Hoort inclusiviteit op een openbaar forum

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Mag jij vinden.. Ga maar lekker knuffelen met je vriendinnetje maar vergeet haar niet te betalen hoor anders mag je haar met geen vinger aanraken!

Maakt me ook geen flikker uit, ik zit ook op dit forum om ervoor te betalen, daarnaast krijg ik genoeg normale sex zonder te betalen.

Anders ram je nog ff 2 uur lang in een aziaat haar reet, durf te wedden dat je geen 5 minuten hebt volgehouden.

Fantast.
 
Jongens jongens nu ga ik er ff tussen springen. Deze zielige mannen moeten tegen zichzelf in bescherming genomen worden.

Layla de wandelende sperma container die 24/7 zit te tikken op girlsreview heeft een hele sekte opgestart! Ze doet mij denken aan die schurken die bankrekeningen van bejaarde plunderen! Alleen doet zij het bij mannen met een verstandelijke beperking.

Als je die topics als buitenstaander leest schaam je je kapot! Hoerenlopers die doen alsof ze een vriendinnetje hebben en iedereen die niet lovend over mevrouwtje is krijgt er keihard van langs!

Hier trek ik de lijn en eis dat layla van dit forum gepleurd word want dit kan niet meer zo verder. Deze mannen zijn mentaal niet 100 en zij maakt er misbruik van door hun geld af te nemen! Jullie ouders moeten zich schamen, dachten een stoere vent op aarde gebracht te hebben maar ipv stoer te zijn zitten ze levende spermabak te aanbidden!
Wat als je eis niet ingewilligd wordt? Iedereen mag een mening hebben maar de recensies van Layla spreken voor zich. Dat je haar zo benoemt en aanvalt is reden om jezelf eens goed achter de oren te krabben En nee, ik heb haar nog nooit bezocht maar vind haar verfrissend vernieuwend. Daarom eis ik dat je je woorden die op haar persoonlijk zijn gericht terugneemt.
 
Hahah… die layla reageert binnen een minuut met een screenshot van een recensie die ik 6 maanden terug geplaatst had. Volgens mij is het enige wat ze doet girlsreview doorspeuren. Op zoek naar zwakke mannetjes die haar een donatie zaad en geld kunnen geven! Daarna verwijderd ze gelijk weer haar reactie.

Ik ga de politie inlichten want er moet hier echt wat aan gedaan worden. Gaat veel te ver dit. Nooit verwacht dat ik zoveel diepgezonken mannen hier tegen zou komen. Hoop dat jullie ook zo goed voor jullie eigen moeder hebben gezorgd als voor deze dame!

Ik zorg goed voor mijn moeder en zij voor mij.

Lijkt erop dat jij nooit liefde hebt gekend van joun moeder met wat je hier allemaal neer pleurt. Duidelijk een gevalletje weinig liefde gekregen vroeger.
 
Ik zie graag de aangifte hier verschijnen. Zo niet, dan ben je vast drinken en weet je het morgen niet meer.
Naar mijn idee, is Layla, "vrouws" genoeg om voor haar zelf op te komen, Dat gaat haar doorgaans goed af.
Dat bedoel ik overigens positief.
 
Sommige gebruikers of topics kan je negeren, als je je ergens aan stoort maak daar dan vooral gebruik van.
 
Pfff, wat een gedoe op deze pagina. Ik kom genoeg pagina's tegen die me niet interesseren of zelfs irriteren en die laat ik aan me voorbij gaan, lijkt me een tip voor vele reageerders hier.
 
Zoals ik al zei, volgens mij gaat het niet om de recensies, als iemand een goede ervaring heeft gehad dan is dat zo, het is dat hele spel er omheen, 1 grote manipulatie show
Dat is bij alle sporten zo , de bijzaken krijgen meer aandacht dan de sport zelf.
ik vind het niet erg hoor.
 
Nu ik dit topic zo door zit te lezen en alle ego-loze en beta-mannetjes zich hier weer gemeld hebben om Layla te adoreren zal het me niets verbazen dat @Harold999 een dubbelaccount is van Layla en ze weer de zoveelste marketing stunt heeft uitgehaald



Chapeau meid, ik zoek toevallig nog iemand voor de marketing dus als je een baantje zoekt slide in mn DM!
 
Laatst bewerkt:
Ik zorg goed voor mijn moeder en zij voor mij.

Lijkt erop dat jij nooit liefde hebt gekend van joun moeder met wat je hier allemaal neer pleurt. Duidelijk een gevalletje weinig liefde gekregen vroeger.
Dat zegt ook niet alles , weinig liefde in je jeugd. Komen soms ook weer heel lieve mensen uit voort. Dat maakt psycholoog zo n moeilijk vak.
 
Die weinig liefde hebben gehad zoeken nu liefde desnoods betaald. En als ze aandacht krijgen van een DVP dan zijn ze al een liter voorvocht kwijt voordat er een date is geweest
 
Ik was even met andere zaken bezig en lees nu dat dit alle kanten op gaat.
Ten eerste @Belle en @Lisa Lefèvre. In een verwijderd bericht had ik al gemeld dat dit niet voor jullie opgaat.
Ik heb me geen moment over jullie geprikkeld gevoeld. Integendeel, ik vond en vind jullie bijdragen altijd leuk en informatief.
Het gaat mij ook niet om of tegen @Empress Layla, dat heb ik meerdere malen aangegeven. respect voor hoe ze dit heeft aangepakt. Ook heb ik eerlijk aangegeven dat ik heb geprobeerd een afspraak in te plannen en dat dat niet gelukt is. Daarover is geen oud zeer. Ik was al bang dat ze het wel zo zou opvatten, maar dat zegt iets over hoe zij dingen opvat. Ik denk dat ik steeds met alle respect over haar geschreven heb en steeds heb aangegeven dat ze ws heel integer aan dit ook voor haar avontuur is begonnen en ook haar verdere stappen gaandeweg heeft bedacht. Niets slechts dus naar haar. In een privebericht heb ik haar ook al eens gezegd dat het hele aanbidderige mij wel ging irriteren. Ik wilde haar zelf nog een berichtje sturen, maar zij heeft haar interpretatie over mij al klaar. Jammer. Ik had haar best willen uitleggen dat het niet op de Layla gespeeld was. Of althans niet zo bedoeld was. Maar zij is nu eenmaal de trendsetter geworden van een nieuw fenomeen hier.

Maar dit zal ze dus ws allemaal niet lezen omdat ze me nu dus kennelijk negeert. Wat ik dan wel weer jammer vind, omdat ik juist nu wél ga denken dat het kennelijk dus alleen de bedoeling is haar geweldig te vinden.
Maar dat is een aanname. Ik snap ook wel dat je geen zin hebt in zure berichten. Maar kom op, ik uit me steeds met respect, ook over haar en heb steeds overal bijgetikt dat ze me integer lijkt en dat ze dit heel goed heeft gedaan.

Het gaat me helemaal niet om Layla, maar om het precedent dat ze hier heeft gecreeerd. Niemand anders heeft eerder zo actief klanten geworven hier. En ik zie nu al meer pogingen opborrelen.

En er ontstaat hier in dit geval gewoon een clan. Ik denk daar ook wat van, maar gun ieder zijn ding. Dat is allemaal prima.
Maar ik vind dat het hele forum zo een andere kant op kan gaan en dát is waar het mij om gaat. En alleen dat.

Niet op de persoon, maar gewoon om een situatie die zich aandient op goede wijze te verwerken in dit forum.
Waarom niet een wervingsdeel doen, waar dames hun manier van werken kunnen aangeven, hun voorwaarden en ook afspraken kunnen maken. Lijkt mij toch prima. Zou zomaar een welkome concurrent voor Kinky kunnen worden met écht een nieuwe aanpak.

Maar scheidt het dan. Dat is dan wel zo duidelijk.

Ik denk dat het best een verrijking zou kunnen zijn, als apart onderdeel van dit vooral van wandelaars bedoelde forum. Toch? Inclusief updates over Laylas wachtlijst ;)

Nu gaat het allemaal een beetje door elkaar lopen.

Jammer dat Layla niet in staat is de argumenten van de mens te scheiden en het op zichzelf en op mij als persoon betrekt. Ze snapt kennelijk totaal niet hoe ik in elkaar steek.

Het gaat mij enkel en alleen om het grote plaatje. En ja, Layla was het slimste meisje van de klas dat hier als eerste in is gesprongen. Nogmaals, dat vind ik alleen maar slim en inventief.

Ik las ook nog dat iemand mij gelijk als 'jullie' benoemde. Ik ben er maar een hoor. Ik hoor juist niet graag bij 'wij' of 'jullie'.

Voor alle duidelijkheid @Belle en @Lisa Lefèvre: ik heb absoluut niets tegen jullie. Ik denk juist dat met name @Belle zich juist wat heeft terug getrokken uit dit forum in eerste instantie toen de reacties op haar wat te intensief werden alsof ze een geloof was ;)
Op mij komen deze dames juist heel integer en open over.


Ik geef eerlijk toe dat ik gaandeweg met Layla iets meer moeite heb, niet omdat ik nooit kon afspreken, maar omdat er met de 'beperkte cirkel' en hier wel volop blijven posten een soort van publieke druk op die 'beperkte cirkel' gaande is. Of ze wil of niet. Maar de opvolgers staan te trappelen en dus krijg je vanzelf een druk dat je je plaatsje moet behouden. Of ze dat nu wil of niet.

En ik heb wel het idee - maar voor alle duidelijkheid: dat is een aanname en geen veroordeling - dat ze wel de wat minder sterk in hun schoenen staande heren aantrekt. Daar is helemaal niets mis mee, maar dat levert wel heftigere verdedigingsmechanieken op, ook omdat je dus letterlijk 'een van haar vriendjes' bent. En dat wil blijven, toch?

Ik neem maar aan dat er toch op zijn minst enkelen zijn onder jullie die wél begrijpen wat ik hier probeer aan te kaarten.

En iemand zei dat inclusiviteit niet het juiste woord was, daar heeft die persoon gelijk is. Misschien is exclusiviteit hier beter op zijn plaats. :)
Bedankt om alles zo duidelijk uit te leggen ☺️ Begrijp het nu wel wat meer.
Echter denk ik zelf dat we juist niet te veel moeten doordenken over zulke zaken. Leef en laat leven.

Voor Layla is/ was haar topic ideaal als introductie. Ze had toen nog geen Instagram of social media. Ze keek gewoon even hoe alles zat.
Zullen er nu nog volgen? Geen idee, denk niet zo veel eigenlijk. Doe het maar hè, zo dagelijks entertainen?
Als ze daar dan klanten van krijgt, top voor der. Dan werkt de marketing.
Maar dat is maar een klein deeltje, want het is pas bij een goede service dat je vast cliënteel opbouwt. 😏

Dat hebben dames hier enkel aan zichzelf te danken, niet aan GR, niet aan Instagram of niet aan Onlyfans. 🙏

Verder zie ik het nut niet van zulke onderwerpen te bespreken? Je weet toch op voorhand daar mensen mee te kwetsen of te irriteren? Waarom dan die klok luiden?
Iedereen die zich irriteerde negeerde die topic gewoon. Sommige discussies zijn de energie niet waard 😌
 
@Lisa Lefèvre
Het enige dat ik probeer te berde te brengen is nu gewoon een apart stuk forum te starten voor dit soort zaken. Anders krijg je allemaal groepjes vriendjes van dames. En wat zijn al diegenen dan die geen vriendje zijn? Vijanden?
Ik denk dat de aanpak van Layla heeft bewezen dat er animo is voor deze benadering. Dus geef het een eigen podium. Nu zwerft het over het forum en ben ik een beetje bang dat dat de boel onoverzichtelijker gaat maken voor wie gewoon wat ik het wilde weg wandelt ;)

Het lijkt me hooguit beter ten halve te keren dan ten hele te dwalen.
Ik wilde niemand persoonlijk kwetsen, denk ook dat ik netjes heb geprobeerd alles te verwoorden. Maar het gaat wel om een specifiek 'geval' dus dan valt er een naam. Maar verder niets lelijks over Layla en haar aanpak. Al geef ik toe dat ik door de reacties wellicht ook wat scherper ging formuleren. Mijn intentie was alleen te opperen of dit soort topics niet beter in een apart deel van het forum thuishoren. Of desnoods een tweede site met een nieuw soort van Kinky. Een echte vernieuwende variant erop. Waar je directer kennis maakt met dames voor een afspraak
 
Sommige gebruikers of topics kan je negeren, als je je ergens aan stoort maak daar dan vooral gebruik van.
Waarom zou ik dat doen? Het zorgt dus ook voor chaos als ik dat doe. Als ik @Empress Layla zou negeren (ten eerste waarom? Ik heb niets tegen haar) dan ontgaat me ook alles eromheen. Dan lees ik dus recensies zonder dat ik het wat beter kan kaderen. En nogmaals, van het met elkaar oneens zijn, kun je ook leren toch? Meer dan van mensen die het alleen maar over alles eens zijn met elkaar in ieder geval.
 
@Lisa Lefèvre
Het enige dat ik probeer te berde te brengen is nu gewoon een apart stuk forum te starten voor dit soort zaken. Anders krijg je allemaal groepjes vriendjes van dames. En wat zijn al diegenen dan die geen vriendje zijn? Vijanden?
Ik denk dat de aanpak van Layla heeft bewezen dat er animo is voor deze benadering. Dus geef het een eigen podium. Nu zwerft het over het forum en ben ik een beetje bang dat dat de boel onoverzichtelijker gaat maken voor wie gewoon wat ik het wilde weg wandelt ;)

Het lijkt me hooguit beter ten halve te keren dan ten hele te dwalen.
Ik wilde niemand persoonlijk kwetsen, denk ook dat ik netjes heb geprobeerd alles te verwoorden. Maar het gaat wel om een specifiek 'geval' dus dan valt er een naam. Maar verder niets lelijks over Layla en haar aanpak. Al geef ik toe dat ik door de reacties wellicht ook wat scherper ging formuleren. Mijn intentie was alleen te opperen of dit soort topics niet beter in een apart deel van het forum thuishoren. Of desnoods een tweede site met een nieuw soort van Kinky. Een echte vernieuwende variant erop. Waar je directer kennis maakt met dames voor een afspraak
Dames aan het woord is daar toch goed voor niet?
 
Wat een vaag topic maak je dan weer.

Je kon ook gewoon neerzetten;
Is het misschien een oplossing om een apart forum deel te maken voor exclusiviteit met dames? Omdat dit nogal uit de hand kan lopen soms.

Je hebt eigenlijk een heel betoog voor niks en wat alleen maar ergenis opbrengt van sommige leden en/of dames.
Joh, dan lees je het toch niet. Citaat uit de wijsheden van Ernie. ;)
 
Waar ik hekel aan heb zijn de slijmballen hier die alleen maar slijmen en topics vol spammen met hun liefdesverklaringen aan de dames dat mag van mij eens aangepakt worden. Vind je een dvp leuk en wil je haar complimenteren doe dat aub prive en niet in een topic die niet over haar gaat want daarmee verpest je dat hele topic.
 
Waar ik hekel aan heb zijn de slijmballen hier die alleen maar slijmen en topics vol spammen met hun liefdesverklaringen aan de dames dat mag van mij eens aangepakt worden. Vind je een dvp leuk en wil je haar complimenteren doe dat aub prive en niet in een topic die niet over haar gaat want daarmee verpest je dat hele topic.
Ik heb een hekel aan zaagballen die mij negeren Rimooon xx
 
@Harold999 Dus of het links op het forum staat of recht op het forum staat bepaald of je groepjes krijgt of niet? Beetje raar om dat aan te nemen.

Je neemt sowieso al veel aan en alles schrijf je vanuit alleen jouw gezichtspunt: Ik zie, ik neem aan, ik dit en ik dat. Als je je niet kunt of wil verplaatsen in meerdere gezichtpunten wordt het echt een wellis-nietis discussie. Soms komt het ook een beetje over als een klein kind, ik wil het, ik wil het, ik wil het.

Als je na tig keer herhalen het nog niet uitgelegd krijgt of niemand het met je eens is toch maar doorgaan om te proberen je standpunt over de buhne te brengen wordt best vervelend voor de rest. Ik denk dat je je standpunt nu wel gemaakt hebt, tijd om te stoppen.
 
Dames aan het woord is daar toch goed voor niet?
Ik vind dat het nu doorsijpelt in alle andere topics. Moet ik nu in de toekomst bij een recensie wellicht eerst gaan zoeken of deze volgetikt wordt door vriendjes? Als bij een dame alleen vriendjes komen, is het geen neutraal forum meer. Daarom zeg ik maak er een aparte tak van. Dame stelt voor en ook reacties/recensies alleen daar. Afgezonderd van de echte (doorgaans meer) neutrale recensies
Ik vind het echt geen heel bizar idee.
 
Het is een overbodig idee. Dames kunnen zich promoten in Dames aan het woord. Dat is al apart. Dat fanboys ook in andere secties posten hou je niet tegen.
Wat je ook ziet dat sommige dvp's zelf die aandacht opzoeken in sommige topics en als die geslijm eenmaal begint ben je 2 pagina's verder. Je zou bijna zeggen dat die slijmballen korting krijgen van de dames, zal me niets verbazen trouwens.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan