Recensie Jessie, Eindhoven 3,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Voormalig lid 3748

Meubelstuk
1.033
09/10/21
2.356
10
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
3,00 ster(ren)
Prostaat massage bij klant
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
West-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Rood
Cupmaat
B
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
45 minuten
Dag
Zaterdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/eindhoven/9979283-jessie
Totale kosten (in euro)
125
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Ik heb Jessie in Nijmegen bezocht. Omdat haar advertentie nu Eindhoven vermeldt, plaats ik de recensie bij Noord-Brabant.
Ze heeft een mooi gezicht, maar het viel me op dat haar lijf minder strak is dan ik op grond van haar foto's verwacht had. De foto's zijn wel duidelijk van haar.
Zoenen was fijn. Neuken ook. Ik was vooral onder de indruk van haar pijpkunsten, handjob en prostaatmassage. Ze likte ook uitgebreid mijn ballen en perineum en ook dat deed ze fantastisch. Ik ben met 14 maanden wandelervaring (en een stuk of 6 langere en kortere relaties) misschien minder ervaren dan sommige medewandelaars, maar zo goed heb ik het nog niet eerder meegemaakt!
Ze is niet de mooiste vrouw die ik ooit gehad heb en na één ontmoeting weet ik nog niet of ik een echte klik met haar heb, maar als ze Nijmegen weer aandoet, spreek ik beslist opnieuw met haar af. Vanwege haar superieure vaardigheden.
 
Jessie ontvangt op beide plekken heb ik me laten vertellen. In Nijmegen is het afhankelijk van de beschikbaarheid van een kamer. Eindhoven is meer haar vaste plek.
Ik probeer d'r deze week nog te bezoeken als ze in Nijmegen komt.
 
Pijpen
4,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Voor een snelle pijpbeurt met condoom gegaan in het lovehotel in Eindhoven aan het spoor.

Op zich leuke dame, lekker Eindhovens. Helaas niet al te strak lichaam meer.
 
Ze is een fijne dame, en lekker ook. Ik lees helaas niet meer zo strak in haar lichaam, maar even eerlijk. Ik ben ook niet meer de jonge "god" die ik in ogen van sommigen misschien ook nooit geweest ben. Ik ben nu een keer bij haar geweest, maar kom zeker nog een keertje terug.
 
vroeger veel geweest voordat ze er een poosje tussenuit ging. Afgelopen jaar diverse malen mee proberen af te spreken maar niet gelukt door drukte van mijn kant. Vandaag ook weer en ook nu kwam er wat tussen terwijl ik nog geen afspraak met haar had staan, alle keren daarvoor ook niet. Ze reageerde hoelaat ik wilde en ff daarna heb ik haar gestuurd dat het nu ook niet uitkwam en dat ik het straks nog wel probeer. Was ze niet van gediend want ze had mijn hele app geschiedenis en maakt me uit voor faker en heeft me geblokkeerd. Helaas geen reactie kunnen geven dus, had ze wat verder terug kunnen kijken in haar app geschiedenis….
Daar gaan we dus nooit meer mee afspreken, dat ze maar gelukkig word van degene die niet op komen dagen. Na jaren goede service nu dus klaar met deze dame en zij met mij.
 
Terug
Bovenaan Onderaan