Dames die keelneuken, Deepthroaten

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Jazzmin,
ik snap absoluut waar je grieven vandaan komen. ik heb ook alle sympathie hiervoor.
maar - tenminste in mijn ervaring - mensen hebben niet allemaal een ontwikkeld EQ. ik denk dat jij een enorm gevoelsmens bent die dit soort dingen haarfijn kan pinpointen. andere mensen, niet zo ...
het heeft mij zelf decennia gekost om een beetje inzicht te krijgen over hoe menselijke interactie 'werkt' en sommigen zullen het nooit leren.

ook betrap ik mijzelf wel eens op minder 'gelukkige' uitspraken of actie die anderen zouden kunnen kwetsen. dat komt echter niet uit opzet, maar uit sociale domheid.

ik hoop dan ook dat wat je gekwetst heeft (zoals de uitspraak van flodg, waar hij zich netjes voor heeft verontschuldigd) meer een uitzondering dan de regel is op dit forum.

verder geloof ik dat tegengas van vrouwen zoals jij een verrijking van dit forum is!
 
Moeten we echt uitleggen waarom iemands acties ons dwars zaten? Ja, soms….zelfs als het alleen voor onszelf is

door NATALIE | May 1, 2014 | Happiness & Self-Esteem | Bewerkt en vertaald (EN-NL) door DPV Jazzmin (Voor Jou) op do 22. sep 2022
Bekijk bijlage 65907
Wanneer je wordt geconfronteerd met een mogelijke situatie waarin je je bezorgdheid of boosheid moet uiten over iets dat is gezegd of gedaan, kun je je gevangen voelen tussen een rots en een harde plek. Het feit dat jullie allebei volwassenen zijn, kan ertoe leiden dat je je afvraagt of je het moet uitleggen, maar aan de andere kant kan de andere partij de houding hebben dat, tenzij je het zegt, er geen probleem is, wat natuurlijk betekent dat hun acties ten opzichte van jou niet jouw perceptie van dingen weerspiegelen.

Ze zouden het toch moeten weten…., denkt menig een verbijsterd persoon die zich gekleineerd of zelfs gekwetst voelt door de acties van iemand die ongefaseerd lijkt te zijn.

Hoe kunnen ze zich niet realiseren dat ik 1) boos ben en 2) waarom dat zo is? Als ik het was, zou ik het weten, en ik zou me verontschuldigen of in ieder geval niet doorgaan alsof er niets is gebeurd.

De waarheid is dat, hoewel sommige mensen er echt niets om geven wat ze doen en wie ze pijn doen, vaker wel dan niet, gebrek aan bewustzijn over hoe onze acties een ander hebben beïnvloed, voortkomt uit het oprecht niet beseffen dat we iets hebben gedaan, of het niet registreren van het impactniveau. Sommige mensen raken een beetje in de war over het hele empathische front, omdat ze het gevoel hebben dat het hen niet zou storen als iemand dat bepaalde iets zou zeggen of doen.

"I just wouldn't see that as a big deal", legde een jongen me onlangs uit. Het probleem is dat de persoon die ze pijn hebben gedaan, deed, en het feit dat hij niet bereid was zich in te leven in hun positie, betekende dat het iets veel groters werd dan het zou zijn geweest als hij gewoon had erkend waar ze vandaan kwam.

Het is ook gemakkelijk om te beweren dat we nergens last van zouden hebben, terwijl we ofwel, nog niet, de ervaring hebben er last van te hebben. In feite, is het voor sommige mensen gemakkelijk om te beweren dat ze niet gestoord worden omdat ze altijd degene zijn die aan het stuur zit, of omdat ze niet echt het vermogen hebben om zich in te leven...

Er kan een terughoudendheid van onze kant zijn om kwetsbaar te zijn en uit te leggen wat ons dwarszit en vaak, omdat het onze emotionele en mentale bronnen opslokt, is het bijna ondoorgrondelijk dat de andere persoon het niet kon weten. Dit is hoe zoveel mensen uiteindelijk woede en wrok opslaan; ze besluiten iets niet aan te snijden omdat 'Ze zouden toch moeten weten of ze volwassen zijn of dat ze om me geven / van me houden', en dan natuurlijk wanneer ze er niet van lijken te weten of ze er niet voldoende last van lijken te hebben, vatten ze dit heel persoonlijk op en voelen zich tekort gedaan, vooral als ze al een pleaser zijn en zichzelf op de een of andere manier compromitteren.

Wanneer iets een open en gesloten geval van klootzak is, is het een stuk gemakkelijker om de 'Ik hoef het niet uit te leggen'-standpunt in te nemen. Vooral wanneer de persoon vorm heeft voor dit soort dingen en eigenlijk eerder onze grenzen hééft overschreden, is het duidelijk waarom dit is gebeurd voor de hand ligt (self-evident). Natuurlijk kunnen we ons standpunt uitleggen, maar het komt waarschijnlijk voort uit een plaats waarin we deze persoon alles over zichzelf vertellen en/of hopen dat wat we zeggen hen zal beïnvloeden om hun gevoelens en gedrag te veranderen.

We leggen misschien uit omdat we iemand zijn die te veel praat en denkt, om nietsdoen te maskeren. In deze situaties, kunnen we ervoor kiezen om door te gaan met uitleggen in plaats van de reden aan te pakken waarom we de waarheid van iemands gedrag of de situatie niet willen accepteren.

Wanneer we onze bezorgdheid uiten en een kwestie ter sprake brengen, moeten we voorzichtig zijn met de hoop dat we die persoon kunnen beïnvloeden om te veranderen, zodat we ons beter kunnen voelen over het feit dat we met hem of haar omgaan en in het verleden zelfs dingen voorbij hebben laten glippen.

Voor de meeste andere situaties echter, vooral als wat er is gebeurd, vermengd raakt met het verleden of we mogelijk verder willen gaan met het incident met deze persoon (als het geen duistere interactie is), of ze blijven dingen doen die de oorspronkelijke overtreding verergeren, is spreken de sleutel omdat zwijgen, zelfs bij onszelf, en het onderdrukken van onze waarheid en de feiten, niet goed is voor ons zelfgevoel. Het kwetst ons diep en het gebrek aan zelfs uitleg aan het zelf houdt ongezonde overtuigingen in het spel.

We hebben allemaal last van veel van dezelfde dingen, maar om verschillende redenen, en een persoon kan onze specifieke reden of onze perceptie van de feiten niet kennen als we het niet uiten.

Als je ergens last van hebt, maar het probleem niet aan de orde stelt bij de persoon in kwestie, zorg er dan voor dat je het probleem met jou aankaart zodat je er een evenwichtig perspectief op krijgt (geen verwijten en schaamte), erken je gevoelens, en neem de nodige maatregelen.

Je kunt niet altijd een kwestie op dat moment ter sprake brengen, maar dat weerhoudt je er niet van om te leren van de inzichten die je kunt opdoen door er een beetje over na te denken (reflectie), plus, je weet het gewoon voor de volgende keer.

Natuurlijk kun je soms, als je de tijd neemt om een probleem met iemand aan de orde te stellen, worden geconfronteerd met het hele, "Nou, ik wist niet dat het een probleem was tot nu toe" en zelfs, "Je had moeten zeggen", zoals als er een soort van vervaldatum was op de optie om het onderwerp aan te snijden van wat ze hadden gedaan. Het potentiële probleem van mijn acties zal zichzelf vernietigen in dertig minuten. Als je het probleem niet binnen die tijd aan de orde stelt, zal dit resulteren in het indrukken van de resetknop of het weigeren van verantwoordelijkheid.

Dan zeg je: "Ik zeg het dus, nu" en ze willen nog steeds praten over wat je 'had moeten' doen of de gevoelens die je noemt analyseren. Het punt is, het is allemaal heel goed dat ze je naar voren halen om niet in een razend tempo of je reactie een probleem aan de orde te stellen, maar het werkelijke probleem is wat ze zeiden of deden.

Dit is waar het essentieel is om ervoor te zorgen dat je het onderwerp met feiten aansnijdt – wat er is gebeurd, wat er is gezegd en gedaan. Mensen zullen je gevoelens tegenspreken of analyseren –"te gevoelig" of zelfs "dramatisch" – maar het uitleggen van de feiten is moeilijk te ontwijken. Het wordt een statement in plaats van een oordeel over jou of hen. Soms slaan we de feiten over en gaan we naar gevoelens, maar gevoelens zijn geen feiten en op zichzelf zonder de feiten van de gebeurtenissen, wat we zeggen over onze gevoelens kan ook de indruk wekken dat we tot een conclusie zijn gekomen en niet openstaan voor een verklaring aan hun kant.

Kom met feiten en ze kunnen hopelijk hun bedoeling verduidelijken en je bent assertief – je vertegenwoordigt, niet om mensen te dwingen te zijn en te doen wat jij wilt, maar om ervoor te zorgen dat je behoeften, verwachtingen, gevoelens, en meningen ook naar buiten komen. Jij maakt uit.

Jouw gedachten?

Bekijk bijlage 65903Add to favorites


Bron
Do we really need to explain why someone's actions bothered us? Yes, sometimes....even if it's just to ourselves
https://www.baggagereclaim.co.uk/do-we-really-need-to-explain-why-someones-actions-bothered-us-yes-sometimes-even-if-its-just-to-ourselves/
Ah schat! Wat naar dat je je zo voelt hierover. Kan me helemaal voorstellen dat deze woorden pijn doen.

Ondanks dat ik het zelf niet gezegd heb bied ik excuses aan namens de hele community hier.

Hoop dat je je beter voelt! Je hebt een moeilijk beroep en doet fantastisch werk voor ons. Je verdient beter.

X
 
 
Mijn beste Deepthroat ervaringen waren met;
Layla, Marokkaans, Vlaardingen.
Rachida, Marokkaans, Hoogvliet (Duo met Layla).
Mae, Mix, Den Haag.
Esma, Turks, Doubletstraat
Claudia, Hongaars, Doubletstraat.
Cheyenne, Mix, Zoetermeer.
Amy/Alyssa, Nederlands, Rotterdam.
Naam weet ik niet, Antilliaanse/Surinaamse, Rotterdam.
Mila, Surinaams, Rotterdam.

Toppers waren wel Layla, Mae, meisje waar ik het naam niet van weet en Alyssa.

De meeste zijn jammer genoeg gestopt.
Ik zie hier prijzen tussen voor mij te hoog gegrepen. Je moet het kunnen missen, maar mij niet gezien.
 
Mijn beste Deepthroat ervaringen waren met;
Layla, Marokkaans, Vlaardingen.
Rachida, Marokkaans, Hoogvliet (Duo met Layla).
Mae, Mix, Den Haag.
Esma, Turks, Doubletstraat
Claudia, Hongaars, Doubletstraat.
Cheyenne, Mix, Zoetermeer.
Amy/Alyssa, Nederlands, Rotterdam.
Naam weet ik niet, Antilliaanse/Surinaamse, Rotterdam.
Mila, Surinaams, Rotterdam.

Toppers waren wel Layla, Mae, meisje waar ik het naam niet van weet en Alyssa.

De meeste zijn jammer genoeg gestopt.
Ik zie hier prijzen tussen voor mij te hoog gegrepen. Je moet het kunnen missen, maar mij niet gezien.
Ik j
Mijn beste Deepthroat ervaringen waren met;
Layla, Marokkaans, Vlaardingen.
Rachida, Marokkaans, Hoogvliet (Duo met Layla).
Mae, Mix, Den Haag.
Esma, Turks, Doubletstraat
Claudia, Hongaars, Doubletstraat.
Cheyenne, Mix, Zoetermeer.
Amy/Alyssa, Nederlands, Rotterdam.
Naam weet ik niet, Antilliaanse/Surinaamse, Rotterdam.
Mila, Surinaams, Rotterdam.

Toppers waren wel Layla, Mae, meisje waar ik het naam niet van weet en Alyssa.

De meeste zijn jammer genoeg gestopt.
Ik zie hier prijzen tussen voor mij te hoog gegrepen. Je moet het kunnen missen, maar mij niet gezien.
Ik kwam met Layla in aanraking door Rachida. Rachida bood een trio aan en ik was toen nog jong😅. Maar nadien heb ik Layla zo vaak bezocht dat ik Rachida oversloeg. Heb d'r nog wel een keer kunnen doen in de nacht toen Layla niet beschikbaar was, waren we samen in slaap gevallen. Leuke tijden in die flat in Vlaardingen🔥

Rachida ontvangt al tijden niet meer denk ik?
 
Dit bericht is bedoeld aan Kyra onze topper uit Rijswijk. Kans is klein tegen minuscuul aan dat je dit leest. Maar…wie weet lees je sporadisch deze forum voor herinneringen uit de goede oude tijd.

Dus Kyra (je weet wie je bent dus geen fakers). Wil ik je een zéér riante vergoeding geven voor weer een geweldige keelneuken ervaring. Me inbox staat open, lust is hoog en heimwee nog al.

(Mods mogen me bericht verwijderen als het niet aan de voorwaarden doen) mis haar ongekende kunsten.
 
Mijn beste Deepthroat ervaringen waren met;
Layla, Marokkaans, Vlaardingen.
Rachida, Marokkaans, Hoogvliet (Duo met Layla).
Mae, Mix, Den Haag.
Esma, Turks, Doubletstraat
Claudia, Hongaars, Doubletstraat.
Cheyenne, Mix, Zoetermeer.
Amy/Alyssa, Nederlands, Rotterdam.
Naam weet ik niet, Antilliaanse/Surinaamse, Rotterdam.
Mila, Surinaams, Rotterdam.

Toppers waren wel Layla, Mae, meisje waar ik het naam niet van weet en Alyssa.

De meeste zijn jammer genoeg gestopt.
Ik zie hier prijzen tussen voor mij te hoog gegrepen. Je moet het kunnen missen, maar mij niet gezien.
Wow inderdaad. Layla.... Dat waren echt goude tijden. Ik ben nog nooit zo hard klaargekomen als bij Layla. Ik schreeuwde gewoon. Ze was zo cute, lekker en onderdanig. Ik vergeet nooit meer dat ik daar voor de eerste keer was en ze zei met een cute en onderdanige stem. "Neuk maar hard mijn keel & kom maar diep klaar in mijn keel. Doe maar wat je wil". Ik werd opeens echt een fucking hengst en neukte echt keihard ongeremd haar keel en kwam er diep en hard explosief in klaar. Ik kan mij herinneren dat ik schreewde als Shrek, ik denk dat de hele fucking buurt mij heeft gehoord.

Ik weet zeker, Als ik bewust dood ga. Zal dat één van de (seks) flashbacks zijn die in mijn kop voorbij schieten vóórdat ik doodga.
 
Leuk om zulke goede ervaringen te lezen, maar gezien de huidige schaarste aan dames in deze niche voelt het voor mij toch een beetje alsof je een hongerige Afrikaan vertelt over je fantastische ervaring bij een restaurant met twee Michelinsterren.

In andere woorden, ik hoor liever over actieve dames die ik in mijn bijna-dood ervaring nog even kan terugzien ;)
 
:D (y) Je hebt een punt sanddeman. Ook ik laat me wel eens verleiden door herinneringen aan bijna-dood ervaringen bij Layla, Stella, Kyra, Daisy, Sara etc etc. Maar daar hebben we niet veel aan.

Hier een lijstje van dames die nu actief zijn en ik allemaal in hun keel geneukt heb zodat ik weet dat ze echt zijn:

Kelly (Rijswijk, dinsdag, adv heel soms online)
Samantha
Jazzmin
Saskia
Sabrina
Lizzy
Kim
Jessica
Katy
Inessa

Vul maar aan plz! Als er vragen over iemand zijn hoor ik t wel
Happy facefuck!

Strike
 
Laatst bewerkt:
:D (y) Je hebt een punt sanddeman. Ook ik laat me wel eens verleiden door herinneringen aan bijna-dood ervaringen bij Layla, Stella, Kyra, Daisy, Sara etc etc. Maar daar hebben we niet veel aan.

Hier een lijstje van dames die nu actief zijn en ik allemaal in hun keel geneukt heb zodat ik weet dat ze echt zijn:

Kelly (Rijswijk, dinsdag, adv heel soms online)
Samantha
Jazzmin
Saskia
Sabrina
Lizzy
Kim
Jessica
Katy
Inessa

Vul maar aan plz! Als er vragen over iemand zijn hoor ik t wel
Happy facefuck!

Strike
Kijk, daar hebben we wat aan. Heb je ook een korte recensie per dame?
 
😄(y)
Kijk, daar hebben we wat aan. Heb je ook een korte recensie per dame?
Ok, hier heel kort omdat ze elders al besproken zijn. Maar nu ff bij elkaar:

Kelly (Rijswijk, dinsdag, adv heel soms online)
Knappe jonge meid, makkelijk in omgang en ongekend pijpfenomeen. Zo hard en diep je kan.
Ook in voor bondage. Je mag niet diep in de keel klaarkomen (wel mond) en ze slikt NIET

Samantha
Pittige dame, ruige sex. Roemeens, redelijk Engels. Escort only. Knalhard keelneuken, heb haar grens niet ontdekt! Slikt soms. Eigenzinnig type. Niet vies van geld, veel mogelijk tegen bijbetalingen.

Jazzmin
Lieve NL meisje, slank en lang. Heeft in Playboy gestaan. Geen neuken of andere dingen, enkel alleen keelneuken. En hoe! Diep, hard, lang, sloppy. Moeilijk bereikbaar.

Saskia
Ik kwam bij een GB van haar en die werd afgebroken omdat ze moe was. Ik kon toch nog voor een paar tientjes een kwartiertje en had haar voor mij alleen terwijl er opgeruimd werd. Het zaad gutste er van alle kanten af! Je kunt nog best wat in een kwartiertje. Hard geneukt en vooral keelgeneukt en diep in haar keel gekomen. Zaadverslaafd en slikt alles.

Sabrina
Dame op leeftijd, altijd enorm veel gedoe als je daar bent. Loopt veel weg, kletst veel over haar problemen. Pijpt niet eens geweldig, maar ik vind toch iedere keer wel op een gegeven moment de cadans waar ik haar hoofd vasthoud en hard keelneuk. Geen topper maar ze hoort wel in dit rijtje.

Lizzy
Ook vreemde dame in de omgang, niet prettig. Ook niet meer piep. Maar ze kan het. Heel mn jones hard erin!

Kim
Topper uit Eindhoven en oude bekende uit Rdam. Leuke lieve makkelijke meid en dol op sex. Keelneukt uitstekend en slikt alles weg. Heerlijke slet, love her.

Jessica
Extreem dik en extreem leuke en gezellige dame. Misschien niet het keelneukwonder als sommigen in dit rijtje maar pijpt geweldig, diep en vol overgave. Ze doet het niet voor het geld maar voor het zaad, want zaadslikken is haar passie

Katy
Niet de mooiste, maar ook weer niet de lelijkste dame uit Rdam. Iets mollig. Niet erg spraakzaam, maar dat kwam ook wel door mijn piemel in haar keel :LOL:. Uitstekend keelneukster, alle standjes gehad en leuke video's aan overgehouden.

Inessa
Hier was ik een jokkebrokje, want ik heb geen ervaring met haar! Ik lees wel lovende recensies en ze is actief.



Voor meer info, zie de recensies over de dames en/of de info in dit draadje

Strike
 
Laatst bewerkt:
Zou ook fijn zijn om een prijs erbij te vermelden 🤣🙈. Stad/regio . Lekker of minder lekker hahahaah
De namen van de dames (dus de kopjes boven de alinea's) zijn klikbare links naar hun ads!
Zie verder de afzonderlijke recensies van de dames.

Mijn post bevat eigenlijk helemaal geen nieuws, hopelijk wel een handzame samenvatting.
En lekker of minder lekker, tja...you can't argue taste!

Cheers, Strike
 
De namen van de dames (dus de kopjes boven de alinea's) zijn klikbare links naar hun ads!
Zie verder de afzonderlijke recensies van de dames.

Mijn post bevat eigenlijk helemaal geen nieuws, hopelijk wel een handzame samenvatting.
En lekker of minder lekker, tja...you can't argue taste!

Cheers, Strike
THX Strike voor je bondige overzicht !
 
Dit bericht is bedoeld aan Kyra onze topper uit Rijswijk. Kans is klein tegen minuscuul aan dat je dit leest. Maar…wie weet lees je sporadisch deze forum voor herinneringen uit de goede oude tijd.

Dus Kyra (je weet wie je bent dus geen fakers). Wil ik je een zéér riante vergoeding geven voor weer een geweldige keelneuken ervaring. Me inbox staat open, lust is hoog en heimwee nog al.

(Mods mogen me bericht verwijderen als het niet aan de voorwaarden doen) mis haar ongekende kunsten.
Voor mij geldt precies het zelfde! Dus Kyra of iemand die weet hoe ik met Kyra kan afspreken.... als je dit leest kun je me een berichtje sturen in me inbox en zal ook ik je een zeer riante vergoeding geven!
 
Terug
Bovenaan Onderaan