Beste blowjob ooit

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Voor mij duidelijk een top 2, met een gedeelde eerste plaats:)

- Tess, dame via sexjobs, regio Amersfoort en Zaandam afwisselend. Sinds COVID niet meer actief helaas

- miss Pam, jaartje of 10 geleden. Nog wel actief nu, maar alleen als mrs. Noir (en daar heb ik wat minder mee)
 
Misschien al eerder genoemd, maar Melody uit Golden Time heeft mij wel uitzonderlijk verwend, al pijpend met haar tong onderlangs naar mijn ballen. En ja, ik kan goed vergelijken.
Mijn SVP (Shemale Van Plezier) Melisa kan er ook wat van, en dan is het wederzijds :).
 
Misschien al eerder genoemd, maar Melody uit Golden Time heeft mij wel uitzonderlijk verwend, al pijpend met haar tong onderlangs naar mijn ballen. En ja, ik kan goed vergelijken.
Mijn SVP (Shemale Van Plezier) Melisa kan er ook wat van, en dan is het wederzijds :).
Links van deze pareltjes worden gewaardeerd
 
Daantje / Jill en momenteel noemt ze zich Eva.

In de tijd dat ze nog ontving bij Eindhoven Prive. Haar bijzondere pijptechnieken zal ik niet snel vergeten.
En dan een engelengezichtje, mooie blondine. Liet me heerlijk klaarkomen met haar mondje.
Dit is echt een toppertje ja en nog steeds actief!
 
Ze adverteert op sexjobs. Als op Kiki zoekt dan vind je haar. Regio Utrecht. Een andere die ik kan aanbevelen is Sandra, eveneens op Sexjobs te vinden zelfde regio. Sandra kan er ook wat van! Beiden NL dames, heel fijn in de communicatie.
 
In het skw in antwerpen voor die covid heisa bij elena, wondermooie slanke meid, donker haar en vrijwel altijd met mini jeans shortje.. Was 1x klaargekomen en aan de wastafel nog steeds zo geil dat ik uiteindelijk bijbetaalde voor een extra ronde. Opnieuw een blowjob en terwijl beffen, daarna neuken in een paar standjes. Tijdens doggy naast het bed werd ik wat moe en dat merkte ze. Ze liet daarom mijn lul uit haar kutje glijden, draaide zich om en begon me furieus te pijpen terwijl ik naast het bed stond. Zij zat nog steeds op het bed. Het orgasme dat volgde was het meest waanzinnige ooit. Helaas heb ik haar al lange tijd niet meer gezien.
 
De beste: Anna (ontving - kort voor ze stopte- in Arnhem)
Ook heel goed: Sanne. Ontving oa. in Tilburg en later in prive huis in Dordrecht.
En in de Hofstraat Eindhoven werkte een Belgische dame, ik meen dat ze Anke heette. Die deed ook dat trucje met warm water.

Alle drie gestopt, enorm verlies voor de bj wereld:p
 
Ik kreeg een keer een bj van een DVP die nog wat restjes mondwater in haar mond had. Daardoor ging mijn eikel tintelen en dat maakte het gevoel zo enorm intens, dat ik al vrij snel klaarkwam in haar mondje. Normaal kom ik niet zo snel klaar met een pijpbeurt.

Ook heb ik een keer een pijpbeurt i.c.m. een prostaatmassage gekregen. Ook dat was zo enorm intens dat ik het niet lang kon volhouden, en de complete inhoud van mijn ballen in het mondje deponeerde van de dame.
 
Ze bestaan hoor DVP's die als een bronstige bever aan je eikel knagen met hun slagtanden alsof er een boom om moet totdat je van lieverlee hun hoofd maar van je gepijnigde lid rukt. 'Laten we maar gaan neuken', stelde ik dan vaak voor om maar van dat armetierige gepruts af te zijn. Jennifer/Cindy (alter ego), werkzaam bij Escape, ('12-'15) en 't Poortje in Haarlem ('15-heden"), daarintegen is de beste pijpster aller tijden in mijn optiek. Slank, fijne borsten en een petite voorkomen kenmerken dit Hongaarse pijpkanon die waarschijnlijk cum laude aan de universiteit voor pijpen heeft gestudeerd en daarin ook een mastersdegree bachelor heeft behaald. Ze pijpte zo lekker dat ik vaak mijn lul uit haar mond trok om haar nog even te penetreren, immers bij al dat lekkers vergeet je haast dat ze ook nog een kutje heeft.:sneaky:
 
Laatst bewerkt:
Beste BJ ever was door een mooie Tsjechise dvp die sloppy met deepthroat en handjob afwisselde. Gaandeweg zakte ze tot mijn verrassing af naar mijn anus om die lekker te likken ( van te voren gedouched met de dame). Toen de boel goed nat was pakte ze een butplug en stopte die teasend in mijn kontje, zelden zo hard klaargekomen als die keer!
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan