Studentes 21+ die willen bijverdienen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
In dit topic staan tips zat en Groningen is een studentenstad bij uitstek. Moet toch niet zo moeilijk zijn.

Wel redelijk, heb is een advertentie geplaatst hier maar er is amper reactie op helaas. Je zou denken dat je overspoeld word inderdaad, toch niet dus.

Over het algemeen is het aanbod hier in Groningen gewoon ruk, ook de 'prof' dames'
 
Ik kan je geen tips geven, maar hooguit toelichten hoe ik het doe. Zo werkt het voor mij, echter dat wil niet zeggen dat het op deze manier voor iedereen werkt.

Zet een oproep doen op Sexjobs. Wel met wat inhoud en langer dan 1 zin. Al die betaalde sites Sugardaddy sites is echt onzin. Zet een advertentie met in de kop een interessant bedrag. 400-500 euro is een prima bedrag voor 2-3 uur. Update de advertentie een week lang regelmatig. In de omschrijving geef je wat wensen aan. Je zal een reactie of 10-15 krijgen. Daar zitten vrouwen bij die dus niet aan de criteria voldoen. Niet ingaan op de reacties van 1 regel. Waste of time! Als ze nu al niet de moeite nemen voor 500 euro doen ze dat op een date ook niet. Ik vraag altijd om een (on)herkenbare foto om een eerste indruk te krijgen. To good to be true en te herkenbare foto's/reacties zijn vaak fake. Vervolgens wil ik altijd bellen/appen voordat ik een afspraak maak. Willen ze geen telefoonnummer geven, dan houdt het direct op voor mij. Vraag of ze jou een app sturen op jouw telefoonnummer. Ga ze nooit ongevraagd bellen en geef dat andersom ook bij haar aan, maak een afspraak om te bellen!!! Lukt het niet in 1 poging, pas je advertentie dan wat aan. Kijk of dat werkt en of je een betere respons krijgt.

Uiteindelijk houd je een paar meisjes over en daar ga je mee bellen/appen. Altijd in alle communicatie een heer blijven en vermijd geile teksten!!! Zorg ook dat je Nederlands goed is. Geef aan hoe je de date voor je ziet. En een uurtje komen ze niet voor. Ook niet voor 100 euro. Spaar dan nog even door. Vervolgens wil ik altijd beeldbellen om de afspraak te bevestigen. Dat geeft mij de mogelijkheid om te checken of ze uiterlijk zegt wie ze is. Wil ze dat niet, dan geen date.

Zorg dat je huis schoon is als ze bij je komt of regel een hotelkamer. Was jezelf goed (nagelranden!!!) en scheer je netjes. Geef ze tijdens de date de tijd om aan je te wennen. Bied wat te drinken aan. Zet een asbak neer als ze rookt. Erop en erover is niet waar een vrouw op zit te wachten. Net zoals patsergedrag of grote verhalen. Blijf jezelf, toon belangstelling en stel open vragen... beginnend met Wie? Wat? Waar? Hoe? Ze gaat vertellen en informatie geven. Vervolgens zoek je naar de overeenkomsten. Blijken jullie allebei van tennis te houden. Ga verder over dat onderwerp. Je zal zien dat ze ontdooit. De rest volgt dan vaak vanzelf en is leuker. Op die manier krijg ik altijd terug dat het zo relaxt en ontspannen is bij mij.

Zo doe ik het al jaren met succes. En ik ben echt geen fotomodel. Uiterlijk is totaal onbelangrijk! Als je maar netjes, charmant bent met een tikkeltje humor. Dan kom je al heel ver. Sommige meiden zie ik wel 5 jaar, bij anderen is dat korter. Dat levert hele leuke avonden op en soms ook wat vriendschappen. Echter niet iedereen wil dat. Sommigen verbreken abrupt het contact. Met anderen heb ik, nadat ze gestopt zijn, af en toe nog steeds leuk app contact over alledaagse dingen; bijvoorbeeld het starten van een bedrijf, wat te doen met spaargeld of beroepskeuzes. Er zitten meiden bij die inmiddels een goede baan hebben en zelfs een gezinnetje.

Ze zijn er echt, maar je moet er wel wat moeite voor doen! Succes met de zoektocht.
Kan inmiddels bevestigen dat het op deze manier inderdaad prima gaat. Vooral belangrijk: normale taal, niet gelijk over de seks beginnen (daar kom je toch wel op uit, anders kijken ze niet naar je advertentie 😎) en niet de zuinige Hollander uithangen. Wees gul en je wordt beloond!
 
Wat betreft sugardating sites, als je de filters correct instelt en je gaat voor de minder opvallende profielen, dan kan je er wel een echte studente scoren hoor, maar inderdaad: het bulkt er van de professionals en/of fake profielen!

Om het kaf van het koren te scheiden ga je vooral NIET voor die profielen die:
een hele reeks professionele lingerie of badpakfoto's hebben (welke gewone studente heeft dat nu?)
continu actief zijn en/of zichzelf tegen betaling in de spotlight plaatsen
duidelijk niet 'van hier' zijn (enkel Engels of interieurfoto's die hier niet kunnen: kijk naar stopcontacten bv)
foto's tonen in een luxe-restaurant, op een jacht, voor de Burj al_Arab, in een Louis Vuitton winkel etc
meisjes die beweren overal ter wereld te willen daten...

Denk even goed na en selecteer recente profielen ergens tussen 19 en 23j uit studentensteden, profielen met max 1 à 2 gewone fotootjes ook en met een tekstje dat niet leest als een reclameboodschap. Stuur iets waardoor je ermee verbindt en misschien krijg je dan wél een antwoordje. Less is vaak more in deze.

En voor de rest sluit ik me aan bij wat hierboven reeds gegeven is als tip: verwacht niet meteen in de eerste verkennende communicatie een professioneel gesprek over de heetste seksposities ooit, maar hou het een beetje licht en oppervlakkig. Vertel ook iets over jezelf, zodat ze zich al wat meer op haar gemak voelt en steek er ongevraagd een leuke foto bij. Stel voor om bij een match eens iets te gaan drinken eerst om "elkaar te leren kennen" om het ijs te breken en wees origineel in je voorstel voor een seksdate (dus niet goedkoop willen zijn door op haar kamer of bij jou thuis te willen afspreken; ga voor een mooi hotel of een privé sauna) en vooral, denk niet dat je het meisje voor 100 euro aan je degen gaat kunnen priemen omdat je haar op een mojito getrakteerd hebt bij de eerste kennismaking ipv een colaatje.
Vaak is zo'n meisje op zoek naar 1 of 2 discrete sponsor(s) waarmee het klikt en heeft ze een bepaald doel voor ogen: probeer erachter te komen wat dat is en bouw er je financieel voorstel rond... wees flexibel en creatief en voorzie een zeker budget hiervoor.

Wie dit parcours rustig aflegt, krijgt in ruil een heel opwindende sexdate met een meisje van rond de 20j, dat waarschijnlijk nog opgewondener is dan jezelf in bed, dat heel erg haar best doet om het niet te verknoeien, niet op de klok kijkt die middag/avond en met een beetje geluk zelf hengelt naar een vervolgdate nadien. ;)

Succes


Zelf al 3 maal gescoord op die manier: 1 in Kortrijk, 1 in Gent, 1 in Leuven (waarvan 1 zelfs meerdere malen en nog steeds contact mee trouwens: soms voor seks, soms gewoon voor een glas en een filmpje als ze in een dip zit)
 
Laatst bewerkt:
Dit lijkt me nu goede en relevante info ivm dit topic.
Ik heb er echter het geduld en tijd niet voor ...
Met alle respect voor DVPs die zichzelf hier als echte studente aanprijzen omdat ze toevallig ook nog een studentenkaart in hun tasje zitten hebben vermits ze (part time) bijstudeert, maar een échte studente laat zich niet zo eenvoudig boeken via een online invulformulier op één of andere persoonlijke website natuurlijk...:rolleyes:

Als je het parcours tussen eerste contact en de date zelf kort en eenvoudig wil houden, ga dan voor het commerciële circuit en bespaar jezelf meteen ook de meerprijs voor de illusie toch lekker een échte studente gescoord te hebben in de betekenis die er hier aan gegeven werd.

bedankt voor de uitgebreide informatie! wat zijn de beste sugardating sites dan?

Vitoriamilan.be is -in Vlaanderen toch- zo dood als een pier en weggegooid geld.
suikerarrangement.nl is ook geen echt groot succesnummer in Vlaanderen trouwens.
De enige die -voor mij- al herhaaldelijk tot succes geleid heeft is seeking.com.

Ik zou zeggen: maak een gratis profiel aan, kijk een weekje of zo rustig rond, maak je selectie en pak pas dan een abo voor een maandje zodat je vrij berichtjes kan sturen naar de profielen van je keuze.
Besef wel dat het wellicht niet de goedkoopste manier is om een jonge meid in je bed te krijgen en zeker ook niet de eenvoudigste of de snelste, maar zie het eerder als een aparte discipline van onze hobby voor de liefhebber van lokale jonge dames die voor de verandering wel eens een pak minder ervaren zullen zijn dan jijzelf in bed. :D
 
Laatst bewerkt:
Heren geloof mij nou. Heb die sites ook geprobeerd. Als je al geluk hebt, dan kost het enorm veel tijd om de serieuze opties eruit te filteren. Daarbij wordt je door mensen die ingehuurd zijn ook vaak lekker gemaakt, maar het komt nooit tot een afspraak. Gewoon links laten liggen. Advertentie zetten kan gewoon gratis op SJ.
 
Veruit mijn beste ervaringen zijn met "amateur" studentes. Diegenen die niet adverteren, maar wel zo af en toe op zoek zijn naar een paydate. Ik had ze gevonden op SJ en chatgirl. Het hele proces, de jacht, maakte het nog leuker. Het duurde weken of maanden voordat het tot een daadwerkelijke afspraak kwam. Mijn ervaringen zijn van het vorige decennium. Tegenwoordig zijn er zoveel neppers en zelfs criminelen dat het nu wel heel erg moeilijk wordt.
 
Wat betreft sugardating sites, als je de filters correct instelt en je gaat voor de minder opvallende profielen, dan kan je er wel een echte studente scoren hoor, maar inderdaad: het bulkt er van de professionals en/of fake profielen!

Om het kaf van het koren te scheiden ga je vooral NIET voor die profielen die:
een hele reeks professionele lingerie of badpakfoto's hebben (welke gewone studente heeft dat nu?)
continu actief zijn en/of zichzelf tegen betaling in de spotlight plaatsen
duidelijk niet 'van hier' zijn (enkel Engels of interieurfoto's die hier niet kunnen: kijk naar stopcontacten bv)
foto's tonen in een luxe-restaurant, op een jacht, voor de Burj al_Arab, in een Louis Vuitton winkel etc
meisjes die beweren overal ter wereld te willen daten...

Denk even goed na en selecteer recente profielen ergens tussen 19 en 23j uit studentensteden, profielen met max 1 à 2 gewone fotootjes ook en met een tekstje dat niet leest als een reclameboodschap. Stuur iets waardoor je ermee verbindt en misschien krijg je dan wél een antwoordje. Less is vaak more in deze.

En voor de rest sluit ik me aan bij wat hierboven reeds gegeven is als tip: verwacht niet meteen in de eerste verkennende communicatie een professioneel gesprek over de heetste seksposities ooit, maar hou het een beetje licht en oppervlakkig. Vertel ook iets over jezelf, zodat ze zich al wat meer op haar gemak voelt en steek er ongevraagd een leuke foto bij. Stel voor om bij een match eens iets te gaan drinken eerst om "elkaar te leren kennen" om het ijs te breken en wees origineel in je voorstel voor een seksdate (dus niet goedkoop willen zijn door op haar kamer of bij jou thuis te willen afspreken; ga voor een mooi hotel of een privé sauna) en vooral, denk niet dat je het meisje voor 100 euro aan je degen gaat kunnen priemen omdat je haar op een mojito getrakteerd hebt bij de eerste kennismaking ipv een colaatje.
Vaak is zo'n meisje op zoek naar 1 of 2 discrete sponsor(s) waarmee het klikt en heeft ze een bepaald doel voor ogen: probeer erachter te komen wat dat is en bouw er je financieel voorstel rond... wees flexibel en creatief en voorzie een zeker budget hiervoor.

Wie dit parcours rustig aflegt, krijgt in ruil een heel opwindende sexdate met een meisje van rond de 20j, dat waarschijnlijk nog opgewondener is dan jezelf in bed, dat heel erg haar best doet om het niet te verknoeien, niet op de klok kijkt die middag/avond en met een beetje geluk zelf hengelt naar een vervolgdate nadien. ;)

Succes


Zelf al 3 maal gescoord op die manier: 1 in Kortrijk, 1 in Gent, 1 in Leuven (waarvan 1 zelfs meerdere malen en nog steeds contact mee trouwens: soms voor seks, soms gewoon voor een glas en een filmpje als ze in een dip zit)
Tips voor goede Sugardating sites?
 
Heren geloof mij nou. Heb die sites ook geprobeerd. Als je al geluk hebt, dan kost het enorm veel tijd om de serieuze opties eruit te filteren. Daarbij wordt je door mensen die ingehuurd zijn ook vaak lekker gemaakt, maar het komt nooit tot een afspraak. Gewoon links laten liggen. Advertentie zetten kan gewoon gratis op SJ.
Helemaal eens.
 
Tips voor goede Sugardating sites?
Zelf adverteer ik op Afspraakjes en Sexjobs , en daar komen ook wel eens studentes mee. Er zijn erbij die nette prijs vragen , maar ook die hoog inzetten.
500 voor 2 a 3 uur, dat zijn High Class prijzen. Ze stellen dat ook te krijgen op sites zoals Victoria Milan( zei me verder niks) de betreffende dame , een doorsneetypetje van 24 lentes uit een WestVlaams boerendorp bij Tielt vroeg mij dat ook.
Ik heb gezegd dat ik even aan de prijs moet wennen( jaartje of 25 of zo)
 
Sj, is dat niet erg op NL gericht ? Dan toch beter afspraakjes ?
Of andere ideeën?

Als je 500 euro wil uitgeven is er imho keuze genoeg bij escortbureaus en overal eigenlijk.
Tja, ik zeg niet dat een jonge amateur chick /studente vinden gemakkelijk is. Ik vind 500 ook erg veel, al is het voor 2-3 uur. Ik heb amper successen tot nu toe dus geen andere ideeen.

Ik zeg wel: die sugardaddy websites zijn gewoon oplichterij. Spreek uit eigen ervaring (helaas).
 
Terug
Bovenaan Onderaan