Algemeen Stamcafé

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Trollen moeten geband worden vind ik.
Die zorgen alleen maar voor veel 'vervuiling': veel berichten/reacties (van andere leden) erover, een trol wilt aandacht en krijgt die helaas veel te veel, al die berichten (actie en reactie) dragen niets bij maar zorgen vooral voor ergernis en is tijdsverlies.

Ik ben jaren moderator geweest op een forum (wat niet meer bestaat) dat een veel neutraler onderwerp als centraal thema had dan seks. Thema is populair en maatschappelijk aanvaard en positief ingeschat want had met een sport(hobby) te maken. Maar toch was al 1 trol genoeg om voor veel werk te zorgen voor de moderatoren :mad:
 
Vandaag nog eens bij good old Kathy/Katherina op verversrui 20 gepasseerd. Kan het dat ik hier nog geen review vind? Dat zou raar zijn voor deze klassieker. Ik vraag het even voor ik een nieuw draadje start.
 
Is het niet deze?
Nee, dat is een totaal andere Kathy. Blond ipv zwart. Mooie naturel borsten ipv siliconen sloopkogels. En ik schat dat ze nauwelijks half zo oud is.
 
Is het niet deze?
Wandel jij zelf ook Paulus. zomaar benieuwd
 
Conclusie... van kinky tettenkanon Kathy in VR 20 achteraan hall zijn dus na al die jaren geen reviews?

Tijd dat er eindelijk iemand zijn ervaring neerpent.....van deze Kinky blonde mega tettenkanon.
En voor wie Kathy niet zou kennen, hier kan je alvast kennis met haar maken....
 
Conclusie... van kinky tettenkanon Kathy in VR 20 achteraan hall zijn dus na al die jaren geen reviews?
Die conclusie is juist. Ik was er ook al naar op zoek, maar ze zijn er niet op GR.
Ze schijnt op hookers wel recensies te hebben gehad, maar die kon ik in de gearchiveerde versie op archive.org niet vinden.
Dus een recensie van jou zou zeer welkom zijn.
 
Deze dame zou ik ook graag een keer bezoeken, tijdens haar vorige periode stond ze overdag op een laag nummer aan de even kant van de Schippersstraat als ik het me goed herinner? Een pand met een grote glazen deur dacht ik. Toen is het er nooit van gekomen.

Helaas lees ik dat ze nu in de avondshift werkt, in Antwerpen is dat blijkbaar vanaf 20 uur en dat is me te laat als ik nog goed thuis wil komen. Hopelijk verhuist ze nog eens naar de dagdienst.
 
Terug
Bovenaan Onderaan