Recensie Maya (Hon), Den Haag, Doubletstraat 39 k2 4,29 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Bobdildo

Newbie
Forumpionier
21
10/07/21
45
1
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Middag
Totale kosten (in euro)
70
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Vandaag 17 July bij deze dame geweest
Zij is blond mid 30 slank c cup
kan uitstekend pijpen weliswaar met condoom maar zijndoet dat echt lekker als een echt sletje met lange nagels streelt en kneed ze je ballen.
na dat ze geil en goed heeft opgepijpt draai ik dit sletje op de rug voetjes op mijn brede schouders en begin dan met volle kracht op haar te stoten gewoon lekker hard neuken terwijl elke stoot aankomt kreunt ze onder me ….. en ik ome Bob komt grommend en stotend klaar ik heb die hele kut volgespoten ( met condoom geneukt)
Lekker??
 
Ik was zaterdag 31 Juli om 1530 bij Maya
Ze heeft me weer heerlijk gepijpt en zoals gebruikelijk haar heerlijk afgepaald

Ik heb gevraagd wanneer ze gast stoppen ….. volgens mij gaat dat voorlopig niet gebeuren …. ze verdient te gemakkelijk haar centjes door gewoon op de rug te liggen
 
Pijpen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Pijpen deepthroat
  3. Vingeren
  4. Kontlikken door klant
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Leeftijd
35-40
Cupmaat
C (fake)
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Ochtend
Dag
Maandag
Totale kosten (in euro)
70
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Over dat verhaal van stoppen ben ik in tegenstelling tot toen ze me dat circa 3 weken geleden vertelde helemaal niet meer overtuigd. Een dag of 10 geleden vertelde ze me een verhaal wat als los zand aan elkaar hing en vanmorgen stond ze ook te vertellen dat ze er vorige week niet was en sinds gisteren pas weer werkte terwijl hier al verteld werd dat ze ook bijvoorbeeld zaterdag gezien is. Afijn laat maar lekker in haar eigen verhaal blijven zolang ze maar lekker sext en lekker dat was het zeker weer vanmorgen. Haar frisse gaatjes heerlijk gelikt. Haar flink diep gevingerd, ze sopte helemaal . Kreunend kwam ze klaar, ze moest er helemaal van bijkomen. Haar mij heerlijk laten pijpen terwijl ze ook aandacht had voor mijn ballen. Haar vervolgens in 69 geplaatst zodat ik verder kon gaan met haar gaatjes terwijl ze me met haar tong helemaal leegmolk (mc)
 
Dacht na mijn bezoek aan Amy voldaan te zijn, niets was minder waar. Kreeg onderweg naar huis zin in Maya, rechtsomkeert gemaakt. Na even wachten ging het gordijn open en stapte ik naar binnen. Op bed eerst wat liggen praten terwijl ik haar vingerde, ze was al aardig nat. Haar vervolgens in positie gelegd om haar diep te vingeren en haar clit te likken. Ze werd almaar natter en mijn vingers gleden met gemak de diepte in , kon bijna niet verder. Langdurig doorgegaan met vingeren en likken tot ze met een luide kreet klaarkwam. Na even rust heeft ze me heerlijk klaargepijpt terwijl ik weer met haar beide gaatjes bezig was.
 
In de ochtend vanaf 9:30 . Ze heeft geen vaste vrije dagen dus het kan zijn dat je pech hebt. Ik was gisteren om 15:30 naar haar op zoek maar zag haar niet. Of vroeg opgehouden of helemaal niet geweest? Ze stopt meestal tussen 4 en 5 uur in de middag
 
Nadat ik haar 3 keer was misgelopen vandaag weer getroffen. Me heerlijk met haar uit kunnen leven . Uitgebreide likpartij aan beide gaatjes, diep vingeren, kon flink diep gaan doordat ze zeiknat werd en dus goed "gesmeerd" was.Eerst haar laten pijpen voor ze zich omdraaide en door haar het karwei vakkundig afgemaakt werd in 69 terwijl ik haar weer likte.
 
1 keer bij deze dames geweest er kon alleen pijpen neuken voor de hoofdprijs meer was er niet mogelijk ondanks dat ik er extra voor betaalde
Tja waar dat aan ligt is moeilijk te zeggen. Misschien een kwestie van klik hebben samen? Voor mij sinds eerste keer dat ik op haar afstapte behoren extras tot het pakket dat we samen afwerken.
 
Vertelde me vandaag laatste dag voor haar lange vakantie, gaat naar thuisland voor een nose-job. Tja we zullen zien, ze vertelt wel vaker wat. Weet terugkeer datum nog niet.
Gelijk dan maar de kans genomen om haar nog even flink te likken en vingeren. Ze werd weer goed nat en kwam klaar. Ze hoefde niet veel moeite te doen om mij zalig leeg te melken.
 
Kom net uit de Doub, had ontzettende zin in een stoeipartij met deze dame maar vernam, tot mijn grote teleurstelling, van twee afzonderlijke dames dat de terugkeer van Maya van korte duur was, schijnt gisteren haar laatste werkdag te zijn geweest. Onbekend of en wanneer zij terugkeert....pff als het weer maanden gaat duren.😓😡
 
Laatst bewerkt:
Pijpen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Vingeren
  3. Kontlikken door klant
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C (fake)
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Middag
Dag
Zondag
Totale kosten (in euro)
80
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Geen maanden, na een korte vakantie vandaag weer aanwezig.
Dank voor de tip. Voorlopig vandaag en morgen aanwezig daarna ziet ze wel. Gelijk maar bezocht vandaag. Voor mij zeker niet aan kwaliteit ingeboet. Na al die maanden wist ze nog precies hoe ons spel gespeeld werd, zie al mijn vorige recensies. Ik Had het echt wel gemist een flinke stoeipartij met haar . Vandaag weer een kopie van mijn vorige bezoekjes aan haar. Ik dus errug blij 😆😃😋
 
Laatst bewerkt:
Pijpen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Kontlikken door klant
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Shift
Middag
Totale kosten (in euro)
60 + 60
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Van mijn voornemen om de komende twee weken niet te wandelen is niks terechtgekomen. Vandaag naar de Haagse straten gegaan. Bij Maya was ik nog nooit geweest: ik ben nogal dol op PZC en haar "Ik doe alles met condoom!"-briefje hield me tegen. Maar aan de andere kant las ik hier dat haar kontgaatje gelikt kan worden en dat is, naast PZC, mijn andere grote hobby. Dus toen ik las dat ze weer terug was dacht ik: weet je wat, ik ga er eens langs, wie weet. En tegen Doubletstraatprijs is de aanslag op het budget ook weer niet zo groot (maar dat liep anders).

Ik vroeg aan het raam of ik haar kontje mocht likken. Dat mocht, tegen 20 euro extra, totaal 60 dus. Naar binnen, uitkleden, wasje. Ze waste uit zichzelf uitgebreid haar kontje, hygiëne prima dus.
Ze begon met kusjes op het lichaam, tepels likken, en een zachte en subtiele pijpbeurt, MC uiteraard. En ik moet zeggen dat zij er erg goed in is. Eigenlijk miste ik PZC totaal niet.
Na een tijdje draaide ze zich om en kwam op mijn gezicht zitten, en ik kon gaan rimmen, wat erg lekker was. Ze heeft een heerlijk schoon en haarloos anusje waar ik redeiljk diep in kon komen met mijn tong. Ondertussen trok ze me zachtjes af, condoom zat er nog steeds om. Op een gegeven moment vroeg ze "sex?", maar dat hoefde van mij niet. Ik had graag dat ze het me de hand af zou maken. En daar ging het mis, want dat condoom zat er nog steeds om, maar was helemaal naar boven gekropen, zat alleen nog maar om de eikel. Dus aftrekken ging eigenlijk niet meer, in ieder geval niet op een manier waarop ik er iets van voelde en klaar zou kunnen komen. Maar ze maakte geen aanstalten om dat condoom te verwijderen. Dus ik (bloedgeil maar niet in staat klaar te komen op deze manier) zei: laat maar, dit gaat niet, volgende keer beter.

Toen ik me al aan het aankleden was zei ze: je had ook kunnen vragen om aftrekken zonder condoom ... OK, daar kom je nu mee? :unsure: ik dacht dat "alles met condoom!" was. Nou ja, volgende keer maar eens kijken dacht ik. En in goede verstandhouding afscheid genomen.

Ik dacht: dan maar naar een andere dame om bij klaar te komen. Ik kon echter na een hele tijd rondlopen door Doublet en Geleen niemand vinden in wie ik zin had. En Maya bleef door mijn hoofd spoken. En ik dacht, weet je wat, het is een beetje raar maar ik ga gewoon terug naar Maya om het nog een keer te proberen.

Ik moest in de Doublet een tijdje wachten, en toen het gordijntje openging vroeg ik: even voor alle zekerheid, maar aftrekken zonder condoom doe je dus wel? Dat bevestigde ze, waarop ik voorstelde dan verder te gaan waar we gebleven waren. Zo gezegd, zo gedaan: voor de tweede keer naar binnen bij Maya.

Zelfde voortgang als hierboven beschreven, met dit verschil dat na het pijpen het condoom er af ging en een flesje baby-olie tevoorschijn kwam. En o god, wat was dat lekker. Alle opgekropte geilheid van het afgelopen uur kwam er uit. Waar aftrekken een uur geleden met dat mislukte condoom erbij misschien 1 ster was geweest was het nu vijf sterren. Heerlijk klaargekomen, eindelijk.

Ze zei wel dat ze aftrekken zonder condoom alleen deed bij "persons who are clean".

Hieronder bij tijdsduur opgegeven: 60 minuten, dat is dus 30 + 30 met ongeveer een uur tussentijd. En vandaar ook de prijs opgegeven als 60 + 60.

Een nieuw rim-schatje gevonden tegen een prima prijs, hier ga ik vaker terugkomen.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan