Wandelprogramma deze week

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
zou ook nog kunnen eventueel..maar volgens mij staat dat ook bomvol nep toch? Redlights..
kan ook nooit zo goed opmaken ofdat een dame prive ontvangt,escort is of ergens in een club zit..
 
Mijn wandelprogramma staat redelijk vast voor de komende periode. Ieder vrijdag vaste afspraak met vaste raamdame.
En ik heb de maandag/dinsdag voor andere afspraken, afhankelijk van het niveau van geilheid en beschikbare tijd.
Mijn vaste priveontvangstdame is in het buitenland en heeft een scharrel gevonden, dus of zij terug komt en wanneer is maar de vraag.
Er staan nog een aantal andere dames op het lijstje die ik moet uitproberen, dus die zullen voor de maandag/dinsdag zijn. Vooral benieuwd naar 1 dame, maar die is nog met vakantie geloof ik.
Zo is het ook prima denk ik.
 
In Spanje geweest, Wandelprogramma mer terugwerkende kracht.date gedaan met 1 dame van Slumi.es bij haar op t appartement in Torrevieja Leuk hoor mooie Colombiaanse voor 100€ uur Sofia.Gekozen vanwege Engelse taal.

Ook nog de IRIS nightclub bezocht, weg La Marina Elche. Daar zaten vooral Roemeense.
Ik heb date gedaan met vriendelijke Lya een mollige Armeense dame. Ook dat was goed.
De rotonde dames heb ik gelaten voor wat het is, ze vragen 40 € half uur, ze nemen je dan mee naar een kamer of camper dichtbij .

Vond het wel goed zo.

Maar voor de wandelaar is het toch wel
ESPANA über alles ..
 
Budget voor deze maand is nog niet op, maar ik heb begin volgende maand een iets duurdere date dan normaal staan.
Denk dus dat ik de komende ruim twee weken even niets doe en dat geld bij het budget voor volgende maand doe, zodat ik volgende maand niet krap zit wat wandelen betreft 😉
 
Morgen een afspraak bij een dame waar ik al eerder enorm naar uitkeek. Gezien mijn andere vaste dame op vakantie is en zij beschikbaar was een afspraak ingepland. Hopelijk bevalt het en heb ik er een vaste dame bij!
En volgend week zien we dan wel weer.
 
in principe kom je tijd tekort. ik zou elke week wel een keer naar t SKW willen, maar dat lukt me niet. ( ik was er zondag, het was super, misschien rijd ik straks weer )
Dan altijd de cardates, kan ik ook niet zonder. Het ebony fotomodel reageert niet meer terug op Whatsapp, ze was ook ziek dus zal wel klaar zijn.Op sexjobs weer in contact gekomen met 2 Antilliaanse zusjes van 22 en 23. Een leuke vervanging. Een trio cardate meegedaan , was erg krap maar de jongste van de 2 zag toch kans om bovenop te klimmen en me te berijden.
Dan heb ik ook nog n date gedaan met een Vlaamse Milf, meer een masseuse in SintLievensHoutem. Qua sex geen topper maar wel heel gezellig en ze rekende niet veel.
Deze kwam binnen via Afspraakjes.nl , en via deze site staat er een date met een ziekenhuisarts aan de Belgische kust voor volgende week.Het zal me benieuwen.
Het weekend is wandel vrij.
 
Afgelopen tijd al leuke dates gehad met goede sex. Bezochte huizen : Kiya, 2x Casa Brugge en een privé dams in Harelbeke en Doornik…
Heb nog wat in gedachten maar hier en daar zijn de Lantina's naar hun land waardoor afspraak maken niet mogelijk was 🤷🏽‍♂️
 
Week is al bijna voorbij, maar als alles eindelijk een keer volgens plan loopt ga ik morgen wandelend het weekend in :) Of eigenlijk vandaag, want het is al weer een half uur vrijdag.
 
Dit staat vast volgende week rij ik naar liesje in Zandhoven (afspraak juist gemaakt ) eerst een uur samen wellness en dan naar hotel voor twee uurtjes ontspannen🤪
 
Waar blijft Gaston nou met zijn miljoen? Ik wil veel vaker dan financieel mogelijk en de laatste tijd ben ik weer wat over het randje aan het kukkelen van wat ik eigenlijk zou moeten doen. 😳

Dus de komende twee weken eigenlijk niet wandelen, maar ik vrees dat ik dat niet ga volhouden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan