Recensie Ts Eloa Timur, Turnhout vh Bilzen 2,67 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Waarom bestaat dit forum denk je?
Om te vragen, ok, maar soms moet iemand de eerste zijn en niet constant (3xna elkaar) vragen naar anderen hun ervaring, de klik die je zelf hebt verschilt van persoon tot persoon….. wat jij leuk, lekker, mooi vindt kan voor iemand anders gewoon of saai zijn…. Plus de dame in kwestie kan een beter gevoel hebben bij A dan bij B, (wat sowieso tot een andere ervaring zal komen) als jij je dan laat leiden door de recensie van À of van die door B, maakt ook al een verschil 🤷‍♂️🤷‍♂️
 
Laatst bewerkt:
Dit is een FORUM; geen vraagbaak maar de bedoeling is om ervaringen uit te wisselen.
Waarom moet iemand anders voor jou de kastanjes uit het vuur halen?
Ga zelf een keer en schrijf je ervaring op in plaats van alleen vragen te stellen.
In defense: als je twijfelt kunnen positieve reviews je over de streep trekken. Als je krappe beurs hebt wil je niet te veel geld verbranden aan waardeloze dates.
Maar.....
Als je even kijkt welke berichten @Joeri100 heeft geplaatst op dit forum is het echt ALLEEEN MAAR "iemand ervaring met ...." en GEEN ENKELE recensie of bijdrage van ander soort.
Sorry maar dat soort lui kunnen we echt missen hier.
 
Dat viel mij inderdaad op. Die staat niet echt op de goede plaats. Weet je waar zij vandaan komt. Vaak zijn de dokters daar niet zo kundig als hier. En vaak is het als een trans haar transformatie ondergaat zijn de vaak ook niet erg. Hoe zal ik zeggen. Rijk genoeg om de beste chirurg te nemen. Dus ergens kan ik het begrijpen. En wat het je eraan storen betreft. Denk dat elk mens wel iets heeft als je daar goed naar kijkt dat je denk dat ziet er minder mooi uit. Denk dat weinig mensen helemaal perfekt zijn. Dus aan die tepel zou ik me persoonlijk niet storen. Ik heb met haar geapt. En ze kwam heel spontaan over. Stelde haar paar vragen over wat ik in de toekomst zou willen en die beantwoorden ze ook allemaal. Ze was duidelijk en wat er zoal mogelijk was. Dus ik denk ik haar wel eens ga bezoeken. Die kans is heel groot
 
De advertentie van Eloa heeft ook mij nieuwsgierig gemaakt. Na wat gegoogle heb ik een aantal recensies over haar gevonden.

https://youppie.net/showthread.php?140186-ELOA-(br%E9silienne-brune)

https://www.forumtravesti.com.br/fo...ndo/portugal/1533964-eloá-timur-351-924385811

https://eliteacompanhantes.com.br/forum/viewtopic.php?t=65930 (Ze noemde zich vroeger Thais Pilar)

Ik woon in Rotterdam maar ik ben regelmatig in de buurt van Turnhout. Mocht ze daar dan nog vertoeven dan zal ik haar zeker met een bezoekje vereren ;-)
 
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Anaal bij klant
1,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
2,00 ster(ren)
Extra's
  1. Anaal
  2. Bare seks
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Duur van bezoek
45 minuten
Link naar advertentie
https://www.ts-dating.com/escort/ELODIE
Totale kosten (in euro)
300
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Heb er een trio mee gedaan met haar vriendin. Ze was dubbel zo knap als die vriendin en dubbel zo slecht. Zelfs zo slecht dat ik haar de kamer uitstuurde om me volledig bezig te houden met de andere. Total waste of money. Eentje die denkt dat ze gods gift is. Totaal niet bezig met de seks. Zelfs plots beginnen whatsappen tijdens het neuken. Pik die niet hard werd. Totalle desinteresse. Een ster is nog te veel!
 
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen deepthroat
  2. Pijpen zonder condoom
  3. Kontlikken door klant
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Penislengte
17
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
15 minuten
Dag
Woensdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/profiel/eloa-timur/
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Om een lang verhaal kort te houden, ik had afgesproken met Madona Sweet (staat op Redlights), maar toen die de deur open deed schrok ik me een hoedje, totaal niet vrouwelijk en dus vriendelijke bedankt. (Kreeg nog wat woorden en een slaande deur achter mij te horen ...)
Ik zat dus nog altijd verveeld met een broek vol goesting maar niet zo héél veel tijd meer. Beetje beginnen whattsappen met shemales die te vinden zijn op Redlights met de vraag voor een 'vluggertje'. Terecht gekomen bij Eloa: 50€/15min. Ze ontvangt in een appartement in Roeselare, beetje 'vervallen' maar de kamer op zich, ça va nog. Zij is volledig zoals op haar foto's, megaknap dus. Wat de sex betreft, eigenlijk geen klachten, ik heb haar gepijpt (inclusief deepthroat) en zij mij, ik heb haar vervolgens gerimd en geneukt. Na 15 min stond ik terug op straat, ideaal voor een snelle wip met een megaknappe shemale, geen GFE, ze is ietwat afstandelijk, maar toen ik haar pijpte en neukte kon ze een lichte vorm van geilheid toch moeilijk verbergen. Maar ik zou er wel geen 100€ of 150€ aan spenderen.
 
Laatst bewerkt:
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
3,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
3,00 ster(ren)
Tongzoenen
3,00 ster(ren)
Anaal bij klant
4,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Klaarkomen in mond
  2. Klaarkomen op gezicht
  3. Pijpen zonder condoom
  4. Tussen borsten (russisch)
  5. Vingeren
  6. Kontlikken door klant
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.80 m - 1.90 m
Penislengte
17
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
45 minuten
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/transseksuelen/eloa-timur-5.html
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Ik had mezelf voorgenomen een recensie te schrijven als ze nog eens terug zou komen (vorige keer wilde ik posten, maar haar advertentie was al offline…)

Mijn bezoek dateert van begin juli (2023) en vond plaats in Gent, in de buurt van de Vrijdagmarkt.

Ze ontving - zoals hierboven aangehaald - duidelijk samen met iemand, maar die andere persoon heb ik niet gezien (wel gehoord; niet in bijzijn van een klant… versta: je hoorde de buren niet neuken). Het appartement was eerder aan de nette, moderne en deftige kant, wat ik niet voorspelde aan de inkom.

Mijn date was een prachtige verschijning die, toegegeven, wel mannelijkere schouders heeft dan de foto's tonen en ook een mannelijker gezicht. Desalniettemin prachtig lijf, lekkere boltons van tieten en mooie lingerie. De communicatie verliep stroef aangezien mevrouw weinig tot geen Engels sprak. Maar we konden ons goed verstaanbaar maken met gebaren en sleutelwoorden als "Wow", "suck", "Nice tits" en "ass".

Ik mocht haar uitgebreid verkennen, met handen, mond en alles wat ik had of kon vinden. Haar lul is wel kleiner dan wat ze adverteert (ik schat zo'n 17 cm), maar was lekker hard gedurende het hele bezoek. Ik heb haar uitgebreid gepijpt en ze heeft me moeten stoppen of ze kwam klaar (wat kon, maar bijbetalen was). Ze was zeker dominant en duwde mijn hoofd tot tegen haar buik tot wanneer ik kokhalzend naar adem hapte en ze haar rijdbewegingen (even maar) staakte. Ze deed dit met haar on top of in 69 of overlangs en ondersteboven. Alle houdingen waren goed om het op te geilen.

Ze heeft ook de tijd genomen om actief te (proberen) zijn… eerlijk: dat is geen succes tot nu toe bij mij (tips zijn welkom). Maar ze verslapte niet of haar aandacht nam niet af. Integendeel, probeerde ze heel zachtjes en teder mij zodanig te positioneren dat ze verder en verder binnen kon.

Om af te ronden heb ik haar staand langs achter doorgeneukt tot ik lekker klaar kwam.

Het afscheid was weer eerder koel omdat de communicatie achterwege bleef. Na goed 40-45min stond ik weer buiten (had voor een uur betaald)

Enige minpunten voor mij:
- ik houd ervan om op voorhand te kunnen douchen, de douche was op een andere kamer. Dus het was opfrissen met een doekje.
- ik hou ervan minimaal te kunnen babbelen, wat door de taal niet ging.

Maar ze is te lekker om daardoor slechte punten te geven!
 
Terug
Bovenaan Onderaan