Shemales Duisburg

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ga vanmiddag ff kijken of geile Karla er weer is. En als dat zo is ga ik dr weer ff laten voelen hoe zo'n Amsterdammertje in dr ass voelt.


Iemand enig idee hoe de bezetting einde middag begin avond is bij de shemale afdelingen?
 
Goedemorgen Heren, hoe is het de bezetting van transen in Vulkenstrasse. Ik wil er morgen (zaterdag) heen rijden dik 2 uur 😭🤣 en wil niet voor niets gaan. Iemand die onlangs nog is geweest? Of is er in Antwerpen meer keus? Hoor het graag, groetjesss
 
Ik zou zelf Antwerpen kiezen. Iets meer aanbod, leukere sfeer en niet die klote trappen.

Lastig te zeggen waar mooiere staan want is een beetje waar je op valt. In beide steden staan best lekkere. Plus in Antwerpen is t naar mijn inziens wat goedkoper/kan je onderhandelen.
 
Ik zou zelf Antwerpen kiezen. Iets meer aanbod, leukere sfeer en niet die klote trappen.

Lastig te zeggen waar mooiere staan want is een beetje waar je op valt. In beide steden staan best lekkere. Plus in Antwerpen is t naar mijn inziens wat goedkoper/kan je onderhandelen.
Ja , indien meer aanbod dan is de keuze snel gemaakt 😁 , Antwerpen is ook zeker 40-50 min dichterbij voor me dan duisburg. Er zullen vast ook wel ladyboys zijn neem ik aan? En betreft het schippersstraat ?
 
Schippersstraat idd en dat steegje tussen die straten in (geen idee hoe dat heet)

Check anders ook t Belgische shemale topic?


Maar kwa aanbod is t maar net wie er is man.
Is goed maatje bedankt. Ik zat al te twijfelen tussen duisburg en Antwerpen maar je hebt me geholpen om een definitieve keuze te maken Hahah. Morgen gaat het dan eindelijk gebeuren. Maand geleden was me eerste keer, maar viel enorm tegen omdat te groot geschapen was en veel pijn deed. Voorlopig geen grote voor mij 😅
 
Donderdagnacht 26 jan 23 gaan wandelen in Duisburg, inde SeXXXpalace op de bovenste verdieping heb je de transexuelles nu was elke kamer bezet door een tranny en er waren mooie bij,ik schat dat er 7 of 8 aanwezig waren, goed nieuws voor de liefhebbers
 
Anderhalve week geleden weer naar Duisburg gegaan en de bezetting was wel aardig (maandag of dinsdag avond)

Maar wat me opviel, het waren alleen Roemeense transen (op 1 Brazilliaanse na)

Heb er eentje bezocht, een slanke best aantrekkelijke. Dacht eerst dat ze Latina was want ze had reggeaton muziek aan en ze leek eigenlijk ook gewoon een Latina. Leuk koppie, prima lijf. Mooie prijs afgesproken maar er was niet heel veel aan. Alles ook met condoom.

Maar het valt me wel op dat de service van de shemales in Duitsland wel redelijk goed is. Ze nemen echt de tijd en vrijwel alles (op pzc bij sommige na dan) is prima. Ben zeker 40-45min binnen geweest weer en alle standjes vond ze prima. Misschien ligt het aan mij maar kan het me niet voorstellen dat ik elke shemale daar haar type ben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan