Scheren jullie je schaamhaar en ballen glad ?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Veet koop je gewoon bij de action bij de dames afdeling gewoon pakken en kopen .
Veet ontharingscreme gewoon smeren waar je haar kwijt wil , ook makkelijk voor je balzak of bijnaam, 3 minuten in laten werken en dan gewoon onder de douche lekker over de crème poetsen en word lekker kaal .
Na verloop van tijd gaan er weer haren groeien en dan herhaling .
Niets geen irritatie.
 
Heb nou na lange tijd steeds scheren om de twee weken (wegwerpmesjes) bovenste deel van mij schaamhaar rode plekjes/puistjes, iemand een snellere tip omdat te doen verminderen ?
 
Toen ik nog de leeftijd van een Ernstig Neukertje had, had ik een vriendin die zich niet wilde scheren. Want, zo sprak zij ferm, van een kale kut krijg je blaasontsteking.Tja op haar zus na had de hele familie niet vooraan gestaan bij het uitdelen van verstand. Tieten had ze wel, mijn vriendin. En dus ook een flinke behaarde poes. Zij wilde wel graag gebeft worden. Ik likte dan 2 keer en kon dan een tijd lang haren uit me mond halen. Dan weer 2 keer likken, haren uit me mond.........En dat 3x per dag in het weekend.

Daarom waardeer ik dames met een kale kut. Heerlijk doorlikken en je ziet ook nog eens waar je tong naar toe gaat.
 
Iemand (goede) ervaring met ontharingscrème ? Zo ja iemand een linkje?


Ik heb deze is gebruikt, ook instructie video op de site. Was echt baby glad erna. Het stinkt wel verschrikkelijk en in had na 1 dag alweer dikke stoppels. Maar het werkte wel goed.
 
Heb je een goeie ? Misschien bestel ik, en gebruik je dat meteen of pas na het douchen? (Ik scheer net voor het douchen)
NIVEA MEN Sensitive Cool werkt prima voor mij.

En je kunt het scheren ook beter doen na het douchen, vochtig haar en een huid die goed op temperatuur is scheert een stuk makkelijker. Dan na het scheren balsem erover.
 
Rare vraag: ik ben op zoek naar een scheerapparaat speciaal voor je zak te scheren. Maar ook voor je oksels en billen.
Ik heb er diverse gehad (o.a. Philips) maar het probleem is dat al gauw je "velletje" ertussen gat zitten (au au au). Ik heb, denk ik, een scheerapparaat nodig met een fijne vertanding. Met welke hebben jullie goede ervaringen??
Gillette Fusion type scheermessen werken perfect. Je hoeft niet meer bang te zijn voor een snee of iets. https://gillette.nl/nl-nl/producten/fusion5
 
Terug
Bovenaan Onderaan