Waarschuwing Lotte, Sociaal, expressief tot genietend met passie

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Voormalig lid 17643

Vaste klant
191
25/10/22
125
2
Even een waarschuwing vooraf: deze dame is compleet van het padje, adverteert al jaren onder diverse namen en plaatsnamen. Er schuilt wel degelijk een dame achter maar van een afspraak gaat het nooit komen. Blijft een hele vreemde tante want ze beantwoord je mail en je krijgt ook haar telefoonnummer en ze maakt ook een afspraak die ze dan tegen het afgesproken tijdstip ook weer cancelt.


 
Ik kom deze op SJ regen en heb er geen goed gevoel bij.
Hele neutrale advertentie, waar niks in staat, behalve stuur een bericht voor info.
In de ad staat een foute link (HTTP ipv HTTPS) naar Fancentro van haar en ik denk dat ze alleen abonnementen wil verkopen.


"Wanneer je denkt aan een spontane en elegante dame die altijd vol leven is, moet je de mij naam zeker niet vergeten. Geciteerd door mijzelf."

Startpagine op Fancentro
Lotteliefde1

Ik ben een Nederlandse, charmante jongedame die over tal van eigenschappen beschikt die je beslist zullen bekoren.
Van sociaal en expressief tot genietend, hartstochtelijk en ondeugend. 🧿
Vanaf het begin van elke ontmoeting of online contant zorg ik ervoor dat je je onmiddellijk goed voelt.
Graag neem ik je mee naar een moment van hoe een spontane ontmoeting kan ontpoppen tot speelsheid, verleiding en een hemels wederzijds gevoel...

Ik ben een knappe, intelligente, spontane, zelfverzekerde jonge vrouw. Mijn leefdtijd is begin 20. Ik ben slank, blond, volle borsten, blauwe ogen en heb afgetrainde billen. Maar dat niet alleen...

Naast mijn schattige aanblik heb ik ook een hoog sex-appeal. ik vind het opwindend om mooie lingerie aan te doen, zodat jij me daarna met je ogen probeert uit te kleden.

Ik ben ruimdenkend en op z'n tijd een tikkeltje bijdehand met een knipoog. Ik ga gepassioneerd door het leven.
ik ben altijd goed verzorgd/netjes/mooi gekleed en ik ben geïnteresseerd in jouw mening. Je kan dus absoluut jezelf zijn bij mij.
Ik ben open-minded ingesteld en veel dingen zijn dan ook bespreekbaar, wel met wederzijds respect.

Ik hou van gezelligheid en een dolletje maken.
Maar een gesprek op niveau voeren is voor mij ook geen enkel probleem. Ik beschik over algemene kennis en ik ben gediplomeerd.

Elke dag nieuwe foto's en video's live streams privé chats videobellen en nog veel meer ! Ik ben dol op lingerie en verkleden ! Ook qua speeltjes heb ik alles in huis hihi🧿

Ik verkoop ook videopakketen of fotopakketen en speeltjes! Ik maak ook geweldige pornofilms! Of geil chatten ! Ik ben net een beetje anders als andere mensen en ben een geweldige entertainer. Ook verkoop ik strings of speeltjes. Ik ben openminded en ik oordeel niet.
 
Laatst bewerkt:
Franchise formule?
Of zoals ik gisteren als antwoord kreeg "Dat noem je goed gesitueerd , iemand met meerdere woningen"

Tsja, als je alleen filmpjes wil verkopen kan dat zo.
Als je ook afspraken maakt en afzegt is het een ander verhaal. Of geilen op teleurgestelde mannen, of inderdaad gewoon afwijking.
 
Goed zo. Die moeten we ook hebben, maar in dit geval werkt het niet echt goed.
Anderen lezen mee en ads weg indien gesignaleerd.
Dame oftewel leest niet mee, of is fanatiek adverteerder (betaalde ads?) of gefrustreerd, of heeft een lichte haarkleur.
 
Het lijkt er sterk op, al komen de Euro's niet van de kleine adverteerders. Wat erger is; ze reageren niet of nauwelijks op klachten en opmerkingen.
Er werd een tijdje terug een advertentie geplaatst waarbij al snel duidelijk was dat er iets niet in de haak was, in dit geval was het geen oplichting, maar om iemand belachelijk te maken. Blijkt een stalker te zijn, volgens de benadeelde.
 
Gaat om deze.
Alle ads zijn actief van af 6 april 2020 en ze heeft inmiddels meer dan 10 verschillende namen gehad de afgelopen jaren.

 
Kreeg vrij snel een mail, ze ontvangt in Tilburg........., zegt ze. 🙊

En een link naar Lotte.

 
Kreeg vrij snel een mail, ze ontvangt in Tilburg........., zegt ze. 🙊

En een link naar Lotte.

Bij Midhold heet ze tegenwoordig ook al Patricia
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan