Recensie Nancy, Ornjira, Den Haag 4,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
35
03/11/22
65
5
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Origine
Aziatisch
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/erotische-massage/den-haag/8750876-nancy
Totale kosten (in euro)
75
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ik heb voor 't eerst een Thaise massage met happy end mogen ervaren bij Nancy en dat was top!
Eigenlijk was ik van plan om naar Mystique Thai te gaan vanwege de goede reviews van sommige dames daar, maar helaas was er pas laat op de dag weer een dame & kamer beschikbaar (beginnersfout ik had van tevoren een afspraak moeten maken). Toen kwam ik via 't forum achter dat een paar deuren verderop Ornjira zit dus daar ben ik de trap opgelopen.

Ik werd vriendelijk begroet door de gastvrouw die 3 dames naar voren riep om zich voor te stellen. Voor mij sprong Nancy daar qua figuur uit, een kleine slanke Thaise. Alle dames vond ik redelijk streng kijken, maar omdat dit mijn eerste bezoek is aan een massagesalon weet ik niet of dat de standaard look is :)
Op de kamer betaald voor 1 uur massage met handmatig einde. Nancy begon niet over extra's en ik had me ook voorgenomen daar geen gebruik van te maken.

Na het douchen op bed plaatsgenomen en wat volgde was een uitstekende massage. Ik lees in andere reviews van massages vaak dat de massage meer "een beetje aaien" is, maar dat was bij mij zeker niet het geval. Nancy kan heel goed masseren en het eerste half uur ongeveer heeft ze me vakkundig geknepen en gekraakt. Hier was overigens niets erotisch aan, maar wel erg fijn. Toen ik me mocht omdraaien begon het erotische deel. Ze gleed met veel olie over mij heen, blies in m'n oor, en speelde en kietelde flink met de jongeheer. Toen ging ze tussen mijn benen zitten en gaf me een uitgebreide penis (en ballen) massage, erg lekker. Op een gegeven moment vroeg ze "wil je nog wat doen of lekker afmaken?". Ik heb verder niet gevraagd wat extra's kosten en haar gevraagd het af te maken. En dat deed ze, holy moly.

Zoals gezegd was dit voor mij de eerste ervaring met Thaise massage, maar ik heb nog niet eerder zo'n intens orgasme gehad dat staat als een paal boven water :)
Nadat ik klaargekomen was, maakte Nancy me rustig schoon. Ik was toen bang dat ik ruim binnen het uur weer buiten zou staan, maar er volgde nog een massage van mijn benen, schouders, nek, armen en zelfs gezicht & hoofd. Erg lekker, zeker na zo'n explosief orgasme.

Op een gegeven moment zei ze "dankjewel" waarmee ze aangaf dat de massage voorbij was. Ik heb afgedoucht (in de kamer zelf) en daarna ben ik tevreden huiswaarts gekeerd.

Mijn conclusie: deze ontspannen wandelvorm past mij vele malen beter dan de raambezoeken & thuisontvangst. Ik ga een mooi lijstje maken van massagesalons & dames en dan wel van tevoren een afspraak plannen. Waarschijnlijk volgende keer zelfs wat langer dan een uurtje.

Nancy zal ik ook vast nog eens bezoeken, maar nu ben ik vooral geïnteresseerd in vergelijkingsmateriaal.
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Highclass companion
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Aziatisch
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
120 minuten
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
250
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Ik ben ook al een paar keer bij Nancy geweest. Idd. mooie, slanke postuur.
Zij heeft haar borsten eens laten verkleinen, helaas heeft dat vrij grote littekens en soms ongevoelige, soms irritable tepels achter gelaten.
Heel aardige, rustige dame, niet dom.
Goede massage!
Voor extraprijs PMC, beffen en NMC mogelijk. Geniet er ook zelf van (als je het op de juiste manier aanpakt).
Helaas geen TZ, zoals bij de meeste Thaise dames.
Voor mij een goede combi van massage, contact en seks. Ik ben zeker niet voor de laatste keer bij haar geweest. Aanrader voor als je van rustige, goede massage en slowsex houd.
 
Klinkt mooi die Nancy maar 250 voor een uur is wel flink hoor.
Dan moet ze wel heel goede (extra) service geven!
Misschien deed ze dat ook? Ben benieuwd, mag ook per pm.
 
120 min = 2 uur.

Maar de laatste keer zei zij tegen mij dat zij 2 uur te lang vindt (op een voor haar drukke dag). Eerder had ik de indruk dat zij het juist waardeerde (toen had zij nauwelijks klandizie gehad op de dag).
Ik houd niet van dit soort wispelturigheid.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan