Algemeen Ao Nang Krabi town

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

bosspitsmuis

Stamgast
415
04/08/21
527
1
Ik was v oor Covid van plan om eens naar Ao Nang en/of Krabi Town te gaan. Zeker wat goede verhalen gehoord over Ao Nang het RCA entertainmetn daar. Maar toen ik afgelopen voorjaar heen wilde, gaf het hotel aan dat het pas net weer open was en weinig te doen.
Zijn er sindsdien nog wandelaars geweest en is het het waard als je zowel van rustig vakantie vieren als wandelen houdt?
 
Heb het voor covid gedaan. In een zijstraatje van de hoofdstraat is een klein beer bar complex, waar de sfeer wel leuk was. Enkele stunners gespot toen en ook meegenomen naar het hotel. Verder vond ik er niet zoveel te beleven. Ben dan ook met de boot naar Phuket gegaan en verder in Patong verbleven.
 
Heb het voor covid gedaan. In een zijstraatje van de hoofdstraat is een klein beer bar complex, waar de sfeer wel leuk was. Enkele stunners gespot toen en ook meegenomen naar het hotel.
Dat had ik ook gelezen en aangezien Patong nu zo tegen lijkt te vallen (en ik het al ken daar) leek me dit een mooie start om even bij te komen van de vlucht en de jetlag en dan door met " echt" reizen naar Khao Sok en Erawan.
 
Ben daar enkele weken terug geweest. Was op een groeps rondreis door Thailand.
was ook in het straatje waar hotnurse over schreef geweest. Vond het allemaal wat tegenvallen. misschien kwam dat door het slechte weer. Heb er wat pool gespeeld met een paar meiden en heb er eentje meegenomen naar een hotel. Denk dat je voor de dames beter naar Phuket kunt gaan, al vind ik ao Nang wel een gezellig plaatsje om een paar dagen te verblijven
 
Van de wandelclub? Allemaal poolen en dan vechten wie er eentje mee kon krijgen ;)

Maar serieus, tegenvallen in de zin van de hoeveelheid dames of de kwaliteit? EN heb je op die rondreis ook Phuket aangedaan ter vergelijk, toevallig?
Nee, had deelgenomen aan een gewone georganiseerde rondreis door Thailand. Was er erg rustig met toeristen. Volgens de reisgids zaten ze in Thailand amper op 10% van wat er normaal in die periode voor COVID kwam. In die Beerbar zaten weinig meiden, met maar enkele echt mooie.

phuket heb ik maar een overnachting gehad, we zaten op Kata Beach met ons hotel,ben daar s avonds naar een klein beerbarcomplex geweest. Ook weinig toeristen, dus ook minder dames. Heb daar een dame mee in mijn eigen hotel meegekregen. Is met zo n groepsrondreis lastig om aan de groep te ontsnappen,maar is me toch meerdere malen gelukt. Was voor mij ook niet echt een wandelvakantie. Was nog nooit in Thailand geweest en wou ook wat van het land zien. Dit is tijdens mijn vorige wandelbestemmingen er nooit echt van gekomen
 
ben een 3 tal weken geleden in Aonang geweest, het complex is een 15 tal barren maar niet zoveel echt knappe en veel van de knappe meisjes gaan niet meezijn er enkel voor te lokken en ladydrinks.
op de beach road zijn ook nog enkele barren, een 4 tal die naast elkaar liggen (ben niet zeker maar dacht dat 1 van de barren happy99 bar noemde of is toch in deze buurt),hier zitten ook wel enkele knappe en die gaan wel mee,dat kan ik bevestigen:).
 
Kort geleden in Ao Nang geweest.
RCA complex, 100 meter van de beach heeft een stuk of 10-12 barren.
Je loopt een soort fuik binnen waar je dus bestormd wordt door de dames, pad is niet breder dan 1,5 meter. Dat is ff schrikken de eerste keer.

Achteraan ook 2 podia waar gedanst wordt, maar steeds door 1 ennkele dame, dus geen a go go experience. . Meiden van alle leeftijden en maten, maar weinig echte toppers. Wel een paar leuke relaxte meiden en ook meegenomen.
Zowel naar hotel als naar kroegen buiten het RCA en het Muay Thai daar. Laatste is geen aanrader als je al eens echt Muay Thai hebt gezien, zo ontzettend toeristisch.

Prijzen biertje 100, ladydrink 200.
500 baht barfine, 2000 shorttime, 3000 longtime

Verderop beachroad nog een paar bars waar een paar meiden zitten, maar me te klein en te weinig keuze.

De vibe in RCA was leuk, Ao Nang verder een saaie familiebestemming.
 
Terug
Bovenaan Onderaan