellen (link erbij) dat er misbruik van wordt gemaakt op de websites van ...

Dat zien ze zelf ook en dan handelen ze al binnen een uur.
 
De tikkies verwijzen allemaal naar dezelfde SNS rekening, denk je niet dat de SNS dan ook iets kan doen? Ik begin overigens te vermoeden dat de eigenaar van het hele verhaal hier ook meeleest 🙃 Misschien moeten we een PM draadje opzetten..
 
Je kunt SNS een bericht sturen, ze sluiten dan het rekeningnummer als er gegrond bewijs voor is. Tip: stel dat er zakelijke transacties voor betaalde seks plaatsvinden, dat is vaak tegen de algemene voorwaarden in van de bank.

Maar iets zegt me dat dit gewoon een rekening van een derde ter beschikking is gesteld, en die gasten met masker en al dat wekelijks leegpinnen of online tegoed bonnen kopen die ze elders weer verzilveren.
 
Ik was er bijna ingetrapt. Vanavond in Rotterdam, ik was aan het reserveren en kwam op een betaalpagina terecht. Gelukkig, als zijnde Belg stond mijn bank er niet tussen. Maar zelfs dan vond ik het al raar, gelukkig is girlsreview to the rescue! En betaal ik uit privacy overwegingen op gangbangs liever enkel cash.
 
Ze zijn weer lekker aan het adverteren on SJ. Veel voor weinig. Hopelijk denken de heren nog wel na voor een aanbetaling te storten. Wel irritant dat dezelfde organisatie gewoon kan doorgaan met die dames posten. Die allemaal trouwens bij een tent in de buurt van Gent wel werken schijnbaar volgens image search. Wat is dat toch rond Gent? Daar zitten wel veel erotische tenten...
 
Bedankt voor je e-mail van vanochtend over domeinnamen die voor frauduleuze doeleinden worden gebruikt. Goed dat je dit bij ons meldt.

Erotica-massage.nl
De domeinnaam erotica-massage.nl is gemeld door de politie. De domeinnaam staat op de lijst met bekende malafide handelspraktijken: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/bekende-malafide-handelspartijen.html. De nameservers zijn enige tijd geleden door ontkoppeld. Daarmee zijn de domeinnaam en website onbereikbaar gemaakt.

Overige domeinnamen
De domeinnamen staan geregistreerd op persoonlijke namen. Daarom kun je niet inzien wie de houders zijn van de domeinnamen. Overigens worden bij dit soort praktijken vaak valse gegevens opgegeven. Daarom heb ik voor de overige domeinnamen uit je bericht een controle gestart naar de registratiegegevens. Als de houders van deze domeinnamen niet binnen 1 week aantonen dat de registratiegegevens juist zijn, dan kunnen wij overgaan tot het ontkoppelen van de nameservers. Daarmee worden de domeinnamen en websites onbereikbaar gemaakt.

Heb je hier vragen over? Reageer dan gerust op dit bericht. Ik wens je nog een prettige dag.

Met vriendelijke groet,
SIDN Support

En de tikkie link is inmiddels ook dood; https://tikkie.me/pay/hu7v2b3vm96ajrjo56fp

Job done!
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan