WHEM Lorena-Brazilian bombshell

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
9
17/11/22
8
Ik ben verschillende keren in Lorena geweest. Ze is een geweldige vrouw met een perfect lichaam. Ik heb echt genoten van seks met haar, ik ben echt goed in wat ze doet. Ik raad aan. 10/10 voor mij. De beste pijpbeurt... Ik viel helemaal uit. Ze is echt mooi en aardig. Het is bekend dat hij voor zichzelf zorgt en aan sport doet. Om met haar te praten... Nogmaals, seks met haar was verschrikkelijk. Ik kom er steeds terug en kijk er altijd naar uit. Wees aardig tegen haar. We mogen blij zijn dat er hier in Nederland zo'n vrouw is en we hebben de mogelijkheid om iets exotisch en exclusiefs te proeven.
 
Dit is wel zeer doorzichtig 🤣🤣
Vandaag geregistreerd, meteen lovende recensie met lachwekkend taalgebruik ook, haalt hij en zij door elkaar, zou het Lorena zelf zijn? Wat denken jullie 🤔
ja, want ik ken mezelf en bezoek haar sinds april van dit jaar regelmatig. En ik ben tevreden... En als je arm bent, schrijf dan niet eens hier en ga appels of peren plukken om wat geld te verdienen voor goedkoop mijn meisjes.... Lorena is van topklasse en ik ben tevreden met de droom. Het is mijn mening, mijn overtuiging, het hoeft niet iedereen naar de zin te zijn. Ik spreek voor mezelf.
 
 
Ik ben verschillende keren in Lorena geweest. Ze is een geweldige vrouw met een perfect lichaam. Ik heb echt genoten van seks met haar, ik ben echt goed in wat ze doet. Ik raad aan. 10/10 voor mij. De beste pijpbeurt... Ik viel helemaal uit. Ze is echt mooi en aardig. Het is bekend dat hij voor zichzelf zorgt en aan sport doet. Om met haar te praten... Nogmaals, seks met haar was moie Ik kom er steeds terug en kijk er altijd naar uit. Wees aardig tegen haar. We mogen blij zijn dat er hier in Nederland zo'n vrouw is en we hebben de mogelijkheid om iets exotisch en exclusiefs te proeven.
 
Daarom nog even met hem spelen.
Morgen is hij/zij uitgespeeld.

ik ben echt goed in wat ze doet. Hoezo ben jij goed?
10/10 voor mij. Ok, bij ons kan het dus anders zijn .
Ik viel helemaal uit. Gevalletje epilepsie?
Het is bekend dat hij voor zichzelf zorgt en aan sport doet. Trans of Gay?
Nogmaals, seks met haar was verschrikkelijk. spreekt voor zich

En dan de lovende recensies op Kinky; dan hoef je hier toch geen reclame meer te maken.
 
jongens, ik laat je geëvalueerd in je virtuele wereld. geniet ervan. Ik vind Lorena leuk en ik heb goede seks met haar. Werkelijk. Ik rijd voor haar door heel Europa en mis geen moment slaap. Goede seks vereist ook chemie van beide kanten... Als het alleen om geld gaat, kan het gebeuren dat de andere kant je niet mag en je je niet tot haar aangetrokken voelt. En dan kan het gebeuren dat de seks je niet goed lijkt... De fout kan aan de andere kant liggen... We zijn allemaal maar mensen... Lorena is een mooie vrouw met een perfect lichaam en ze is echt goed... Het begon allemaal met hier een waaghals wilde seks hebben zonder condoom, ze weigerde en nu buig je voor je ego om haar pijn te doen en haar te laten werken... Het is mogelijk dat ze het niet leuk vindt.. Dus ga gewoon niet meer achter haar aan... Maar doe haar geen pijn, levend en laten leven...
 
Man, man, man... snap jij niet dat jij Lorena hiermee geen plezier doet. Of als jij Lorena zelf bent...geen plezier aan jezelf. Hiermee bereik jij alleen maar dat bij de mannen hier argwaan en ongeloof ontstaat. Ik zou er mee kappen.... En...tip... "sex met haar was verschrikkelijk" betekent dat het erg slecht was. Geen hele goede reclame lijkt het mij.....
 
@Donlovers_Ams Ik weet niet wat voor rare schrijfstijl jij hebt hoor. Het was verschrikkelijk maar 10/10, dan is het weer hij en later weer zij? Een ander zou geen klik of chemie met haar hebben, er schrijft hier niemand iets slechts over haar, ze hebben over jouw tegensprekende berichten. Leer eerst eens goed lezen wat er staat.
 
I did not visit Lorena. And I don't know if you are Lorena herself or the dude that's hanging out with her on insta, but I visited the other girl Suelen and it was terrible.
The service was really bad the first time and at the second appointment (which I booked just cause I like big asses and not because her service was good) she didn't even come back and let me wait for 15 mins without sending a text.
And I'm pretty sure Lorena is exactly the same given the reviews which were placed here. People are not stupid mate.
They see you are a fake reviewer (either her pimp or Lorena herself) and people also know her reviews on kinky are fake as hell.
If you're gonna write fake reviews at least you can try to act a bit reliable. But your gang is not only bad at sex, but also retarded apparently.
Your whole gang does have personality problems, an ego totally not in line with quality and you are asking way, way too much money for the bad sex you provide.
Just my 2 cents.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan