Dames met een behaarde poes (van streepje tot bos)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Weet iemand waar je een dame kunt vinden die een beetje behaard is rond haar poesje, maar niet zo behaard als veel dames die hier tot nu toe zijn langsgekomen. Ik bedoel dan of wat stoppels rondom haar kutje, zoals dit of wat langer haar maar niet overdreven zoals dit . Ik bedoel niet een gemaakt streepje of vormpje, maar echt natuurlijk uitziend haar. Een dame die het gewoon laat groeien of heel soms knipt of trimt, maar niet van ziochzelf heel erg behaard is.

Ariane heeft een foto met wat haar, en had zelfs nog wat meer haar op eerdere foto's, maar had slechte reviews (die nu onvindbaar lijken)
Ik ben er nog geen dame tegen gekomen die dit standaard zo doet met het lichaamshaar. Soms is het wat langer en soms ook weer geschoren. Maar vragen om het enkele dagen te laten staan bij iemand met wie je kan afspreken werkt ook goed.
 
Neuken is niet in de aanbieding.
Ik vertrouw de Chineze reiscircus sowieso niet. Niets aantrekkelijks aan, de geldmaschine straalt er zo van af.
Nu willen de Chinezen ook nog de prostitutie markt van ons over nemen!
Doe ik niet aan mee.
 
Helaas een zeldzaamheid maar ik vind het wel iets hebben en ik ben vast niet de enige.... dus tips zijn van harte welkom, bedankt!
Ben er nooit bewust naar op zoek geweest, maar heb wel wat met Aziatisch en dan kom ik dus geregeld dvps tegen die niet helemaal kaal zijn. Geen extreem volle bossen. Maar wel nog schaamhaar.
 
Neuken is niet in de aanbieding.
Ik vertrouw de Chineze reiscircus sowieso niet. Niets aantrekkelijks aan, de geldmaschine straalt er zo van af.
Nu willen de Chinezen ook nog de prostitutie markt van ons over nemen!
Doe ik niet aan mee.
Als de kwaliteit en de levensduur van die meiden net zo goed is als de producten uit dat land, gaan we nog wat meemaken...
 
Veel van de hier gegeven links leiden inderdaad naar mooie naturel poezen, waarvoor dank. Wel jammer dat natuurlijk behaard in de praktijk ook praktisch altijd met mollig of ronduit dik combineert wat helaas voor mij een afknapper betekent
 
Onderweg in Duitsland ben ik vorig jaar twee keer bij deze dame geweest. Zij heeft een perfect slank figuurtje en een heerlijk naturel Aziatisch poesje. Doet ook aan PZC en CIM. Beffen laat ze toe maar zorg wel dat je goed geschoren bent want ze is daar nogal gevoelig voor.

 
Het lekkerste behaarde poesje is wat mij betreft toch die van Cinthya uit Rotterdam: geen wilde bos maar wel echt schaamhaar, waar je heerlijk je neus in te rusten kan leggen terwijl je 'aan het werk bent'. Uberhaupt is het een wereldvrouw: mooi, sexy, zeer actief in het spel en met het lijfje van een jonge meid… voor mij al jaren een blijvertje waar ik regelmatig op bezoek ga!
 
Ik ben nieuw op dit forum en zie in dit onderwerp alleen foto's, dus misschien is het niet de bedoeling om een vraag te stellen ? (Als dat niet zo is delete ik me Message)
Ik heb.,,,als me stoppels door komen & dat is snel 😂 dat ik denk het moet weer glad! Want het is niet sexy & nu zie ik gewoon al deze foto's. & ik heb vandaag al meerdere dingen gezien op dit forum dat ik dacht : oké , ohja echt? Maar ik begrijp dus goed dat een beetje haar een man helemaal niet stoort? Of toch gewoon smaak?
Groetjes Chantal zonder schaamhaar 😅
 
@Chanti
Welkom op het forum.
Zo als bijna alles is het een questie van persoonlijke smaak.
Er is een minderheid van mannen, die schaamhaar sexy vinden en daar vol voor gaan, anderen, die het af en toe (en als getrimt) een leuke afwisseling vinden en de meerderheid, die voor helemaal glad gaan.
Ik vind stoppels wel lastig bij het beffen (en zonder beffen geen geslaagde GFE).
Stoppels prikken dan.
 
Terug
Bovenaan Onderaan