Algemeen Algemeen Trans

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Heeft iemand ervaring met Rosa, ontvangt in Bocholt?
Ze is dichtbij. Is ze de €100 waard?
Als je van travestieten houdt wel ja
Voor 100€ wil ik minstens tieten zien en voelen
 
Iemand ervaring met Anastasia Horney die nu ontvangt in Antwerpen?
ik denk een week of 8 gelee bij deze dame geweest in hasselt, was toen voor 'n ½uur. voor de 100 die ik betaalde kon niet geneukt worden. mocht mezelf aftrekken terwijl zij ongeinteresseerd der lul in m'n gezicht sloeg. al met al niet echt een ervaring om weer over te doen.
 
Iemand ervaring met een shemale waar je voor minder dan 100 euro terecht kan? Ik moet alleszins lang werken om 100 aan de kant te kunnen leggen en zou toch ook graag af en toe genieten ... Bedoeling is wel niet dat de dame een robot is en alles afhandelt zonder enige emotie.
 
Iemand ervaring met een shemale waar je voor minder dan 100 euro terecht kan? Ik moet alleszins lang werken om 100 aan de kant te kunnen leggen en zou toch ook graag af en toe genieten ... Bedoeling is wel niet dat de dame een robot is en alles afhandelt zonder enige emotie.
Vrijwel allemaal? Tenminste, als je er een beetje goed/verzorge uitziet en kan babbelen.


Ik betaal nooit meer dan 70/80€ (en dat is ècht ècht de max)
Stuur paar goeie fotos van je gezicht, je lichaam maar NIET van je lul (tenzij ze erom vragen). Zoek via Google Translate een paar leuke en vooral grappige zinnetjes die je in t Spaans of Portugees kan sturen, dat kunnen ze vaak wel waarderen. Zeg wat leuks wat je op bijvoorbeeld een achtergrond van een foto ziet. Kom alleen niet over al een wanhopige geilbak want dat werkt niet.

En ja lukt dat niet, gewoon naar de ramen, daar is 50€ de max
 
Dus raad je haar niet echt aan want op Youpie is de commentaar niet zo positief ...
Dus vraag blijft toch een beetje: waar voor minder dan 100 en toch een dame die niet alles zomaar afrafelt ...?
 
Iemand ook en ervaring met deze uit schipperskwartier ?
Was maandag avond er even , was heel weinig keuze toen maar vlug binegestapt omdat ik weinig tijd had , bij eentje die naast zo kamer verhuur staat .. aan wcs ,daar 1ste venster van geloofde ik
ze had zo en ketting aan , maar vond ze eigenlijk tegenvallen , alles was wel zonder cndm
maar je zou denken als je zo met ketting aankomt dat je er aan mocht komen maar was helaas niet t geval .. het is enkel bij en wederzijde bj geweest zonder klaarkomen helaas , gaat om de nachtshift
 
Hoi, ik had deze vraag als eens gesteld, met weinig respons. Dus...poging 2: Waar kan ik een TS vinden die alleen bottom is? Voor de rest mag alles wederzijds, maar ik kan en wil NIET geneukt worden. En weet dat de meeste TS die aangeven versa te zijn, toch vaak proberen je te nemen. Graag reageren alleen als jij het zeker weet! Super bedankt!
 

Partners

Nieuwste berichten

Forum statistieken

Onderwerpen
37.350
Berichten
723.001
Leden
33.339
Nieuwste lid
TeunDijk
Terug
Bovenaan Onderaan