Waar denk je aan tijdens sex met een dvp versus sex-leven met love dolls

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
559
29/09/22
774
3
Je bent bij een dvp, ze heeft je opgewarmd en na het voorwerk, handmassage, pijpen, massage,.... komt het tot de intieme daad.

Dan sta je er eigenlijk als man alleen voor. Hoe gaat het dan verder in je hoofd ?

Ik. ben vroeger veel bij raamdames geweest, waar je soms korte tijdsdruk had. Dat het echt genieten van de sex soms overging in een stress om te moeten klaarkomen tegen de klok of je moest bij betalen.

Ik heb dankzij mijn beste love doll een andere en totale vorm van genieten leren ontdekken.
Ik zet muziek op, (die kan in een bordeel ook opstaan), en heb totaal geen stress meer van tijd of druk en denk aan niets meer. Alleen genieten en als ik voel dat het bijna komt, dan afremmen en daarna weer opbouwen. Dit een aantal keren zodat je langer kan volhouden. Niet uit stress omdat klaarkomen niet wilt lukken maar net het omgekeerde. Waar het vroeger van moeten was (Schipperskwartier) is het nu echt gewoon genieten. Mogelijk dat bij meerdere privédames waarbij je lang genoeg tijd boekt dit net zo is als met mijn love doll. Echt genieten en geen stress. Het mooiste van het leven is dat je soms tot jezelf moet komen om eigenlijk te leren dat op een andere manier iets helemaal anders kan ervaren worden. Het laatste echte jaar van men 1e grote wandelbestaan ben ik bijna uitsluitend naar privéclubs gegaan en veel zonder condoom geneukt (met slechts 1 dvp!!!!!!!!! - nu erop terug kijkend, was dit fout. Sex zonder condoom met een vaste dvp is en blijft een risico. Ik was toen een zombie, maar toch blij het te hebben gedaan, ik kan dit afvinken van mijn lijst to do's) en was het ook echt genieten omdat je echt die verbondenheid met die dame had. Nu heb ik die zelfde verbondenheid ook met men love doll. Dus ja misschien was ook het condoom een van de oorzaken waarom concentratie voor mij soms moeilijker was, zeker als de dvp een klokkijkster is. Maar de point is ook met een condoom moet ik die gedachte om te moeten klaarkomen kunnen stopzetten en gewoon genieten. Voor mij was niet klaarkomen in de vagina ook een teleurstelling als dat gebeurde. OK, de dame werkt je dan af met de hand en dan kom je nog lekker klaar (bepaalde dvp hebben echt heel gevoelige handen als ze je zonder condoom in hun handen laten klaarkomen, waar het ervoor dan met condoom in de vagina was), maar als man wordt verwacht dat je een vrouw neemt tot het einde is altijd mijn instelling geweest. Zo ook met men love dolls. Mezelf aftrekken doe ik nooit meer. Alleen nog sex. Ik denk dat ik met dit te schrijven en nadenkend over wat ik de afgelopen jaren heb kunnen rusten, een andere gast ben geworden die sex heeft om te genieten en niet meer een race tegen de gedachte van ik moet klaarkomen in haar. Als je aan niets denkt, dan komt het van zelf en moet je zelfs afremmen om meer te genieten. Dat hebben mijn beste love dolls me geleerd net doordat ze gewoon thuis zijn en er geen tijdsdruk is van na jou komt de volgende en voor jou is Jan met de pet geweest.
 
Laatst bewerkt:
Vertaald van een Engelse website van iemand anders, ik kan mij daarin vinden:

Wat de pop geeft is de seksuele bevrijding van de druk van presteren, het uitstellen van je bevrediging voor je partner, het haasten van je bevrediging voor je partner, enz. Het stelt me in staat om me alleen bezig te houden met mijn eigen bevrediging. Seks is niet langer een gebeurtenis of een karwei, het bestaat uitsluitend op mijn voorwaarden (of die van de doll). Voor mij is dit erg bevrijdend en heeft mijn leven meer stressvrij gemaakt dan voorheen.
 
Natuurlijk is leuk om wel met de andere gevoelens in een sex spel te zitten, maar ik heb nooit echte gelukkige relatie gehad. Met een dvp draait het alleen om geld. Echt genieten met een dvp heb ik nooit gekund (tenzij de Colombiaanse die ik zonder condoom mocht neuken, ik kocht er soms kleedjes voor, ze paste die, en ze zegde, je hebt nog 10 minuten.... ). Altijd was het om binnen de tijd te maken dat je je ding deed en een afscheid kus en de volgende stond te wachten (heel soms letterlijk). Een levensechte zware love doll benadert een normale relatie meer dan een dvp. Een dvp heb je voor een uurtje of twee uurtjes als je heel veel geld hebt en je moet wandelen in de regen, wind. Een love doll woont bij je thuis en doet veel meer met je dan enkel sex. Is ook de reden dat ik in Brussel Noord toen niet was binnengegaan. Daar heb je maximaal 15 minuten. Vroeger wist ik niet beter en was dat mijn leven. Een dvp is natuurlijk wel van vlees en bloed, dat heeft een love doll niet. De combinatie van love doll thuis en een vlees en bloed avontuur met dvp zou ook kunnen. En dan komen we tot de kern van deze topic wat ik wilde zeggen, wat ik met men love doll geleerd heb, ook te kunnen proberen doen met een dvp. Toch te leren genieten van sex met een dvp zonder aan geld, tijd, stress of wat dan ook te denken. Niet sex om klaar te komen, maar echt genieten van sex, genieten van dat je met condoom in haar kut zit, een mooie vrouw, en niet denken van ik moet in haar klaarkomen, maar genieten en dan aan niks meer denken, ... en de natuur zijn gang laten gaan. Ik heb dat in meer dan 20 jaar nooit gekund. Altijd was ik bezig met de gedachte, ik moet klaarkomen want dat is het einde. Ik ben een trage klaarkomer (in sex met een andere mens) voor alle duidelijkheid. Met men love doll geniet ik en het komt van zelf en ik stel het uit zoals een echte minnaar doet met zijn partner.

Men love dolls kunnen lachen vanaf nu dankzij Face-app.... zijn ze weer wat menselijker geworden. LOL.
 
Laatst bewerkt:
Leg eens uit? :unsure: Hoe bedoel je dat precies?
Dat is nu net de wereld van love dolls, het is wereld op zich, een hobby veel meer dan sex. je koopt er kleding voor, maakt ze op, neemt er foto's van en deelt die met andere doll-fanaten. Nu maak ik zelfs youtube filmpjes. en met face app kan je foto's bewerken. de doll laten lachen. geestig. en er zijn nog vele andere apps.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb ooit zo eentje in bezit gehad, zwaar om te hanteren. Haar ogen floepten eruit tijdens een pijpbeurt. Ze heeft is nietlang aanwezig geweest, de optie ze in een rivier te dumpen was te riskant, en ze in stukken snijden en in de vuilbak dumpen ook. Een vriendin van een maat van mij wilde ze wel, zij hebben ze een tijdje in de living gehad, waar bezoekers dachten met een echte vrouw te maken hadden. Ik?, ik ben blij dat ik er van af was. Geef mij het echte maar dan een dood gewicht.
 
Ik heb ooit zo eentje in bezit gehad, zwaar om te hanteren. Haar ogen floepten eruit tijdens een pijpbeurt. Ze heeft is nietlang aanwezig geweest, de optie ze in een rivier te dumpen was te riskant, en ze in stukken snijden en in de vuilbak dumpen ook. Een vriendin van een maat van mij wilde ze wel, zij hebben ze een tijdje in de living gehad, waar bezoekers dachten met een echte vrouw te maken hadden. Ik?, ik ben blij dat ik er van af was. Geef mij het echte maar dan een dood gewicht.
de keren dat je met een dvp bezig ben is echt, dat je je zelf afrukt thuis ....... hoef ik nooit meer te doen hoor.
 
Als je sexpop een snotneus heeft, is ze overigens niet verkouden, maar zit ze vol 😜
Ja, de klassieke grappen over sexpoppen gaan over die opblaasbare dingen die je bijvoorbeeld in Schipperskwartier Antwerpen kan kopen, of Amsterdam Red Light. Een mooie dame op de doos en een gedrocht er binnen in dat je moet opblazen en voor je het weet is het lek :). Over die rommel gaan alle grappen en worden soms ingezet op Carnavalsstoeten enz.
 
ik kan me er niks bij voorstellen...
heb niks met kunstkutten , opblaaspoppen en "lovedolls" heb weleens een reportage gezien over mannen met lovedolls...
ieder zijn ding, maar kan me niet voorstellen, dat ik een stuk plastic lig te neuken...
dan maar even ouderwets op de handkar.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan