Recensie Aniss/Anis, Amsterdam 3,75 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Ook deze dame heb ik in het verleden een aantal x bezocht en recensies van geschreven op Hookers. In het begin deed deze dame ook cim maar dat was echt jaaaren geleden, zie dat dat er in de opties niet meer bij staat.
En inderdaad als je van curvy en grote konten houd zoals ik, dan is zij perfect.
Echter de kwaliteit is in de loop der jaren er niet op vooruit gegaan. Vroeger had je een GFE bij haar..laatste x was dat ver te zoeken.
Ik zou er zelf niet meer heen gaan maar dat moet ieder voor zich zelf bepalen.
 
Zojuist terug van een bezoek van 30 minuten. Contact was makkelijk en binnen een half uur stond ik al voor de deur.

Het begin was een beetje onwennig, maar eenmaal op bed beland was het een prima ervaring. Ze heeft echt een heeeel geil lichaam. Je moet er van houden maar groot is wel het sleutelwoord, die kont is echt niet normaal. De mooiste kont die ik ooit heb gezien denk ik. Ik lees bij iedereen dat ze niet zoent, maar ze kan echt heerlijk tongzoenen. Geen idee waarom ze dat bij mij wel deed. Haar gezicht is een beetje grof, ze is niet superknap. Pijpen doet ze stevig, zelf hou ik daar wel van, wel met condoom. De sex zelfs is lekker maar voelt een beetje plichtmatig, ze laat jou een voor een de standjes uitkiezen. Al met al een prima ervaring, niet de allerknapste maar een lichaam die je een keer gezien en gevoeld moet hebben.
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Speciale kleding verzoek
  3. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Blond
Cupmaat
E+
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
30 minuten
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/amsterdam/565149-anis#photos
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Een tijdje geleden moest ik voor zakelijke verplichtingen in de buurt van Amsterdam zijn.
En had mezelf voorgenomen mocht ik eens in de buurt zijn ik zou proberen Anis te bezoeken, mede omdat in eerder over haar geschreven was dat ze wat moeilijk te benaderen was, en ikzelf ook daar mijn mening ventileerde.

Zo gezegd contact via whatssapp gezocht geen reactie dus toch dacht ik maar na 1 belletje kreeg ik de dame te pakken en was de afspraak snel gemaakt.
kreeg een straat die voor mij redelijk op de route lag en waar ik wonderbaarlijk al een aantal maal Simone had bezocht.

Bij binnenkomst was ik toch aangenaam verast door haar verschijning gehuld in een uitdagend setje stond me ze op te wachten de foto's zijn recent en representatief.
Achter haar enorme kont aan naar de slaap kamer, na de financiën een beetje staand elkaar verkennen de dame komt ondanks haar imposante voorkomen een beetje timide op mij over.
Al snel op bed beland waar ze wat met mijn al stijve begon te spelen condoom erom en me een blowjob van likken tot soms rustig naar wat harder en dieper ook ging ze hier redelijk lang mee door.
De rollen omgedraaid en haar begonnen met likken ze werd goed nat en zorgde met haar vingers dat ik ook haar clit niet vergat.
Hierna gelijk door in missio met die heerlijke borsten in mijn handen kon ik goed mijn gang gaan, hierna gevraagd of ze boven me wilde plaatsnemen een een tijdje door gegaan in cowgirl te leek de smaak te pakken en bereed me stevig terwijl ze met haar borsten speelde.
Voor de aankomende finish gevraagd of ze in doggy plaats wilde nemen met mijn handen op die gigantische kont nog even gas geven en kwam ik heerlijk klaar.
Waarna zoals vaak de natte doekjes tevoorschijn komen wat haat ik die dingen toch!

Coclusie
Misschien had ik geluk dat ze haar telefoon op nam? Al met al een heel plezierige date met een leuke vriendelijk dame die eerder verlegen/timide op mij overkwam dan arrogant.
Hoewel ik normaal slanke dames bezoek vond ik haar lichaam echt heerlijk en goed in proportie.
Kom ik er nog terug? de kans is aanwezig mocht ik in de buurt zijn.
 
Laatst bewerkt:
Tijd geleden ook geprobeerd om een afspraak te maken. Communicatie was opzich goed. Op het laatste moment ging het toch niet door. Binnenkort maar weer proberen.
 
Zeker 10 jaar geleden bij haar geweest. Toen nog pzc. Ze bleef zuigen totdat ik klaarkwam. Toen nog missionaris maar ze was voor mij iets te krap. Tweede keer was al wat minder maar kan ook aan mij liggen. Ben op vrouwen snel uitgekeken.
 
Ik zoende al met haar vanaf dag 1 en pzc ook. Kom er sinds vorig jaar eens in de zoveel maanden. Maar de klik is er ook en als die er is is er veel mogelijk😉
 
Anis is een aardige meid van roemeense afkomst. Een paar jaar terug kon je er terecht voor een pijpbeurt. Ze slikte toen door tot de laatste druppel voor 50€. Tegenwoordig heeft ze een vriendje. Ze is nu meer bezig met het verkopen van filmpjes op haar onlyfans pagina. Dat is echt easy money. Ik was vorig jaar lid geworden voor een maand en kwam ook verschillende video's tegen waarin ze werd genomen zc dus haar neuken zal ik niet gauw
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Anis is een aardige meid van roemeense afkomst. Een paar jaar terug kon je er terecht voor een pijpbeurt. Ze slikte toen door tot de laatste druppel voor 50€. Tegenwoordig heeft ze een vriendje. Ze is nu meer bezig met het verkopen van filmpjes op haar onlyfans pagina. Dat is echt easy money. Ik was vorig jaar lid geworden voor een maand en kwam ook verschillende video's tegen waarin ze werd genomen zc dus haar neuken zal ik niet gauw
Hello, Anis here
My private life has nothing to do with work, I believe I m allowed 100% to have a boyfriend or something. The fact that I m trying on onlyfans it should be a problem I m not forcing anyone to subscribe. And last thing, for 50€ in the past I probably did too much, when other ladies were asking for extra let's say for blowjob without, I did it in the price, now it's true I m not doing many extra things because I chose so, I m still doing my work good. I m sorry that u not happy with me anymore, hopefully u will find someone ❤️ love
 
You don't even need to explain your self tho
everybody knows you're sweet kind and amazing

✌🏻
 
Ik krijg maar geen contact met haar, en ik begrijp niet waarom.
Een aantal keer kort en vriendelijk contact met haar gezocht via de whatsapp maar helaas zonder resultaat.
Van een andere Europese dame begreep ik dat ik als een goede klant teboek stond op die lijst die die (Europese) dames bijhouden.
Iemand tips hoe ik wel contact met haar kan krijgen?
 
Vanochtend bij Anis geweest. De communicatie ging vlot en bij aankomst goed ontvangen. Praatje gemaakt en heerlijk van haar lichaam genoten. De voorgaande reacties laten wat negatieve ervaringen zien maar bij mij was het top. Ik zou zeggen voor mij 100% herhalingsgevaar..
 
Ik denk het wel aangezien het nummer ook geen whatsapp meer heeft. Dit doet ze normaal niet als ze op vakantie gaat.
 
Gestopt. Denk maandje geleden, misschien 2 maanden, had ze op haar WA status staan dat ze voor goed zou stoppen en inderdaad emigreren.

//Edit mod: gaat slotje op bij deze. Mocht dame terug actief worden graag even rapporteren, dan heropenen we dit topic.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan