Algemeen Alkmaar algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Die staat er wel eens vaker heb ook op g3 eerste kamer gestaan. Kiki is er nog niet!
Patricia heb ik niet gezien jammerlijk en die dame op 1pg1 p2 heb ik niet kunnen zien vandaag.
Ben bij zlatina geweest voor pzc!👌😇
 
zo maar even naar de achterdam rond de middag. Even kijken bij carmen of patricia. Zlatina nu even geen zin in echt te vaak geneukt. En even kijken twee deuren naast zlatina die brunette vond het echt een lekker ding met een tintje. Is hier al een draadje van ? Of iemand al bekend met deze dame?
 
Je moet een beetje variëren om het leuk te houden inderdaad.

Volgens mij niet, en heb er ook geen naam bij.
Ze had gisteren haar haar in een knotje die dame op g3, ze ziet er inderdaad goed uit. Viel me op dat ze nu wel erg bruin was van de zonnebank. Wellicht heeft ze een 10 ritten kaart.

Steffi stond weer met de deur open te schreeuwen in de passage. Carla en Sarah heb ik niet gezien.

Op 17k4 zit ook een dame die er best leuk uitziet. Jaar of 26 ofzo, wordt ook weinig over geschreven. Dat ik bij Alina was op 17k3 werd zij goed doorgeneukt, kon dat goed horen namelijk. De isolatie van de tussenwanden laat wat te wensen over ;)
 
Zonder meer een lekker ding die dame in gang 3, maar iets weerhield mij er toch van om binnen te stappen. Wellicht de volgende keer.

Ben vrijdag bij Maria geweest 12k1, gisteren bij Alina 17k3. 220 euro armer totaal

Ik weet het, toch vaak dezelfde dames die ik bezoek...
 
Haha, het is een dure hobby ja ;)

Het wisselt een beetje wat ik uitgeef, maar zo'n 600 tot 900 per maand geef ik wel uit aan de dames. Kan het mij veroorloven gelukkig. Is al jaren zo dat ik dit uitgeef.

Uiteraard doe ik dit niet alleen voor eigen gewin, maar ook voor behoud van de Dam (cultuurhistorisch besef) en om de economie in Roemenië op peil te houden.
 
Kan jou dat economie in roemenie nou schelen. Zou eerder aan je eigen zakken denken. Ik neukte vroeger ook wel zoiets op. Maar door corona toen het dicht was beetje het licht gezien haha. Ik neuk nu 250 euro op per maand. Merk dat ik veel meer overhoud.al moet ik zeggen dat ik het ook zou kunnen missen maar dit bevalt me ook wel zo
 
Dat tweede punt was ook meer bedoeld als grapje. Behoud Achterdam vind ik echter wel belangrijk.

Ja, als je elk maand wat minder uitgeeft dan is dat zeker na een aantal jaren een mooi bedrag. Ik heb in ieder geval al voor een mooie auto op de Dam uitgegeven aan de dames. Zo gaat dat dan he, want uiteindelijk is het moeilijk te stoppen deze hobby...
 
Heren nog steeds niemand bekend met de dame 2 deuren verder naast zlatina. Ik dacht naast de kamer van anna zandpadtijd. Ze is brunette en heeft een tintje. Lijkt wel venuzuela of philipijns ofzow ergens in die richting.
 
Net even op de dam geweest maar mezelf ingehouden. Zlatina awilde me naar binnen halen maar heb beheerst. Ook leuke dame op 2pg2 en 13k4 (nieuw?). Verder de dames de trio aanbieden en een paar geile dames maar ik koos ervoor om rustig aan te doen
 
Net even op de dam geweest maar mezelf ingehouden. Zlatina awilde me naar binnen halen maar heb beheerst. Ook leuke dame op 2pg2 en 13k4 (nieuw?). Verder de dames de trio aanbieden en een paar geile dames maar ik koos ervoor om rustig aan te doen
Ik zag ook wat nieuws zitten inderdaad op g2k2, maar kon het zo gauw niet zien vanaf de straat.

Op 13k4 zit Christina, die zit er al enkele jaren. Leuke dame van richting de 40 inmiddels, maar ziet er nog prima uit.
 
Ik ging even een plasje plegen bij de urinezuil aan de kant van de Dijk. Dat ding zit al tijden verstopt.

Het gevolg is dat het over de rand gaat, en op de grond stroomt. Je staat dan in je eigen pis.

De verhuurders zouden hier wat aan mogen doen.
 
De dame die op gang 3 zit, die zo gebruind is, dat is gewoon een Bulgaarse. Maar dan eentje die van de zonnebank houdt. Zou wat mij betreft wel wat minder mogen. De helft is genoeg.

Niettemin knappe dame, wil haar ook wel bezoeken binnenkort. Tijdje geleden stond deze dame nog in gang 1. In eerdere jaren is zij ook al gezien. Maar ze werkte nooit lang op de Dam (op jaarbasis bekeken).
 
Terug
Bovenaan Onderaan