Recensie Wendy/Curvalicious, Emmen 4,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
9
02/10/21
5
1
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Anaal bij klant
4,00 ster(ren)
Prostaat massage bij klant
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen in mond
  3. Klaarkomen op gezicht
  4. Klaarkomen op lichaam
  5. Penismassage
  6. Pijpen deepthroat
  7. Pijpen zonder condoom
  8. Soft SM
  9. Squirting
  10. Tussen borsten (russisch)
  11. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
50+
Haarkleur
Rood
Cupmaat
E+
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
120+ minuten
Dag
Woensdag
Link naar advertentie
https://www.sexjobs.nl/dames-van-plezier/geil-samen-spelen_8413884
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Afspraak gemaakt met Wendy, wat gemakkelijk en snel ging. Wel even een profielfoto sturen!
De ontvangst was hartelijk met een kop koffie en leuk kletsen. Daarna kon het feest beginnen! Wendy was heerlijk schoon en begon al snel te tongen en mijn lichaam te strelen. Ze gaf direct het gevoel dat je met een vriendin lag te vrijen. Een wat hardere aanpak vertelde ze lekker te vinden. Geen probleem en binnen de kortste keren kwam ze spuitend klaar. Wendy gaf zichzelf helemaal en vergat mij zeker niet! Ze is geen klokkijkster en geniet zelf met volle teugen van de sex, je weet werkelijk niet wat je overkomt.
Wat een vrouw!!!!!
Door mijn ziekte kan ik momenteel geen afspraak maken helaas, anders was ik regelmatig bij haar te vinden want het herhalings gevaar is bij Wendy zeeeeer groot aanwezig!
Zoek je een volle dame met heerlijke grote borsten, die de tijd voor je neemt en dol is op sex, Wendy 👍🥰
 
Vorige week ook bij Wendy geweest. Contact ging via de mail. Was prettig. Ze wil eerst een foto zien, kreeg er daarna ook 1 van haar.

Bij binnenkomst eerst wat gedronken en gekletst. Daarna naar de slaapkamer. Deze is mooi ruim met een groot bed.

Lekker gezoend en daarna heerlijk gepijpt en haar gevingerd waarbij ze squirtte.
Nog even doggy en missionaris, maar kon het al niet lang meer volhouden. Klaargekomen in haar mond:)

Al met al een heerlijke date waarbij het herhalingsgevaar groot is voor mij!
 
Ik heb Wendy 0p 12-05-2022 bezocht omdat zij een mooie volle bbw vrouw is en daar heb ik zeker geen spijt van. Ze is een hele lieve meid die je op je gemak stelt. Ze pijpt naar mijn beleving geweldig en het intieme deel voelde ook heel fijn. En dat lekker zachte, volle lichaam is fantastisch om mee te spelen en op je te hebben. Ik heb van mijn tijd met wendy genoten en zou haar zeker aanbevelen aan mensen die van de vollere vrouwen houden.
 
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Penismassage
  2. Squirting
  3. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
50+
Cupmaat
E+
Duur van bezoek
120+ minuten
Link naar advertentie
https://www.sexjobs.nl/dames-van-plezier/bbw-heeft-zin-in-jou-_7961157
Totale kosten (in euro)
250
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Na veel zoeken en vele emails verder vond ik eindelijk iemand waarbij ik direct een goed gevoel had. En wat een leuke date was het. Het email contact verliep snel en zoals al eerder beschreven bij anderen wel even een foto uitwisselen. Want tja je wil toch een idee hebben met wie je contact hebt.

Daarna een afspraak gemaakt voor gisteravond en wat een leuke relaxte tijd hebben we gehad. Ik was enorm nerveus toen ik bij haar voor de deur stond want tja, je weet niet wat je kan verwachten. Maar er wacht je een super lieve, aardige en heerlijke volle dame die je direct op je gemak stelt. Even wat gedronken en daarna naar haar slaapkamer die mooi en netjes is. Kaarsjes aan een sfeermuziek en het genieten kon beginnen. Wat er allemaal gebeurt is dat ga ik niet beschrijven maar ik kan wel zeggen dat het super was.

Een aanrader als je van mooie bbw's houdt.
 
Mijn ervaring met Wendy is minder positief dan bovenstaande recensies. Ik heb twee maanden geleden gereageerd op haar advertentie waar ze redelijk snel op reageerde. Ik heb haar daarna mijn wensen doorgegeven en een gezichtsfoto uitgewisseld. Ik ben daar nooit zo van, maar omdat de recensies allemaal erg juichend waren heb ik toch een foto gestuurd.
Ze reageerde daar op met de vraag wanneer ik zou willen, ik heb haar toen een dag en tijd en mijn 06 nummer doorgegeven, maar...daar kreeg ik geen antwoord op. Ik heb haar een dag later gemaild met de vraag of ze nog wel wilde afspreken. Twee dagen later de reactie dat ze graag nog wilde afspreken.
Ik heb haar toen een nieuw voorstel gemaild, maar je raadt het misschien al, ook daar kreeg ik geen antwoord op.
Volgens mij is het geen betrouwbare dame, je stuurt een foto, je wensen en je 06 nummer en daarna blijft het stil.
Wees dus gewaarschuwd voordat je op haar advertentie gaat reageren.
 
Lieve Tom70, wat vervelend en zeker niet mijn bedoeling!
Ik twijfel al een poosje of ik mijn Whatsapp nummer op Sexjobs zal toevoegen, juist omdat het e-mailen niet prettig loopt inderdaad.
Ik mailde eerst via Yahoo, en dit was goed te doen ... overzichtelijk. Echter in juli ging het mis en kwam er niets meer in de inbox. Helpdesk Sexjobs gebeld en kreeg het advies een nieuw e-mail adres via nu dan Gmail aan te maken. Zo gedaan, maar Gmail zet alle berichten welke Sexjobs doorstuurt kris kras onder elkaar en ik kan niet (erg lastig in ieder geval) zien wanneer er weer iemand reageert, dus ook soms niet terug reageren. Ik weet niet hoe andere dames dit doen, maar ik baal hier enorm van. Kan het zijn dat je in Juli hebt gemaild, maar net in de dagen dat Sexjobs het niet via Yahoo door stuurde? Deze mail heeft mij nooit bereikt, dat kon ook niet meer volgens Sexjobs. Mijn nummer is 0621928724, op de App kijk ik dagelijks. Vandaar ook dat ik via de mail graag snel daartoe overga. Ik hoop het zo wat goed te maken, want ik ben echt geen fake. Juist een oprechte vrouw met altijd zin.
 
Een maand geleden geweest, en ik kan ook niet anders zeggen dan dat het een heerlijke gfe was, als je van volle vrouwen houd.
Inderdaad geen klokkijkster en ze geniet er zelf ook van. Ik houd de details voor mezelf. Binnenkort maar weer een keer naar haar toe
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik heb dezelfde ervaring als Tom70.
Helaas moest ik een keer een afspraak afzeggen en was er ruim op tijd er mee., maar dame gaf aan in te zijn voor een nieuwe afspraak, echter reageerde ze niet meer op de mail.
Ik wil niet zeggen dat ze daarmee onbetrouwbaar is maar reageer dan tenminste op mail, voordat iemand vanuit de Randstad naar dat uithoek rijd.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Pijpen zonder condoom
  3. Squirting
  4. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Na hernieuwd contact hebben we een nieuwe afspraak gemaakt en ben ik onlangs bij haar geweest. En ik moet zeggen dat, ondanks de slechte start een paar maanden geleden, het vervolg erg prettig en lekker was.
Je kan met haar afspreken en je zal niet teleurgesteld worden 😀
Ik ga zeker weer een keer met haar afspreken.
 
Laatst bewerkt:
Vorige maand nog leuk app contact. Maar ze reageert niet meer. Nu kan daar natuurlijk een goede reden voor zijn. In ieders leven gebeurt wel eens iets waardoor je even alles aan de kant zet. Ik wacht het nog even af.
 
Ben inmiddels ook bij Wendy op bezoek geweest. Ze heeft weer tijd om af te spreken. Ik kan me alleen maar bij de vorige positieve reacties aansluiten. Niet alleen het lichamelijke gedeelte is heel goed, maar ook de ontmoeting en het persoonlijk contact is fijn. En ze verdiend het dat je ook naar haar toe netjes en correct bent bent. Zoiets is altijd wederzijds natuurlijk.
 
Pijpen
3,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
2,00 ster(ren)
Aftrekken
2,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
West-Europees
Leeftijd
40-50
Cupmaat
E+
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Stevig
Duur van bezoek
45 minuten
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Ik ben ook bij haar geweest en ik heb op zich een goede date gehad maar de klik was er niet. Misschien dat het daarom ook niet ging spetteren.

Ik had er een aardige rit op zitten, was net verhuisd van Schiphol richting Tilburg dus na alle stress een ontspannings date.

Maar dat is niet geworden wat het zou moeten zijn, we lekker gezoend en begon redelijk maar toen ik haar benen onwijs deed was de lucht niet fijn, ze was niet fris, zweterig en had onprettige schuurranden in haar liezen, al met al geen fijn beeld. Me wel klaar laten pijpen maar na het legen van mijn zak naar huis gegaan.

Had een groter GFE verwacht maar door het uitblijven van wederzijdse klik en verwachting niet gelukt. Dit licht ook bij mij en niet bij de dame, want er was wel inzet….dame was ook forser dan de foto's doen vermoeden.
 
Wat een heerlijke dame😍
Twee heerlijke grote borsten die je met twee handen nog niet kan omvatten!
Lekkere grote tepels er op en een stel ondeugende ogen waar je U tegen zegt.
Ze stelt je gelijk heerlijk op je gemak en wil je gewoon oprecht verwennen!
Dat merk je aan alles, hoe ze met je praat, je treeld en ingaat op je wensen!
Dat heerlijke natte kitje kan squirten als een fontein 💦
En dat mondje kan pijpen als geen ander👅
Ik wil op het einde vask nog al stevig op door beuken en dat windt haar juist helemaal op en terwijl ik diep in haar kutje spoot squirte zij nog over mijn dikke pik😜
Kort om een heerlijke ervaring die zeer zeker een vervolg gaat krijgen!!! Misschien dan iets met bandage wand dat schijnt ze ook heel goed te kunnen🥳🎁

Van mij krijgt ze de volle 5 sterren !!!!!
 
Heb het niet kunnen laten en na een mindere ervaring toch contact gezocht en verteld wat ik er van vond…dit raakte haar en ze vond het jammer en beloofde het goed met me te maken…en zo geschiede…

Met meer geiligheid en inzet werd ik ontvangen duidelijk was dat de vorige keer wij beide niet op ons best waren. Want nu was ze super lief en stout wat heb ik genoten….op deze wijze kom ik wel terug…
Lekker pijpen 2x klaargekomen heerlijk geneukt en ook beffen was een feest…wat een verschil, nu zeg ik aanrader en doen een dikke 10!!!
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan