heeft iemand van jullie wel eens een koppel bezocht of overweegt dit te doen ? of juist niet.

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Een aantal keren een koppel over de vloer gehad, waar ik de vrouw moest behagen en aan het end haar vent.

Ook diverse keren trio's gedaan met mijn partner en een cliënt, waarbij de cliënt centraal stond. Dit kon alle kanten opgaan.
En heel veel keren trio's gedaan met collega sekswerkers en een cliënt.

Vind en vond het alle3 erg leuk om te doen.
 
Alleen als het een koppel dames is zou ik het overwegen, anders niet. Ik geil alleen op vrouwen. Van venten moet ik niks hebben.
Ik ben niet bi noch bi-schierig en van mannen moet ik ook niets weten. Maar met een koppel een triootje doen dat vrouw gericht is, daar heb ik helemaal geen probleem mee. Ik ga de dus man niet aanraken of er nog meer mee doen. Neen alle alle aandacht alleen op de vrouw gericht.
 
Ik heb laatst in een overgeile bui zoiets doms gedaan

Ik was ingelogt op Chatgirl en dr zat een stel, rond de 40 jaar, die wilde dat ik mevrouw kwam volspuiten. Normaal doe ik dus NOOIT bare, maar dan ook echt NOOIT.

Te geil dat ik was gewoon gegaan en met mn domme kop dat wijf volgespoten. "Dank je schat dat was de derde lading vandaag hmmm". Och och wat een spijt had ik meteen, ik walgde van mezelf. Heb de soa's geprobeerd heftig er af te wassen in hun badkamer (wat natuurlijk niet kan), maar ik ben bang dat ik de lul ben want heb ineens overgevoellige ballen (symptoon van Chlamydia).


Met klap op de vuurpijl kon ik mn scharrel vd week niet weerstaan……. Heb een afspraak staan volgende week bij de GGD. Ik houd mn hart vast
 
In de privesfeer (onbetaald) één keer MVV trio waarbij de dames tegelijk mijn tepels likten, ik dacht dat ik gek werd van extase.
De ene dame was toen m'n vriendin en de andere een ex van mij (waar ik sexueel altijd een hele goede klik mee had). M'n vriendin ging op een gegeven moment even roken en wij mochten van haar samen doorgaan. Nou, dat ging dan natuurlijk zoals vanouds heel vertrouwd.
Ik heb m'n kruit daarna uiteindelijk wel verschoten in mijn vriendin maar nog jaren later (ook toen ze niet m'n vriendin meer was) kreeg ik verwijten van haar over deze trio. Één van de redenen dat ik met die dame totaal geen contact meer wil.


Maar die ex-vriendin nodigde me maanden later een keer uit bij haar thuis, samen met haar toenmalige vriend die ik (via haar) kende en het ook goed mee kon vinden.
Na wat drankjes verschoof e.e.a. naar de slaapkamer waar we een geweldige vrouwgerichte trio hadden. Wat me nog steeds bijgebleven is, ik lag op m'n rug en zij lag bovenop me. Kwam die vriend van haar achter haar staan om haar anaal te neuken. Later bleek dat de DP het hele doel was, omdat ze dat eens een keer wilde meemaken. Erg geil.
Na afloop blijven slapen, de volgende ochtend moest haar vriend vanwege werk vroeg weg waarop wij nog heerlijk lang hebben liggen sexen.
 
Ik heb laatst in een overgeile bui zoiets doms gedaan

Ik was ingelogt op Chatgirl en dr zat een stel, rond de 40 jaar, die wilde dat ik mevrouw kwam volspuiten. Normaal doe ik dus NOOIT bare, maar dan ook echt NOOIT.

Te geil dat ik was gewoon gegaan en met mn domme kop dat wijf volgespoten. "Dank je schat dat was de derde lading vandaag hmmm". Och och wat een spijt had ik meteen, ik walgde van mezelf. Heb de soa's geprobeerd heftig er af te wassen in hun badkamer (wat natuurlijk niet kan), maar ik ben bang dat ik de lul ben want heb ineens overgevoellige ballen (symptoon van Chlamydia).


Met klap op de vuurpijl kon ik mn scharrel vd week niet weerstaan……. Heb een afspraak staan volgende week bij de GGD. Ik houd mn hart vast
Ik duim voor je!
 
Diverse, zeker 2 betaalde. Maar ook een stel waarvan ik de vrouw op een sekslijn had ontmoet, waar we allebei lekker geile praat uitwisselden. Bij een parkeerplaats afgesproken om elkaar even te kunnen zien, en naar hun huis. Heel gezellig zo'n drie kwartier zitten kletsen, totdat ik naast haar ging zitten en haar kleren begon aan te raken. Ze was niet buitengewoon slank of mooi, maar we werden allebei geil.
Toen naar bed, condoom lukte niet zo, toen maar zo. Lekker doorgegaan totdat ik in haar spoot; hij lag er als een echte cuckold alleen maar bij. Toen zij en ik gingen plassen, likte ze mijn eikel nog schoon. Daarna weer verder, nog minstens een keer in haar klaar gekomen. Ik had te veel gedronken om nog naar huis te rijden, en ze vroegen mij om te blijven slapen, elk aan een kant van het grote bed.
De volgende ochtend nog een keer, nadat ze me eerst gepijpt had in de keuken. Kosten: een eenvoudige fles wijn, waar ze mij uitvoerig voor bedankten.
Later nog 2 of 3 keer langs geweest, en zij weer in de keuken aan mijn pik zuigen, daar was ze gek op.
Ik snap eigenlijk niet waarom dat ten einde liep, en later kon ik ze niet meer vinden. Zij was Canadese, en John vertelde dat ze een heel speciale relatie hadden. Nou, daar heb ik van meegenoten!
 
Nooit zelf op gezocht, maar 7 jaar geleden, was er een vriend die mij hielp met wat ICT problemen. In ruil daarvoor moest ik mee naar een feest van zijn baas. Voordat we daar aan kwamen vertelde hij me eerlijk dat zijn baas graag ziet dat zijn vrouw door een vreemde wordt genomen en dat hij in de hoek aftrekt. Ik had daar echt geen probleem mee, neuken is neuken, maar ik had toch wel steeds het gevoel dat ik in een horror film zat (a la Get Out) omdat de man zich zo vreemd gedragde maar ook mijn vriend opeens weg was. Was blij dat ik weer thuis was en heb mijn zogenaamde vriend al 7 jaar niet meer gesproken.
 
Ooit op de Geleen naar binnen gevraagd door een dame die ik vaak bezocht. Ze vertelde er eerlijk bij dat ze al een klant had en of ik mee wilde doen. Voor alles een eerste keer dus ik vond het prima :). Alles was wel op de dame gericht dus geen lichamelijk contact gehad met de man.
 
Begin deze zomer bij een stel uit Utrecht geweest die op vakantie waren in Venray. Contact via ad op SJ. Hadden daar op een bekend park een huisje gehuurd. Heb daar toen een geweldige vrouwgerichte trio gehad. Ze kon er geen genoeg van krijgen al vond ik het wel wat minder om op een opblaas bed in de woonkamer mijn kunstje te doen…. doe dan gewoon een matras oid. Sindsdien ben ik gek op neuken met koppels en trio sex. 👍😘
 
Tijdje geleden gereageerd op een stel.
Ik dacht wordt toch niks.
Toch kreeg ik reactie terug met telefoonnummer om te appen
Foto's uitgewisseld.
Ze zagen er goed uit en waren hygiënisch en discreet.
Ik mocht langs komen.
De gok gewaagd.
Kwam bij een mooi vrijstaand huis.
Man deed open.
Netjes ontvangen en in de kamer bij de openhaard is mij drinken aangeboden. Alles zag er heel netjes uit.
Overal over gepraat.
Toen kwam zij binnen.
Een prachtige vrouw.
Zij mengde zich in het gesprek.
Ze waren ruim denkend.
Moet ook wel als je dit doet.
Man vond het mooi als ik sex met zijn vrouw had en hij toe mocht kijken.
Alleen met haar op de slaapkamer was ook geen probleem zij ze. Hij hoorde dan alleen wat we deden. Man knikte instemmend toe.
Stond ook op haar bucketlist.
Ik heb 1 op 1 met haar gedaan.
Op de slaapkamer die ook netjes was deed ze haar kleren uit en was ze nog veel mooier dan met kleren aan. Een prachtig lichaam.
Ze zoende heerlijk. En alles was mogelijk. Behalve extremen (plas. Poep.) Ben ik ook niet van gelukkig.
Dit was een geweldige ervaring met haar.
Het was heel lang geleden dat ik zulke goede sex heb gehad.
Haar man kon goed horen hoe wij tekeer ging. Ook opwindend.
Na tijd gewoon weer beneden in de kamer op de bank . Over koetjes en kalfjes praten.
Net of er niks gebeurd was.
Het was voor hun maar ook zeker voor mij herhaling vatbaar.
Niet een echte trio met man vrouw koppel maar wel heel bijzondere ervaring.
Ik ga niet vertellen over hoeveel ik moest betalen. Ze heeft mij uitgelegd waarom ze dit vroeg.
Hier kon ik mij helemaal in vinden.
Het was het ook meer dan waard vond ik.
 
Klinkt goed, alleen jammer dat je er dan nog voor moet betalen.
Zij willen dat toch ook? Win-win situatie dus.
Nu komt het op mij over dat ze het om financiële redenen doen (ik geloof wel dat dat niet de enige reden is) en dan kan ik net zo goed naar een DVP gaan.
 
Een MMV staat nog op mijn lijstje. Met een koppel, of met een collega wandelaar.
Koppel zoek ik het liefst eind twintigers, maar dat is helaas niet zo makkelijk te vinden. Ik moet wel een bepaalde klik hebben.
 
Meerdere keren een vrouwtje geneukt terwijl haar man er langs lang en zich aftrok. Gebeurde altijd in een parenclub of tijdens privefeestjes.

Een keer een triootje gedaan met een koppeltje waarbij de man ook actief meedeed. Er was een klik tussen ons drieën, dus het was erg geil.

Twee dingen zijn belangrijk: je moet openstaan voor hetgeen je gaat doen (bull zijn, MVM of MMV-triootje, noem maar op) en er moet een klik zijn. Als die twee factoren er zijn, kan je een hele geile ervaring beleven.
 
Heb een keer een stel bezocht met de intentie om te kijken, maar dat werd meer een trio ervaring waarbij haar vriend steeds meer verdween uit het spel.

Maar ben nu op zoek naar een stel om te bezoeken voor een echte cuckold ervaring waarbij een andere man de dame voor mijn neus te grazen neemt.
Prijs/afstand en het juiste gevoel bij een koppel heeft me tot nu toe weerhouden.
Ik wil eigenlijk niet meer dan 300eu voor een uur kwijt hiervoor.
Een gelegenheidsstel met een DVP en een andere wandelaar behoort ook tot de opties.

Een keer de bull zijn bij een ander stel of wanderlaar lijkt me ook geil maar ook alleen dat bij de juiste combi tussen het stel en mijzelf en ik heb het gevoel dat dit ook voor noppes moet kunnen.
 
Laatst bewerkt:
Voor mij gaat dit te ver. Een andere man zien buiten gaan bij een dvp en daarna met diezelfde dvp naar binnen 1 op 1 zodat die dame alleen met mij bezig is, dat kan nog. Maar met een vrouw en een andere man samen sex, gaat te ver voor mij. Samen met een dvp naar de douche en komt er een andere dame met een klant voorbij, gaat ook nog. Maar niet samen sex. Ik vind het een brug te ver. Maar ieder zijn ding.
 
Een aantal keren geprobeerd, maar de bezochte koppels bestaan vaak uit een passieve vrouw en een actieve man. Deze geeft dan de instructies en van de vrouw komt weinig uit. Zo jammer dan.
 
Laatst bewerkt:
Vond het zelf altijd erg leuk om samen met mijn partner heren te ontvangen. Je kon met ons alle kanten op en echt niet voor de hoofdprijs!
Maar sinds een flink tijdje heeft Cor er geen zin meer in, hij voelde zich altijd juist het 3e wiel. Daar viel nog mee te leven, maar hij heeft het nu gewoon te druk met z'n werk. Dus triodates zijn zowat onmogelijk geworden 😔
 
Ik heb het wel een paar keer gedaan in een vrouwgericht trio met het koppel. En daarnaast ook verschillende keren in Cuckold scenario waar ik met de vrouw neukte en meer terwijl de man mocht toekijken of soms moest toekijken, en hoogstens met zichzelf spelen. Soms draaide dit dan later wel uit in een gezamenlijk trio.
Ik heb altijd wel erg genoten van deze dates.
 
Met een voormalige vriendin regelmatig trio gedaan op black night avonden in diverse clubs. Meestal wel een geil succes als je een goede verzorgde neuker met respect weet uit te kiezen.wij deden niet aan vluggertje maar tot er geen zweet meer inzat.
Zij is biseksueel, ook na het stappen regelmatig een dame mee naar huis gehad waarbij ik de toeschouwer was en daarna de nacht verlengde met mijn vriendin.
Dit is alleen opwindend als je gevoel hebt voor je partner teminste bij mij, en er beidden van geniet.
Vaak genoeg meegemaakt dat het de wens was van de man en zij het daarom maar deed.
Nu ontmoet ik weleens een stelletje dat ik in het dagelijks leven tegen het lijf liep.
Hij is haar dominant maar eerder in mijn ogen een cuckold. Als ik dan app of ze klaar ligt en het is ja en ik ben op de route dan neuk ik haar.
Hij kijkt dan en ik neuk haar totaal af.
Daarna samen douchen een kus en ik ben weg.
 
Trio met 2 vrouwen✅ in mijn jonge jaren met ex en haar vriendin en enkele keren betaald.
Trio MMV✅ betaalde sex samen met een vriend tijdens carnaval. Kreeg de slappe lach en kon niets meer, toegekeken en hem aangemoedigd met een biertje in de hand:ROFLMAO:
Trio T/V✅ betaalde date met een trans die vroeg of ik er bezwaar tegen had wanneer een vriendin toekeek. Die werd daar zo geil van dat ze vroeg of ze mee mocht doen, was niet tegen dovemansoren gezegd en tot op heden mijn geilste trio ervaring ooit.
 
Je maakt toch afspraken v te voren? Als er bij mij een stel over de vloer komt, m/m of m/v dan is het 1e wat we bespreken wat kan en niet kan. Daar houdt iedereen zich altijd keurig aan. Dus no worries! Gewoon eerst overleggen 😉
 
Terug
Bovenaan Onderaan