Wat doe je anders nu dat er wat jaren op de teller staan?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Sharon

Vaste klant
DVP
Forumpionier
180
30/06/21
986
Site
We zijn allemaal ergens moet starten, met vallen en opstaan hebben we er wijze lessen uitgehaald.
Mijn vraag is gericht aan heren die in de loop der tijd, hun aanpak hebben aangepast op gebied van wandelen. Wat deed je toen je jonger was wat je vandaag niet meer zou doen?

* Bij het uitkiezen van een geschikte dame.
* Waar trap je niet meer in?
* Veranderd van segment?
* Van Vanilla naar Kinky?
* Kortere of langere dates?
* Welke leeftijdscategorie?
* Budget?
* Enz.
 
Laatst bewerkt:
Zijn hier niet genoeg topic van gemaakt?












Mijn advies aan beginner is goed lezen en zoeken op dit forum.
 
Mijn titel is niet helemaal toepasselijk, eens kijken of ik het nog kan aanpassen.
Dat is namelijk niet wat ik wil weten, hoe je als beginner niet in de val trapt of hoe een hotel date eraan toe gaat.

Hoe je eigen gedrag veranderd is in de loop van de tijd, bijvoorbeeld: "Toen ik begon te wandelen was ik midden twintiger en vond ik mijn gading bij raamdames, bezoekjes van max 20 min. Nu vind ik daar niets meer aan, been there, done that. Tegenwoordig zoek ik mijn geluk in de handen van een strenge meesteres."
 
Toen ik begon met wandelen was er geen internet. Nou ja, het was er wel maar niet zoals we het nu kennen.

Wandelen was toen iets met een hoger risico op tegenvallers.

Dus de komst van sites zoals hookers.nl (nog eens bedankt Rob Oudkerk) is het makkelijker geworden om op basis van recensies more bang for the buck te krijgen.

Omdat ik dit nu zo'n 40 jaar in binnen- en buitenland doe zijn er wijzigingen gekomen.

Deed ik vroeger nog regelmatig tippelzones, zo is dit al vele jaren niet meer gebeurt - mede door het verdwijnen van deze zones.

Van ramen & Laufhaus nu ook naar clubs en priveontvangst. Maar nog steeds ramen en Laufhaus.

Budget - ik was altijd meer verliefd op mijn geld dan op DVP, dus ik ga niet de big spender uithangen.

Bijbetalen deed ik zelden en omdat de resultaten dan ook nog tegen vallen is dit iets wat ik niet meer doe.

Wat de leeftijdscategorien van de dames betreft was ik als jonge kerel eerder op zoek naar de jongere dames. Later kwamen die Latina MILFs er bij. Maar tegenwordig neem ik bijna alles. Hangt er van af in welke pornofase ik net ben. Dus geen eenduidige voorkeur.

Dus samenvattend kan ik zeggen dat ik door de forums op internet slimmer ben geworden, een brede smaak ontwikkeld heb en in 95% van de gevallen voldaan naar huis ga.

Een ding had ik nooit en ga ik ook nooit ontwikkelen: gevoelens vooor de dame. Er naar toe, betalen, seks, weer weg. Ik wil geen relatie met een dame. Als ze goed was kom ik terug, maar niet om met haar te praten :p
Ik hoef niets over haar te weten en dit gaat ook de andere kant op.
Als ze vraagt dan ben ik getrouwd, gescheiden, leef in scheiding, ben voor de vierde keer getrouwd, heb geen/een/twee/drie kinderen, ben werklos, heb een toffe baan, ben zelfstandig, ben met prepensioen...
 
Mijn vraag is gericht aan heren die in de loop der tijd, hun aanpak hebben aangepast op gebied van wandelen. Wat deed je toen je jonger was wat je vandaag niet meer zou doen?

Sharon, ik zou je vraag richten aan hun 'kleine heer' in plaats van aan de mannen zelf.. 🤭
Want wat ik merkte, er is niets veranderd bij de heren!..
Alleen hun peniscapaciteiten worden kleiner en beperkter met de leeftijd.. 🤥
😅
 
Bij mij is er niet veel veranderd in de loop der jaren. Ik val min of meer nog steeds op het zelfde type vrouw als twintig of dertig jaar geleden, ook qua leeftijd max 40, maar liever zo halverwege de 30. Vroeger kwam ik nog wel eens in een club, maar daar ben ik al zeker vijftien jaar niet meer geweest. ik zag niet echt de meerwaarde daarvan, en voelde mij altijd een beetje ongemakkelijk in een club.
Ik zoek mijn vertier bij de ramen, maar vind het wandelen langs de ramen bijna net zo geil, dan het naar binnen gaan bij een dame. Soms gebeurt het dat maanden geen dame bezoek, maar het gebeurt ook wel eens dat het drie keer in de week is. Over het algemeen val ik op latina dames, en soms een Oostblok dame, maar dan vaak wel met mediteraans uiterlijk. (Roemeens of Bulgaars )
Vaak zijn het bij mij korte dates, toen ik jonger was ging ik vaak voor een tweede of derde ronde, soms bij de zelfde vrouw, maar ook wel eens bij een ander.
In principe is mijn budget onbeperkt en kan ik het makkelijk betalen, maar op de een of ander manier vind ik meer dan € 100,00 voor een betaalde wip eigenlijk zonde van mijn geld.
 
Nooit een relatie gehad in mijn leven - dus alles is begonnen met het wandelen. Na afstuderen kon ik meteen beginnen werken bij mijn stageplaats en met een vast inkomen kon ik dus op verkenning gaan in de wereld van prostitutie want ik was wel héél nieuwsgierig. 😜

Van nul moeten beginnen dus deed ik gewoon wat me altijd werd voorgeschoteld door verschillende kanalen. En als ik heel eerlijk mag zijn; ik vond het maar niets. Deur gaat open, je komt face to face met een volstrekt onbekende vrouw en 15 minuten later zijn we beiden naakt. Het zal een combinatie zijn van verschillende factoren zoals een gebrek aan voorspel van mijn kant en de eerste adressen die ik bezocht daar deed geen enkele vrouw de moeite om mij op mijn gemak te stellen. Soms zaten er leuke momenten bij maar in het algemeen alles behalve bevredigende dates. 😒 Dit waren dan steeds dates van 1 uur.

Als snel besloot ik dat dit niet mijn ding was en gelukkig vond ik een alternatief; erotische massages. Dat was volledig mijn ding; rustig tempo, erotiek opbouwen, stimulatie en prikkels over het hele lichaam, kunnen wegdromen omdat je niet weet hoe bepaalde aanrakingen gebeuren, elk haartje op je lichaam die recht komt te staan 🤪 En zo heb ik me gedurende 10 jaar laten masseren. Dates gingen hier in het algemeen naar 1,5 uur.

Maar na 10 jaar en alle goeie adressen te hebben afgelopen had ik al heel wat kunnen beleven en reageerde mijn lichaam totaal niet meer op aanrakingen zoals in het begin. Dus wou ik het over een andere boeg gooien en zelf masseren. Maar omdat professionele masseuses geen aanrakingen toelieten moest ik terug naar de wereld van prive ontvangst. Op dat moment kon ik via de fora natuurlijk sneller de juiste adressen vinden.
Vanaf dit moment ga ik over op dates van 2 uur; het eerste uur ga ik uitgebreid de vrouw masseren. Zalig om haar tot rust te kunnen brengen terwijl ik met mijn handen de juiste plekken probeer te vinden, terwijl mijn ogen uiteraard ook de kost krijgen. Iets wat héél tof is, is dat de meeste vrouwen nog nooit eerder zo iets hebben kunnen ervaren; dat zij op het bed mogen plaatsnemen en gewoon alles kunnen ontvangen. Dit wordt serieus geapprecieerd 😁
Na dik een uurtje keren de rollen zich en duurt het niet lang voor we beiden opgewarmd zijn. Vervolgens kan er overgeschakeld worden naar het spelen met elkaar en tot een spetterend hoogtepunt komen.
 
Laatst bewerkt:
Mijn ervaringen zijn lichtjes anders dan vroeger.
Soms had ik argwaan vroeger maar dat heb ik nu ook nog maar ik doorzie meer door mijn buikgevoel.
En ik kan nu soms ook weleens mis zijn, toch doorzie ik meer fakers die ik vroeger niet zag.
Forums als deze en vroeger heeft mij ook wel wijzer gemaakt!

Wat ik niet meer zou doen is bij de eerste date een hoog bedrag betalen, nee het moet eerst goed voelen en een vorm van vertrouwen en dienst geleverd zijn voor ik dit doe.

Leeftijdscategorie is niet erg belangrijk, bij jonkies heb je toppers en bij dames met meer ervaring ook.
Al moet er toch een beetje fysieke aantrekkingskracht zijn.

Een korte date kan super zijn en veel langere sessies is mss meer tijdrekking om meer geld te kunnen incasseren en ondanks ik graag een praatje maak met een dvp, ze zijn heus geen lustobject voor me en voel je toch ergens wel aan of het gemeend is of niet.
Het hangt vooral van het enthousiasme van de dame af en na jaren bezoeken voel je dit ook wel beter aan.

Maar absurde prijzen betalen en zeker bij een eerste keer met de dame, no way!!
 
In de begin was het vooral veel afwisseling en zocht ik de "mooiste" eruit. Meestal jonge dames ook. Ging voor kortere tijd, 30min of gewoon een raam dame voor 50€.
Maar zoals vele weten kloppen de foto's niet altijd met de werkelijkheid. En moet toegeven jong is niet altijd garantie op goeie belevenis.
Toen ik op deze site terecht gekomen ben, ben ik eerst meer beginnen kijken naar de recentie voor ik een afspraak maakte. En zo ook overgestapt naar afspraken van 1u. Zo is toch mogelijk om er iets meer van te genieten. En niet alles vlug, vlug te moeten doen.
Tegenwoordig zijn het enkel nog vaste dames die ik bezoek. Meestal voor 2u of langer zelfs. Is ook wat gekomen door mindere ervaringen en het feit dat alles wat duurder is. Dan wacht ik liever iets langer om iemand te bezoeken dat je weet waar het goed is.
 
@Sharon alhoewel niet continue wandel ik nu 23 jaar. Los van dat de wereld veranderd is en ik ouder merk ik dat ik vooral veel en veel kritischer ben.
En vooral het hele toneelstukje doet me niets meer. Sterker nog erger ik me eerder aan. Het hoeft niet perse meer kinky (been there, done that). De bekende klik is dus echt wel cruciaal. Helaas is dat met internet veel lastiger geworden.
 
Dus wou ik het over een andere boeg gooien en zelf masseren. Maar omdat professionele masseuses geen aanrakingen toelieten moest ik terug naar de wereld van prive ontvangst. Op dat moment kon ik via de fora natuurlijk sneller de juiste adressen vinden.
Vanaf dit moment ga ik over op dates van 2 uur; het eerste uur ga ik uitgebreid de vrouw masseren. Zalig om haar tot rust te kunnen brengen terwijl ik met mijn handen de juiste plekken probeer te vinden, terwijl mijn ogen uiteraard ook de kost krijgen. Iets wat héél tof is, is dat de meeste vrouwen nog nooit eerder zo iets hebben kunnen ervaren; dat zij op het bed mogen plaatsnemen en gewoon alles kunnen ontvangen. Dit wordt serieus geapprecieerd 😁
Na dik een uurtje keren de rollen zich en duurt het niet lang voor we beiden opgewarmd zijn. Vervolgens kan er overgeschakeld worden naar het spelen met elkaar en tot een spetterend hoogtepunt komen.
Echt in het tpoic passend antwoorden kan ik niet vanwege de nog jonge loopbaan. Nu kleine 7jaar aan de wandel. Maar wat ik altijd vanaf de eerste date tot op vandaag toegepast heb staat hierboven perfect verwoord. Mischien toch een klein verschilletje, bij aanvang waren het altijd 1 uur dates en soms 2 tot 3 per maand. Sinds eind vorig jaar altijd minstens 2 uur en nu nog 1 keer om de 1a2 maand.En inderdaad ,de meeste dames verschieten hiervan ,maar nog geen enkele die het geweigerd heeft en die waar ik terug ga verheugen zich erop. Ik kan je verzekeren dat je de meeste na een half uurtje zo vochtig krijgt dat er geen extra glijmiddel nodig is. En als je daarbij dan de dame gevonden hebt die ook graag mee geniet en speelt dan wordt het inderdaad een spetterend einde na zo'n opwarming.
 
Daar durf ik niet op te wedden, Slavisch. Dat hun kleine heer sneller vermoeid is met de jaren staat als een paal boven water. Maar, met de jaren komt ook de wijsheid en dat kan wel eens een gamechanger zijn. ;)

Zeker ze hebben meer wijsheid op basis van internet en een website zoals 'girlsreview' maar verder, het is geen wiskunde, Sharon! 😂
Dus er hoeft je niet veel na te denken.. en er is meestal één regel ➡️ 'Go with the dick-flow' 😅
 
Mijn ervaringen zijn lichtjes anders dan vroeger.
Soms had ik argwaan vroeger maar dat heb ik nu ook nog maar ik doorzie meer door mijn buikgevoel.
En ik kan nu soms ook weleens mis zijn, toch doorzie ik meer fakers die ik vroeger niet zag.
Forums als deze en vroeger heeft mij ook wel wijzer gemaakt!

Wat ik niet meer zou doen is bij de eerste date een hoog bedrag betalen, nee het moet eerst goed voelen en een vorm van vertrouwen en dienst geleverd zijn voor ik dit doe.

Leeftijdscategorie is niet erg belangrijk, bij jonkies heb je toppers en bij dames met meer ervaring ook.
Al moet er toch een beetje fysieke aantrekkingskracht zijn.

Een korte date kan super zijn en veel langere sessies is mss meer tijdrekking om meer geld te kunnen incasseren en ondanks ik graag een praatje maak met een dvp, ze zijn heus geen lustobject voor me en voel je toch ergens wel aan of het gemeend is of niet.
Het hangt vooral van het enthousiasme van de dame af en na jaren bezoeken voel je dit ook wel beter aan.

Maar absurde prijzen betalen en zeker bij een eerste keer met de dame, no way!!
Mooi gezegd. Ik had tot gisteren enkel met dames gedate die enkel jonger waren dan mij.dus ik moet wel mijn mening herzien dat enkel ik jongere dames zou daten na mijn eerste ervaring met @Sharon. Ik vond het gisteren ook zeer geweldig dat ze mij hare leeftijd vertelde en de ervaring was een super fantastische ervaring 😘en volgende keer ga ik langer dan 1 uur hoor mijn honger om nog meer te ontdekken is nog niet gestild
 
Wandel sinds 1999 en in het begin was het vooral op verkenning gaan, dingen doen die je nog nooit hebt gedaan.
Dus dingen zoals anaal, leuke standjes.
Leuke dames.

Af en toe een vriendin, die helaas niet verder komen dan standaard op en neer.

Dus min of meer hele leven single gebleven.

Nu ga ik vaker naar gangbangs dan 1 op 1
Het kunnen kijken en meedoen met een groep is erg leuk.

En sinds een paar maanden bezoek ik een parenclub en heb plezier met oudere dames, waar ik normaal nooit wat mee zou doen, het voelt lekker, dan is uiterlijk minder belangrijk.

Dus eigenlijk van jonge raam dames, naar gangbangs en parenclubs nu, ben nog steeds aan het ontdekken 😜
 
Een aanname van mij, die ik graag bevestigd of ontkracht zou zien, is dat je als jonge man meer gefocust bent op je eigen lichaam. Je penis speelt de hoofdrol tijdens een date als het ware, terwijl je met meer ervaring op een andere manier leert te genieten. Dan wordt je penis alleen maar een tool die handig is, maar niet meer de hoofdrol heeft?
Bij erectiestoornissen zal dat uiteraard het geval zijn, maar als alles nog naar behoren functioneert? Word je als man met de tijd meer cerebraal ?
 
Een aanname van mij, die ik graag bevestigd of ontkracht zou zien, is dat je als jonge man meer gefocust bent op je eigen lichaam. Je penis speelt de hoofdrol tijdens een date als het ware, terwijl je met meer ervaring op een andere manier leert te genieten. Dan wordt je penis alleen maar een tool die handig is, maar niet meer de hoofdrol heeft?
Bij erectiestoornissen zal dat uiteraard het geval zijn, maar als alles nog naar behoren functioneert? Word je als man met de tijd meer cerebraal ?
Als alles nog " naar behoren " functioneert ,dan kan je gewoon door doen nog. Het voordeel van sex met een DVP is dat je wat luier mag zijn. Je laat haar bovenop klimmen en je berijden , is toch een heerlijk standje , en je komt lekker diep binnen in bij de dame.
Bij de dames die er voor open staan lekker het kwakje in de mond mogen deponeren, liefst 2 x achtereen .
Misschien niet zo celebraal noch cerebraal ( ik moest dat toch ff googelen, de woordenschat is toch kleiner hiero ) hiermaar ook voor een oude luie pik zoals die van mij, is er genoeg te genieten , zonder dat er uren lang toeters en bellen opgetuigd moeten worden.
Een moment van genot daar doen we het voor.
 
Vroeger zocht ik vooral de mooiste en de lekkerste, dat is tegenwoordig niet meer het geval, ik probeer vooral in te schatten of ze de juiste service heeft voor mij, bij sommige dames blijf ik bijv terug komen terwijl ik mezelf qua uiterlijk mooier vind dan desbetreffende dame maar dan heeft ze de juiste service voor mij, dat vind ik veel belangrijker 😤
 
Een aanname van mij, die ik graag bevestigd of ontkracht zou zien, is dat je als jonge man meer gefocust bent op je eigen lichaam. Je penis speelt de hoofdrol tijdens een date als het ware, terwijl je met meer ervaring op een andere manier leert te genieten. Dan wordt je penis alleen maar een tool die handig is, maar niet meer de hoofdrol heeft?
Bij erectiestoornissen zal dat uiteraard het geval zijn, maar als alles nog naar behoren functioneert? Word je als man met de tijd meer cerebraal ?
Klopt wel vind ik. En je gaat veel meer voor het hele spel van teasen en verkennen, van lust en plezier.
Maar... als je het goed doet speelt die penis nog steeds een hoofdrol hoor. Maar dan wel in haar beleving. Mag ze zich eens lekker uitleven. Love it!
 
Een aanname van mij, die ik graag bevestigd of ontkracht zou zien, is dat je als jonge man meer gefocust bent op je eigen lichaam. ...
Gaat voor mij in ieder geval niet op, ook toen ik nog een jong ventje was vond ik het spannender om op het lichaam van de dame te focussen.

Voor de rest is er eigenlijk maar 1 ding veranderd voor mij:
In het begin had ik een sterke voorkeur voor Aziatische dvps, tegenwoordig maakt het echt niet meer uit waar ze vandaan komen als het plaatje maar klopt.
 
Een aanname van mij, die ik graag bevestigd of ontkracht zou zien, is dat je als jonge man meer gefocust bent op je eigen lichaam. Je penis speelt de hoofdrol tijdens een date als het ware, terwijl je met meer ervaring op een andere manier leert te genieten. Dan wordt je penis alleen maar een tool die handig is, maar niet meer de hoofdrol heeft?
Bij erectiestoornissen zal dat uiteraard het geval zijn, maar als alles nog naar behoren functioneert? Word je als man met de tijd meer cerebraal ?
Nee, dat kan ik niet bevestigen.
Ben altijd al vooral op de vrouw gericht geweest. Natuurlijk wil ik klaar komen, maar wel na uitgebreid voorspel in welke ik vooral ook de dame wil laten genieten.
Wat bij mij wel veranderd is is dat ik vroeger voor het ideale plaatje van een vrouw ging en ik daarin nu veel ruimer ben in mijn keuze. Kan afwijkingen van mijn ideaalplaatje veel makkelijker accepteren en ga meer voor de algehele beleving.
 
Laatst bewerkt:
Ik val naarmate ikzelf ouder wordt op oudere dames. Het filter op kinky strl ik in vanaf 30 voor dames die mijn smaak zijn. En ieder dame smokkelt er wel 5 of 10 jaar bij.
Als beginnend AOW-er blijft mijn voorkeur uitgaan naar rond de dertig, van de laatste 5 was de oudste 31. Over al die jaren maar zelden een net boven de 40 gedaan.
 
Ik bedenk mij nu nog dat ik vroeger met vriendinnen af en toe wel voor een quicky ging. Maar dat is dan ook ihkv. variatie en van makkelijker aan sex kunnen komen, meer op een vanzelfsprekende manier.
Maar ook met alle moeilijkheden welke relaties met zich mee brengen en de nodige invloed daarvan op het sexleven.
Een ook dat voor mij sex in een relatie geregeld naar een poos saai begon te worden, zodat ik behoefte kreeg om het buiten huis te gaan zoeken.
Nu heb ik al lang geen relatie meer en dus vallen deze aspecten voor mij weg.
 
Een aanname van mij, die ik graag bevestigd of ontkracht zou zien, is dat je als jonge man meer gefocust bent op je eigen lichaam. Je penis speelt de hoofdrol tijdens een date als het ware, terwijl je met meer ervaring op een andere manier leert te genieten. Dan wordt je penis alleen maar een tool die handig is, maar niet meer de hoofdrol heeft?
Bij erectiestoornissen zal dat uiteraard het geval zijn, maar als alles nog naar behoren functioneert? Word je als man met de tijd meer cerebraal ?
ik begrijp eerlijk gezegd niet zo goed wat je precies bedoeld Sharon. Naar mijn idee maakt de leeftijd niet zo veel uit,
Natuurlijk speelt de penis de hoofdrol, je werkt tijdens de sex toe naar een orgasme en dat maakt niet veel uit of je jong of oud bent.
 
ik begrijp eerlijk gezegd niet zo goed wat je precies bedoeld Sharon. Naar mijn idee maakt de leeftijd niet zo veel uit,
Natuurlijk speelt de penis de hoofdrol, je werkt tijdens de sex toe naar een orgasme en dat maakt niet veel uit of je jong of oud bent.
Misschien bedoelt Sharon meer QualityTime hebben , dan streven naar een klantorgasme.
Massage , en het bespreken van onverwerkte jeugdtraumas, een portie Mindfullness.
Al diensten die tijdens de langere date ge leverbaar zijn , en ook veel vraag naar is bij de heren wandelaars.
Een erectie is hier bij niet vereist.
 
Misschien bedoelt Sharon meer QualityTime hebben , dan streven naar een klantorgasme.
Massage , en het bespreken van onverwerkte jeugdtraumas, een portie Mindfullness.
Al diensten die tijdens de langere date ge leverbaar zijn , en ook veel vraag naar is bij de heren wandelaars.
Een erectie is hier bij niet vereist.
Misschien wil @Sharon, hier zelf iets over kan zeggen. Naar mijn idee bedoeld ze, of er naar mate je ouder wordt ook je behoeftes veranderen. Maar ik kan het mis hebben.
 
Wel, ik merk grote verschillen in de manier waarop mannen hun genot opzoeken tijdens een partijtje seks. Niet specifiek bij klanten, mannen in het algemeen, soms betalend maar ook als ik iemand zie buiten het werk om is het opvallend. Ik probeer hier, met deze topic, te achterhalen waar dat verschil vandaan komt.
Zoals hierboven aangegeven was mijn idee dat een man tijd en ervaring nodig heeft om te ontdekken waar hij precies van geniet.

Jullie reacties zijn waardevol, het is me nu duidelijk dat de aard van het beestje al vanaf het begin bepaald is. Kleine aanpassingen in de tijd zijn niet uitgesloten, hier en daar wat bijschaven, de ware aard blijft in de tijd onaangeroerd.

Je begrijpt het misschien beter als ik het heb over 'doeners' en 'denkers', een beetje kort door de bocht maar in grote lijnen kan ik mijn bedpartners (betalend of niet) in die twee groepen verdelen.
De doeners hebben weinig nodig, een gewillig en aantrekkelijk vrouwenlichaam en het is al feest.
De denkers genieten ook van het vrouwenlichaam, maar er is meer nodig om het een feest te kunnen noemen.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan