Girlsreview leden gangbang met Sanne in Amsterdam!

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Sanne zit sowieso elke vrijdag ergens in een hotel in A'dam, voor gangbangs, trio's en 1 op 1 ontvangst ;)
Meestal zit ze er van 10:00 tot 18:00 met om 13:00 een gangbang :)

Morgen zit ze er van 10:00 tot 17:00 en is ze buiten de gangbang (13:00-14:30) ook beschikbaar voor trio's en 1 op 1 ontvangst ;)
 
Collega wandelaar kan morgen en vrijdag helaas niet bij de gangbang aanwezig zijn, maar kan wel tussen 10:00 en 13:00 voor een trio naar Sanne, wie heeft zin om met hem mee te gaan :)?
 
Morgen Amsterdam West, Vrijdag langs de A4. Stuur mij een prive bericht voor de exacte locatie en om je definitief aan of af te melden!
De a4.. dat is dus het bekende hotel. Je weet dat ze daar erg controleren?? Nu zeker als je een datum geeft.

Je moet NOOIT locatie gegevens online zetten.
 
Hotels zijn ook niet mijn ding, te indiscreet. Ik wacht tot de volgende GB / Trio in een appartement of AirBNB….
Begrijpelijk, maar Sanne doet dit eigenlijk alleen in hotels. Bij voldoende interesse en opkomst bij deze twee zou ze speciaal voor ons een AirBNB appartement/huisje huren om een grote gangbang dan gewoonlijk (max 4 á 5 man) te geven. Ik hoop voor ons dat het er in zit, ik begreep van Sanne dat er veel geïnteresseerde zijn, maar een enkeling zich definitief hebben aangemeld en nu nog afwachten wie er ook daadwerkelijk komt opdagen...
 
Laatst bewerkt:
Helaas waren er woensdag ondanks de vele geïnteresseerde er nog steeds velen die hadden afgezegd of niet waren komen opdagen. Vandaag de tweede poging ;)!
 
De gangbang van vandaag is helaas afgelast, Sanne zal ook niet in het hotel zijn voor 1 op 1 ontvangst of trio's etc. Ik begreep dat er twee leden op locatie waren vandaag, excuus hiervoor, ik hoor ook pas net dat ze het afgelast heeft!
Ze heeft veel afmeldingen gehad, net zoals woensdag en toen kwamen er ook gasten niet opdagen waardoor het voor haar alleen geld kost.
 
Helaas gaat het altijd zo.. weet er alles van. Je moet blij zijn als 75% echt komt opdagen.

Bedenk wel dat er gangbangs worden gehouden met meerdere meiden met meer uren voor minder entreekosten.
Ik deed vroeger 100 euro voor 3/4 uur in mijn uppie. Tegenwoordig betaal je 150 euro voor 3 uur met 4 tot 10 meiden, soms zelfs nog minder entreekosten.

Is wel ff een dingetje om over na te denken in deze inflatie tijden...
 
Dat schijnt vaker te gebeuren bij gangbangs dat mensen niet op komen dagen en misschien op een forum als dit nog wel meer omdat iedereen anoniem is.
@Dirk087
Volgens mij ben jij haar manager?
 
Dat schijnt vaker te gebeuren bij gangbangs dat mensen niet op komen dagen en misschien op een forum als dit nog wel meer omdat iedereen anoniem is.
@Dirk087
Volgens mij ben jij haar manager?
Hahah ik ben niet haar manager. Ik was gewoon haar klant en na een aantal op 'gangbang' bij haar te zijn geweest, welke allemaal waren uitgelopen op trio's of 1 op 1, klikte wij waardoor we wat verder gingen kletsen en zij haar beklag bij mij deed over mensen die reageren op haar advertenties op sexjobs en uit eindelijk nooit kwamen opdagen. Daarom heb ik haar aangeboden haar te helpen met marketing, ik maakte flyers voor haar en organiseerde deze gangbang.

In de telegram groep van GirlsReview ook uitgelegd:
Vikaash, [30-9-2022 13:53]
Ze adverteerde eerst zelf op sexjobs

Vikaash, [30-9-2022 13:54]
Daar het zelfde verhaal

Vikaash, [30-9-2022 13:54]
Voor vooraf (aan)betalen zijn de meeste mannen ook huiverig

Vikaash, [30-9-2022 13:55]
Vandaar dat ik voorstelde het via het forum te proberen, voor het algemeen veel betrouwbare gasten die dit eerder gedaan hebben of Sanne eerder bezocht hebben

Vikaash, [30-9-2022 13:55]
Helaas ook hier het zelfde verhaal
 
Sanne is vandaag helaas nog niet helemaal lekker, maar hoopt vrijdag weer iets leuk te kunnen plannen! Ik hou jullie op de hoogte!
 
Lijkt me veelal op een teleurstelling voor de dvp uit te draaien. Online is het makkelijk toe te zeggen. Echt in real life er naar toe gaan (wanneer ook de volgende zal zijn) is nog iets anders. Je moet toch uit je comfortzone komen om samen met andere wandelaars daar naakt te gaan staan. Lijkt me dat velen het geil vinden maar op het laatste momentje afhaken omdat het toch die brug te ver is. Dit zien in pornofilms is allemaal normaal, maar zelf echt doen.... tussen de lijnen door lees je soms hier als ze een andere wandelaar ergens zien buitenkomen is de goesting al over om naar een dvp te gaan. Op een gangbang ben je bezig met vreemde mannen (ook al zitten ze hier te samen op het forum).
 
Hi vandaag bij Sanne geweest in het hotel langs de A4.
Ik had ingeschreven voor de gangbang van 13 uur.
Kreeg het nummer van de kamer door per e-mail …ff zoeken op de deur kloppen en daar stond ze voor mij poedel naakt.
Heel slank met lange blonde haren.
Ik heb mij direct van mijn kleding ontdaan.
Ffff onder de douche en het feest kon beginnen.
Ik heb haar bijna 1,5 uur geneukt heerlijk strak is ze ,en ze genoot er zelf ook van.
Pijpen was prima erg nat en soms diep.
Een echte gangbang was het helaas niet de tweede heer was er voor een blowjob en meer niet , toen hij haar had ondergespoten verdween hij en waren we 1 op 1.
Omdat het nooit een echte gangbang was, had ik er voor mijn gevoel 1.5 alleen .
Er zijn heel veel vrouwen die glijmiddel gebruiken maar Sanne heeft dat schijnbaar niet nodig.
Lekker beffen en neuken maar,ik heb volop genoten.
Ga haar zeker vaker bezoeken ..
 
Hi all, ik ben er even tussen uit, maar Sanne is er (bijna) elke week nog! Haar advertentie is offline, maar voor wie haar email heeft, je kan haar altijd benaderen, ze zit (bijna) elke vrijdag nog in een willekeurig hotel in Amsterdam.
 
Dank je wel Dirk, ik heb al een afspraak met Sanne , voor de Gangbang op 11 november om 13 uur…leuk als er meer heren zich aanmelden, leuk voor Sanne maar één ding weet ik ook zeker ….nog leuker voor de mannen die zich aanmelden 😊
 
Oké leuk drie mannen 👍
Ik heb al een afspraak met Sanne voor as vrijdag 14 uur daar zijn we met zijn tweeën en zoeken we nog een derde of vierde man erbij 🙏 laat deze kans niet voorbij gaat ze is echt top
 
Oké leuk drie mannen 👍
Ik heb al een afspraak met Sanne voor as vrijdag 14 uur daar zijn we met zijn tweeën en zoeken we nog een derde of vierde man erbij 🙏 laat deze kans niet voorbij gaat ze is echt top
Wat gek, ik kreeg een uitnodiging voor een gangbang vandaag om 13:00??
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan