WHEM Kelly, kinky

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Naam inmiddels alweer gewijzigd in Nena. Geen ervaring mee, wel contact mee gehad.
PZC + 50
Zoenen + 20.
Half uurtje dan 170, uurtje 320.
Sorry, heb geen advocaat nodig.
 
Toch vind ik haar wel leuk op de foto's. Alleen houdt de hoge prijs mij tot nu toe ook wel tegen om eens af te spreken. Jammer, als ze iets zou zakken met haar prijzen, dan had ze absoluut een klant. Al was het maar om eens te ontdekken hoe haar service is.
 
Bijzonder wel, ze zou ineens zijn verplaatst naar Amsterdam, is 24/7 beschikbaar, advertentietekst is in het Engels en haar nummer is een Belgisch nummer geworden. Zou dat zuivere koffie zijn of is haar profiel door een ander aangepast?
 
Terug in Zwijndrecht en geprobeerd contact te leggen, maar krijg nog geen reacties tot nu toe. Iemand anders wel al succes gehad? Ze heet nu ineens Kylie trouwens.
 
Vraag me af of dit wel echt is inmiddels. Krijg eigenlijk nooit een reactie. Is dat iemand anders wel al gelukt? Anders geef ik het maar op bij deze dame.
 
Zegt ziekenhuis, mss wel iets heel anders. Geen idee. Kennelijk sta ik op een of andere manier in de contacten, want kreeg dit bericht vanuit haar zonder haar zelf recent te hebben gecontacteerd. 🙄
 
Zegt ziekenhuis, mss wel iets heel anders. Geen idee. Kennelijk sta ik op een of andere manier in de contacten, want kreeg dit bericht vanuit haar zonder haar zelf recent te hebben gecontacteerd. 🙄

Wow! Dat is wel bijzonder ja. Of ze leest hier mee en denkt dat jij mij bent??????? Al zou ik niet weten hoe eigenlijk.

We doen een oproep! Kelly / Nena / Kylie, lees je mee? Meld je dan eens even!
 
Ik ben sws al afgehaakt met die absurde prijzen. Op SJ staat ze ook en heeft daar een foto van Karins home op staan.
Denk dat ze daar ook gewerkt heeft.

Die foto bij Karins Home ziet er beter uit dan die foto met dat witte setje. Maar ze is inderdaad niet goedkoop, dat hield mij in eerste instantie tegen. Al ben ik ergens toch nieuwsgierig. Ze is op SJ ouder dan op Kinky, zie ik. Bijzonder.
 
Inderdaad. Als haar service net zo veel plezier oplevert, dan is ze haar geld waard.

Zag nu ook die status op haar WA trouwens en een taalwonder is ze ook niet erg, als ik het zo zie. Geen ramp, maar na het moeizame rekenwerk had ik haar een talenknobbel gegund.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan