Video en foto

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Bucket-list hier. Wel met masker op dan. Maar als je in pov filmt zie je je eigen gezicht toch niet natuurlijk. Mag gerust met phone van dame zijn. En zij mag de edit doen. Zolang ik maar een kopie krijg. Zoiets doe je natuurlijk in vertrouwen. Maar met masker op heb je weinig te vrezen.
Wat voor soort masker ga je dragen?
Ik had een neukbuddy die een fetisj had voor varkenskoppen. Hij had een keer zo'n masker op maar ik vond het zeer moeilijk om er niet om te lachen tijdens de daad.
 
Weleens foto's mogen maken bij een dame die ik heel vaak heb bezocht, tegen betaling.
Zijn wel leuke herinneringen om weer terug te kunnen zien, bij het ouder worden vervagen herinneringen toch wel 😅
Maar zou nog wel een filmpje willen maken tijdens een zalige blowjob 😉
 
Ik vroeg mij af welke dames er geen moeite mee hebben dat jij ze filmt. Ik denk dat het weer een kwestie is van vragen aan de dame of zij het goed vind.
Weten jullie nog dames die er geen moeite mee hebben?? (Jordan uit Vlaardingen is een bekend voorbeeld. Zij is ontzettend makkelijk. Filmen en foto's maken is geen enkel probleem voor haar. Ze kickt er denk ik wel een beetje op)
 
Vind het altijd geil om mezelf ook te zien hoe ik zo'n meid neuk. Bijvoorbeeld doggy voor de spiegel. Heb toch redelijk wat opnames gemaakt bij DVP's. Meestal moet ik dan iets van 50 euro extra betalen. M'n camera's zet ik dan op verschillende plekken
 
Terug
Bovenaan Onderaan