20.000 Leden op Girlsreview.nl

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

admin

Administrator
Forumleiding
1.476
29/06/21
6.515
B15DFFE4-BCB1-4948-B88A-E8608D3660A4.jpeg

10.000 Leden, wat een mooie mijlpaal zo praktisch tien maanden na de start, man man man wat zou ik dit allemaal gemist hebben nadat Hookers z'n deuren sloot. Dagelijks geniet ik van de discussies in het clubhuis, de branchetalk en zelfs meestal die in de off-topic lounge. De recensies zijn nowadays van onschatbare waarde om een keuze te maken als je weer eens "iets" nieuws wilt proberen, hulde voor de trouwe schrijvers van deze recensies.

Dank aan alle leden voor al hun bijdrages op het forum.

Dank aan het moderator-team voor alle betrokkenheid om alles in goede banen te leiden.

🍾🍾🍾🍾
 
.


10.000🥳🥳🥳🍺🍺🍺🥳🥳🥳10.000


Leden10.000 Nieuwste lid Thomas_



@admin.

Van harte gefeliciteerd met het mooie aantal leden wat binnen 9 maanden bereikt is : je mag zeker wel blij zijn hoe groot jouw kindje inmiddels is gegroeid🍼 naar een 'jong-volwassene'.

Op 8 juli j.l. schreef je bij het bereiken van het ' 1.000 ste lid ' dat je een flesje open ging trekken en dat zullen er nu wel 🍾🍾 of meer worden.
Het is je gegund en geniet samen met het hele team met 'volle' teugen.

Jullie hebben het dik verdiend en hebben laten zien dat deze site in het leven roepen , een héle goede zet is geweest !
De vele 'ejaculeerders' en ook de 'vrouwelijke ontvangende leden' waarderen dit volgens mij ten zeerste.

Het is plezierig vertoeven op "onze" site en het schept toch een band tussen onbekenden die ook de 'meest geliefde hobby' ter wereld hebben.

Ik zou zeggen : Op naar de volgende 10.000 leden ........

Hulde aan het hele team : bril , pruik , cd , pet en hoed af voor jullie🙏





10.000🥳🥳🥳🍰🎂🍰🥳🥳🥳10.000
 
Laatst bewerkt:
Dikke proficiat!

En omdat ik nieuwsgierig ben: hoeveel leden hebben hun lidmaatschap opgezegd (m.a.w. hoeveel leden hadden we kunnen hebben)?
Edit: Never mind. Ik zie dat het recentste lid #11083 heeft.
 
Laatst bewerkt:
.
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳


Nou , @admin : "Goed Bezig"


het topic 'tieteltje' kan nu al (binnen een maand) van 11.111 naar 12 duizend .

Maak je maar niet druk dat het binnenkort stopt met 'groeien" hoor , want het zal maar door en door blijven gaan met aanmeldingen.

Ik heb n.l. uit betrouwbare bronnen vernomen dat er nog héééééél véééééél geile mannen (en vrouwen ? ) in België en Nederland zijn ..



🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

.
.
 
Laatst bewerkt:
.
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳


Nou , @admin : "Goed Bezig"


het topic 'tieteltje' kan (binnen een maand) van 11.111 naar 12 duizend .

Maak je maar niet druk dat het binnenkort stopt met 'groeien" hoor , want het zal maar door en door blijven gaan met aanmeldingen.

Ik heb n.l. uit betrouwbare bronnen vernomen dat er nog héééééél véééééél geile mannen (en vrouwen ? ) in België en Nederland zijn ..



🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

.
.
Het is al zover ... 12034 nu (y)
:cool:
 
Geweldig meer dan 12000 leden, ik zou geweldig blij moeten zijn.
Maar nee, dat ben ik niet, zelfs teleurgesteld. Met zoveel leden zou je toch ook meer recensies verwachten, maar dat vindt ik nou vies tegenvallen. Het aantal recensies in een week is op bijna een hand te tellen aan de Nederlandse kant, de Belgen doen het toch wat beter naar mijn idee. Suggesties voor nieuwe meisjes in de rubriek "wie heeft ervaring met", zijn er genoeg. Maar weinig mannen die als eerste het gras willen maaien en er nog over willen recenseren ook. Het aantal rukkers dat massage-adressen wil, na een dag lid te zijn, groeit de pan uit.
Wat is er aan de hand hierop Girlsreview, toch een kleine schrijversstaking omdat de popularteitspuntentelling is veranderd????
 
Ik verwacht dat de teller niet teruggaat door een aantal verbannen leden en verder zijn er die misschien heel kortstondig op dit forum actief waren en nu te beschouwen zijn als passief.
 
Voormalige leden, niet geactiveerde accounts of verbannen leden tellen uiteraard niet mee met de ledenteller. Dus die teller loopt wel degelijk ook terug.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan