Algemeen Keulen, algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
@Mitchel, nog steeds 5 euro entree neem ik aan? en daarvoor kreeg je in de bar onbeperkt frisdrank in het verleden.
Vanuit trappenhuis kon je altijd naar links en naar rechts een gang in. Nu nog maar 1 gang dus, hoop dat het weer aantrekt.
Voor corona zowat elke kamer bezet daar en best wat mooie dames aanwezig altijd.
Hallo Jossie_badpak,

Entree is nog steeds 5 euro. Ze schenken nog steeds frisdrank aan de bar ik heb er maar 1 besteld dus weet niet of het nog steeds onbeperkt drinken is.
Vanuit trappenhuis kan je alleen nog maar naar links. Recht is helemaal afgesloten. Op de 6de etage komt mogelijk een gokhal met fruit automaten maar dat heb ik van horen zeggen dus geen idee of het echt gaat gebeuren.
Inderdaad zonde vroeg kon je op elke etage wel wat leuks vinden. Hopelijk komen ze snel weer terug.
 
Geen idee maar in de avond is er al niet veel te zien laat staan in de ochtend. Je kan het natuurlijk altijd proberen. In den haag staan er vroeg in de ochtend ook al dames achter de ramen misschien geldt dit ook voor dames die werken bij pascha. Veel succes en ben erg benieuwd naar je ervaring.
 
Was afgelopen weekend in Keulen voor één overnachting, dus ik ben op de zaterdag hierheen gegaan rond 23:30
Het was druk in de straat, aan de overkant was een feest aan de gang heb verder op moeten parkeren.
Bezetting was erg matig, veel meer mannen dan vrouwen.
Op de 3e verdieping gekozen voor een girl next door type genaamd; Helena uit Albanië.
Haar prijzen waren 50 voor 15 min en 100 voor 30....
Ben voor de 15e min deal geweest,
Hele lieve meid maar de seks was niks speciaals, erg plichtmatig.
Bij de ingang van de tabledance was het overigens wel erg druk, ben hier zelf niet binnen geweest.
Zou hier niet speciaal voor naar Keulen rijden, als je in de buurt bent is het wel leuk om even binnen te wandelen.
Ben hierna weer gegaan.
 
Ook eens een bezoekje gebracht, maar op een donderdag om 13h en dan is het aanbod eerder beperkt.
Wel knappe dames, maar niets kreeg mij geil genoeg om binnen te gaan. Dus het is bij kijken gebleven.
Bij 1 knappe donkere vrouw (zwarte mag je niet meer zeggen) prijs gevraagd en het was 100 al in. Tijd heb ik niet gevraagd en wat all in betekend weet ik ook niet.
 
Ik ben recent op een vrijdag geweest. De stripclub is niet wat het geweest is voor Corona, niet veel vrouwen, en quasi geen shows meer. De atmosfeer is gewoon veel minder. Ben ook eens door Laufhaus gewandeld, maar leek me dat de meeste meisjes er verveeld bij zaten. Ik ben dan ook nergens binnen gegaan. Ik denk niet dat ik hiervoor nog eens helemaal naar Keulen zal afreizen...
 
Britse toerist flipt helemaal en rijdt met zijn auto het bordeel in (Das bordell tegenover de pascha):

Ein britischer Tourist (19) ist am Mittwochabend in Köln total ausgerastet und mit seinem Wagen in den Eingang eines Bordells in der Hornstraße gerast.
 
Iemand onlangs nog in Pascha of Das bordell geweest? Leuke sfeer? Lekkere dames? Wil binnenkort eens gaan kijken maar vind weinig reviews.

Tjah wat kan ik ervan zeggen. Het ligt er echt aan op welke dag en tijdstip je langs gaat. Over het algemeen staan er meer en mooiere meiden in de Pascha. Ook heb je de kans om een echte Duitse dame tegen te komen. Hier betaal je dan ook entree voor. Let wel dat een deel van het pand is afgesloten en niet op elke etage staan echte dames. Het aanbod is dus minder dan voor de sluiting.

Als je gaat zou ik vrijdag of zaterdag avond langs gaan na 20 uur.

Das Bordell is gratis en daardoor wat minder qua kwaliteit zowel de dames als de faciliteiten komen wat geleefder over. Spreek goed af wat voor service je krijgt. Ik heb hier een keer gehad dat ik binnen stapte voor het normale tarief en opeens was dit alleen voor een blowjob zonder sex. Ik ben toen meteen vertrokken.

Ik weet niet of je ooit in Duisburg bent geweest? Misschien een idee om daar ook eens te gaan kijken.
 
Afgelopen zaterdag naar pascha geweest voor de 2e keer laatste keer was 2019. Waren er vroeg en wouden eerst naar de stripclub die was dicht dus maar naar das bordell gegaan voor een drankje vrouwen daar waren erg asociaal opdringerig. Uiteindeilijk een leuke dame tegen gekomen en gevraagd welke kamer ze had om later terug te komen bij haar. De strip club is 20 euro entree je krijgt gratis 5 pascha dollar en gratis toegang tot het laufhaus. De drankjes zijn niet meet gratis maar de shows,lapdances,services, en dames flink op vooruit gegaan. Drankjes kun je bestellen en worden gebracht. De laufhaus snachts niks bijzonders Uiteindeilijk een donkere dame voor 50 euro gedaan en toen naar das bordell.vrouwen kwamen wederom opdringerig aan gelukkig was het pareltje die ik eerder zag er ook tot mijn redding Uiteindeilijk 250 euro betaald voor een uurlang alles erop en eraan incl anaal meerdere keren komen. T is er qua strip club goed vooruit gegaan rest vergane glorie helaas
 
Tjah wat kan ik ervan zeggen. Het ligt er echt aan op welke dag en tijdstip je langs gaat. Over het algemeen staan er meer en mooiere meiden in de Pascha. Ook heb je de kans om een echte Duitse dame tegen te komen. Hier betaal je dan ook entree voor. Let wel dat een deel van het pand is afgesloten en niet op elke etage staan echte dames. Het aanbod is dus minder dan voor de sluiting.

Als je gaat zou ik vrijdag of zaterdag avond langs gaan na 20 uur.

Das Bordell is gratis en daardoor wat minder qua kwaliteit zowel de dames als de faciliteiten komen wat geleefder over. Spreek goed af wat voor service je krijgt. Ik heb hier een keer gehad dat ik binnen stapte voor het normale tarief en opeens was dit alleen voor een blowjob zonder sex. Ik ben toen meteen vertrokken.

Ik weet niet of je ooit in Duisburg bent geweest? Misschien een idee om daar ook eens te gaan kijken.
Das bordel is zaterdags na 10 uur tegenwoordig ook vijf euro entree smiddags konden we er gratis in
 
Keulen kan mij wel bekoren - Pascha qua laufhaus is na Corona wat achteruit gegaan naar mijn gevoel - 1 gang minder per verdiep scheelt al wat dus minder keuze - Das Bordel is idd iets minder qua look&feel maar het is kwestie van geluk hebben en de juiste te vinden op het juiste uur - ik ga binnenkort overnachten in Pascha wat mogelijk is - benieuwd hoe de hotelervaring zal zijn :) // persoonlijk vind ik de prive huizen beter en zeker het FKK gedeelte heb ik al leuke momenten in beleefd. Het is allemaal een kwestie van smaak en geld natuurlijk. De grootste FKK is zonder enige twijfel die in Berlijn (Artemis) maar Samyana in Kolen kan ook wel heel aangenaam zijn op de juiste avond.
 
Ik ben binnenkort in Keulen en vroeg me af of er naast de twee bovenstaande plaatsen nog andere aanraders zijn? Is er een website vergelijkbaar met afspraakjes/redlights om andere privé huizen en escorts te bekijken?
 
Afgelopen week een paar dagen naar Keulen geweest en op vrijdagmiddag laat naat Pascha en Das Bordel geweest, wat een tegenvaller. Zaten in Bordel 5 dames en in Pascha een stuk of 10 waar je dan nog 5 euro entree voor neertelt. Vroeger weleens geweest en toen kreeg je bij de entree nog een drankje maar dat moet je nu ook betalen. Bovendien vond ik ze allemaal heel opdringerig, aanraken,vastpakken enzo. Enige dame die mij een beetje kon bekoren (lange dame met kort blond haar en helemaal onder de tattoo's) vroeg 100 euro voor 20 minuten dus hier maar voor bedankt.....
 
haus 80 - Eintrachtstraße 80, 50668 Köln, Duitsland
Een laufhaus richting het station in een woonstraat. Ooit 1x in 2017 een keer doorheen gelopen, was na 5min weer buiten.
Vroeger hier vaak geweest wat ik mij herinner was 3 dames per verdieping en 6 hoog de trappen op pff
En met een beetje pech zat er op verdieping 3 4 en 5 niets
Er is nog een laufhaus een straat verder op maar dat was helemaal niks de naam ben ik kwijt
Leuk als je in de buurt bent hoe het nu is ik zou het niet weten
 
Vorig weekend Samya FKK gedaan en er was een volle ambiance - na 1u werd het mss wat te druk en begonnen ook klanten te paaldansen wat de dames niet zo leuk vonden maar goed - sfeer verzekerd. Pascha en de overbuur zijn idd wat gedaald in aandacht - ik ben er rond 18u eens binnengelopen en in beide huizen samen wel een 20-tal dames gezien maar sinds corona idd niet meer hetzelfde.
 
Ik ben begonnen met Bonn. Best groot (en verwarrend) Laufhaus. Veel aanbod, overwegend Zuid-Amerikaans getint. Een aantal dames aangesproken, ook een ebony dame. Uiteindelijk toch de keuze gemaakt voor Coral, een (als ik het goed onthouden heb) Venezolaanse met leuk figuur en dito voetjes met rode nagellak.


Prijs 100 euro voor half uur met filmen, maar gaandeweg helaas mijn erectie verspeeld bij het zicht op de littekens op haar buik.
 
Gisteren maar is bij de Pasha gaan kijken. Sinds het nieuwe concept (20 euro entree, inclusief 5 pasha-dollars maar drank afrekenen) wordt het steeds rustiger. Daarnaast is me in het verleden opgevallen dat de dames op zaterdag een stuk minder actief zijn als op bijvoorbeeld de vrijdag. Dat was gisteren ook het geval. Stuk of 10 dames aanwezig die om de beurt een show gaven. Bier is 4,50 dus aan de prijs en ik heb het vermoeden dat het festival-bier is. In de verdiepingen erboven was het relatief rustig in het totaal stuk of 15 dames beschikbaar.

Dit in tegenstelling tot de overkant, Das Bordell. Hier dien je tegenwoordig entree van 5 euro voor te betalen en die kun je oprecht beter in je zak houden. Naast wat onaantrekkelijke dames in de bar op de begane grond was er 1 dame beschikbaar.


Uiteindelijk dus maar doorgereden naar Duisburg wat als vanouds een lekker groot aanbod heeft.
 
Villa tinto is meer een overdekte straat en niet te verlijken met een laufhaus. Ik ben het met jullie eens van pasha is er niks meer over. Lauhaus aan de overkant was altijd al een slappe versie. Je kan inderdaad beter naar Duisburg.
Belachelijk vroeger was toch echt alles beter zeker in hoeren en snoerenland. Maar wacht maar mocht dat erotisch centrum in Amsterdam doorgaan dat gaat een zelfde soort fiasco worden.
Prijzen rijzen nu al de pan uit in amsterdam laat staan in zo'n erotisch center. Erg gezellig zijn de meiden ook niet meer. Er kan niet eens meer een hallo af. bij het open van de deur wordt er meteen 100 euro geroepen. Pijpen voor 50 wil je neuken dan is het nog eens 50. Niet alle meiden zijn zo maar goed ze steken elkaar aan. De huidige burgemeester maakt er echt een potje van.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan