Marktplaats - Buddha's relaxroom - Dedemsvaart

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Iemand bij deze dame al een ervaring opgedaan? Ben erg benieuwd namelijk. Er is contact via SMS maar nog niets concreets gepland staan.

Deze zit bij mij in het dorp. Binnekort ook eens een afspraak maken.
 
wel bloot op tafel neem ik aan? Is iemand er geweest?
Ik ben geweest, was een heerlijke massage. Inderdaad naakt op tafel. Bij de eerste massage vraag ik nooit om een HP dus wellicht de volgende keer. Dame van middelbare leeftijd, beetje gezet, blond en gewoon superaardig. Niet het type voor hele spannende zaken. ;)
 
Maar ze gaat er niet met een grote boog omheen? De billen worden ook goed aangepakt of gemeden? Ik was laatst in Zwolle bij een dame en die nam je goed te pakken overal en raakte het soms wel(per ongeluk denk ik) aan. Daar ook zo? PS hou me op de hoogte of ze ook hp wil doen. Wast ze je rug ook?
 
Je billen wordt ook goed aangepakt. Meer dan massage is naar mijn weten niet mogelijk. Na de rugmassage wast ze je stevig en daarna mag je je omdraaien. Nogmaals: een heerlijke massage, ook zonder Prettig Einde ;)
 
Ik vind het respectloos dat mensen zomaar in het openbaar schrijven dat deze mevrouw massage met Hp geeft. Dit klopt beslist niet. En als dit zo zou zijn dan kun je dit nog niet zomaar op een forum schrijven. Nogmaals al zou deze mevrouw die diensten aanbieden dan kan zij dat zelf aangeven. Door dit te schrijven kun je iemand beschadigen op een wijze die niet meer ongedaan kan worden gemaakt.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan