mogelijkheid om advertenties uit te zetten in kinky.nl?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

pm69

Vaste klant
175
25/09/22
138
29
Ik vroeg mij af of iemand die frequent de website kinky.nl raadpleegt weet of je als bezoeker ads van bepaalde dames kan uitzetten. Ik denk bijvoorbeeld aan dames die niet je type zijn, slechte service bieden, niet de dame van de foto zijn of waar je geen klik mee hebt. Nu scroll ik langs de hele rits adds om te kijken of er wat nieuws tussen zit. Soms wel 30 pagina's als jet het aanbod van vandaag over heel NL wilt bekijken.
Als je een aantal kan uitzetten en alle nieuwe blijft zien scheelt het weer wat tijd en soms slechte herinnneringen...
 
Ik ben niet zo'n Kinky fan maar je kan filteren op afkomst ,leeftijd ,haarkleur , taal , lichaamsbouw , mogelijkheden , prijs , lengte , type date en seksuele voorkeur
Ik zou niet weten wat voor filtermogelijkheden je verder nog te wensen hebt

Kinky is een commercieel bedrijf die geld verdient door advertenties te plaatsen en geen consumentenbond dus of de service goed of slecht is bemoeien ze zich niet mee .

De recensies die er op staan heb je verder geen zak aan want als die negatief zijn zetten ze die uit en als ze positief zijn is de kans groot dat ze die zelf geplaatst hebben , dus die kan je met een flinke korrel zout nemen , de leeftijden ook , daar kan je standaard 5 jaar bij optellen en de foto's zijn ook niet altijd even recent ( als ze al van de dame zelf zijn natuurlijk)

Verder is het geloof ik wel ok
 
Het selecteren middels filteren pas ik regelmatig toe, maar daar ben je afhankelijk van de criteria die opgegeven worden in de add van de dames van genot.

Wat ik wil is de mogelijkheid om een advententie van een dame bijvoorbeeld te kunnen aanvinken en dat die niet meer verschijnt in mijn selectie.

In eerste instantie lijkt het misschien voor de website op minder exposure voor een advertentie, maar het zou juist kunnen bijdragen aan de kwaliteit, juistheid en eerlijkheid van de informatie die de dames in de add vermelden. Nu moet je steeds tegen een add aankijken/langs scrollen ongeacht wat er staat.

Ik zou dus door mij geselecteerde advertenties willen wegfilteren...
 
In eerste instantie lijkt het misschien voor de website op minder exposure voor een advertentie, maar het zou juist kunnen bijdragen aan de kwaliteit, juistheid en eerlijkheid van de informatie die de dames in de add vermelden. Nu moet je steeds tegen een add aankijken/langs scrollen ongeacht wat er staat.
Mwaah bij Kinky gaan ze nu eenmaal voor kwantiteit in plaats van kwaliteit , meer advertenties betekent meer inkomsten

Hun adverteerders kritischer bekijken zou zomaar kunnen betekenen dat de helft wegvalt , dan moeten dus of de overblijvers 2 maal zoveel gaan betalen of de potentiële klanten een bijdrage betalen voor toegang

Die laatsten gaan dat niet doen en dat betekent voor de dames minder klanten waardoor ze juist minder voor hun advertentie willen betalen in plaats van meer
Dat wordt een neergaande spiraal van ongekende omvang
Zolang ze geen concurrentie van betekenis hebben die het tegendeel bewijst gaan ze dat echt niet veranderen

Als je wil weten of een bepaalde dame haar mooie beloften waar maakt kan je beter hier checken of iemand er geen slechte ervaringen mee heeft

Trouwens zo erg is het toch nou ook weer niet om foto"s van lekkere wijven te bekijken ? of ze nou echt of niet echt zijn ik kan me wel vervelender werkjes voorstellen
 
Je kunt het ook andersom bekijken. Hier op ons forum kun je een recensieforum ook op ,een minimale te bepalen, algemene beoordeling filteren. Dat eenmaal gedaan heb je de toppers bij elkaar staan. Van dat "lijstje" uit volg je de links naar Kinky.
 
Voor me zelf heb ik een klein script geschreven die advertenties voor mij niet meer laat zien.
Heb al iets van 1135 advertenties op mijn Blocklijst staan :ROFLMAO:
 
Laatst bewerkt:
Mocht iemand een werkbare enigszins eenvoudige manier weten om te filteren op prijs...do share!!!

*Ja ik weet dat je prijs kan aanklikken, maar niet gekoppeld aan tijdsduur aka total functieloos momenteel...
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan