Hoort inclusiviteit op een openbaar forum

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Als het off topic is, is het een punt van aandacht voor moderatie. Het probleem is het fanboy en azijnpis gedrag en dit hou je nu eenmaal moeilijk tegen met een aparte sectie (die dus al bestaat).
 
Die weinig liefde hebben gehad zoeken nu liefde desnoods betaald. En als ze aandacht krijgen van een DVP dan zijn ze al een liter voorvocht kwijt voordat er een date is geweest
Ze zijn niet op zoek naar liefde, ze willen gewoon de aandacht van vrouwen trekken en het enige 'vocht' dat ze verliezen komt uit hun.. mond, want ze zullen alleen bezig blijven met praten.. 🥱
En het zou veel gemakkelijker zijn om gewoon 'Linda' magazine te abonneren in plaats van deel te nemen aan het 'hoeren' forum 😂 😂
 
@Harold999 Dus of het links op het forum staat of recht op het forum staat bepaald of je groepjes krijgt of niet? Beetje raar om dat aan te nemen.

Je neemt sowieso al veel aan en alles schrijf je vanuit alleen jouw gezichtspunt: Ik zie, ik neem aan, ik dit en ik dat. Als je je niet kunt of wil verplaatsen in meerdere gezichtpunten wordt het echt een wellis-nietis discussie. Soms komt het ook een beetje over als een klein kind, ik wil het, ik wil het, ik wil het.

Als je na tig keer herhalen het nog niet uitgelegd krijgt of niemand het met je eens is toch maar doorgaan om te proberen je standpunt over de buhne te brengen wordt best vervelend voor de rest. Ik denk dat je je standpunt nu wel gemaakt hebt, tijd om te stoppen.
Ik zal de volgende keer dat ik iets opper aangeven dat jij het zo ziet, okee? Wat een onzin. Ik schrijf vanuit mijn perspectief, jij vanuit het jouwe, dat heet een discussie. Niet.s ergs hoorl
En ja, het maakt uit waar het staat. Want de recensies stond gewoon tussen de 'normale' recensies.
Maar inderdaad, het is wel welletjes zo.
Nog even, dit is bedoeld als recensieforum voor wandelaars. Je had altijd al fans of ws-eenden. Maar niet eerder werd op deze wijze een hechte groep gecreëerd. Die ook letterlijk vriendjes werden genoemd. De inner circle...
Zie je dan echt niet wat er met dit forum gaat gebeuren als dit vanaf nu steeds zo zal gebeuren?
 
Ze zijn niet op zoek naar liefde, ze willen gewoon de aandacht van vrouwen trekken en het enige 'vocht' dat ze verliezen komt uit hun.. mond, want ze zullen alleen bezig blijven met praten.. 🥱
En het zou veel gemakkelijker zijn om gewoon 'Linda' magazine te abonneren in plaats van deel te nemen aan het 'hoeren' forum 😂
Al dat geslijm inderdaad 🤮
 
Ik was even met andere zaken bezig en lees nu dat dit alle kanten op gaat.
Ten eerste @Belle en @Lisa Lefèvre. In een verwijderd bericht had ik al gemeld dat dit niet voor jullie opgaat.
Ik heb me geen moment over jullie geprikkeld gevoeld. Integendeel, ik vond en vind jullie bijdragen altijd leuk en informatief.
Het gaat mij ook niet om of tegen @Empress Layla, dat heb ik meerdere malen aangegeven. respect voor hoe ze dit heeft aangepakt. Ook heb ik eerlijk aangegeven dat ik heb geprobeerd een afspraak in te plannen en dat dat niet gelukt is. Daarover is geen oud zeer. Ik was al bang dat ze het wel zo zou opvatten, maar dat zegt iets over hoe zij dingen opvat. Ik denk dat ik steeds met alle respect over haar geschreven heb en steeds heb aangegeven dat ze ws heel integer aan dit ook voor haar avontuur is begonnen en ook haar verdere stappen gaandeweg heeft bedacht. Niets slechts dus naar haar. In een privebericht heb ik haar ook al eens gezegd dat het hele aanbidderige mij wel ging irriteren. Ik wilde haar zelf nog een berichtje sturen, maar zij heeft haar interpretatie over mij al klaar. Jammer. Ik had haar best willen uitleggen dat het niet op de Layla gespeeld was. Of althans niet zo bedoeld was. Maar zij is nu eenmaal de trendsetter geworden van een nieuw fenomeen hier.

Maar dit zal ze dus ws allemaal niet lezen omdat ze me nu dus kennelijk negeert. Wat ik dan wel weer jammer vind, omdat ik juist nu wél ga denken dat het kennelijk dus alleen de bedoeling is haar geweldig te vinden.
Maar dat is een aanname. Ik snap ook wel dat je geen zin hebt in zure berichten. Maar kom op, ik uit me steeds met respect, ook over haar en heb steeds overal bijgetikt dat ze me integer lijkt en dat ze dit heel goed heeft gedaan.

Het gaat me helemaal niet om Layla, maar om het precedent dat ze hier heeft gecreeerd. Niemand anders heeft eerder zo actief klanten geworven hier. En ik zie nu al meer pogingen opborrelen.

En er ontstaat hier in dit geval gewoon een clan. Ik denk daar ook wat van, maar gun ieder zijn ding. Dat is allemaal prima.
Maar ik vind dat het hele forum zo een andere kant op kan gaan en dát is waar het mij om gaat. En alleen dat.

Niet op de persoon, maar gewoon om een situatie die zich aandient op goede wijze te verwerken in dit forum.
Waarom niet een wervingsdeel doen, waar dames hun manier van werken kunnen aangeven, hun voorwaarden en ook afspraken kunnen maken. Lijkt mij toch prima. Zou zomaar een welkome concurrent voor Kinky kunnen worden met écht een nieuwe aanpak.

Maar scheidt het dan. Dat is dan wel zo duidelijk.

Ik denk dat het best een verrijking zou kunnen zijn, als apart onderdeel van dit vooral van wandelaars bedoelde forum. Toch? Inclusief updates over Laylas wachtlijst ;)

Nu gaat het allemaal een beetje door elkaar lopen.

Jammer dat Layla niet in staat is de argumenten van de mens te scheiden en het op zichzelf en op mij als persoon betrekt. Ze snapt kennelijk totaal niet hoe ik in elkaar steek.

Het gaat mij enkel en alleen om het grote plaatje. En ja, Layla was het slimste meisje van de klas dat hier als eerste in is gesprongen. Nogmaals, dat vind ik alleen maar slim en inventief.

Ik las ook nog dat iemand mij gelijk als 'jullie' benoemde. Ik ben er maar een hoor. Ik hoor juist niet graag bij 'wij' of 'jullie'.

Voor alle duidelijkheid @Belle en @Lisa Lefèvre: ik heb absoluut niets tegen jullie. Ik denk juist dat met name @Belle zich juist wat heeft terug getrokken uit dit forum in eerste instantie toen de reacties op haar wat te intensief werden alsof ze een geloof was ;)
Op mij komen deze dames juist heel integer en open over.


Ik geef eerlijk toe dat ik gaandeweg met Layla iets meer moeite heb, niet omdat ik nooit kon afspreken, maar omdat er met de 'beperkte cirkel' en hier wel volop blijven posten een soort van publieke druk op die 'beperkte cirkel' gaande is. Of ze wil of niet. Maar de opvolgers staan te trappelen en dus krijg je vanzelf een druk dat je je plaatsje moet behouden. Of ze dat nu wil of niet.

En ik heb wel het idee - maar voor alle duidelijkheid: dat is een aanname en geen veroordeling - dat ze wel de wat minder sterk in hun schoenen staande heren aantrekt. Daar is helemaal niets mis mee, maar dat levert wel heftigere verdedigingsmechanieken op, ook omdat je dus letterlijk 'een van haar vriendjes' bent. En dat wil blijven, toch?

Ik neem maar aan dat er toch op zijn minst enkelen zijn onder jullie die wél begrijpen wat ik hier probeer aan te kaarten.

En iemand zei dat inclusiviteit niet het juiste woord was, daar heeft die persoon gelijk is. Misschien is exclusiviteit hier beter op zijn plaats. :)
Ons vergelijken met een gebruiksvoorwerp etc. werkt hier ook niet echt in je voordeel, of denk je van wel? 😂
 
Ons? Gebruiksvoorwerp? Wat ontgaat me?
Ons = dvp's
Gebruiksvoorwerp = een Auto (en alles wat erbij kwam kijken in je eerste post)

Wat je ontgaat? Bewust en onbewust zullen mensen het niet erg waarderen dat je mensen vergelijkt met een auto, dat klinkt ook niet bepaald mensvriendelijk. Ik vind het in iedergeval niet echt heel vriendelijk om ons te vergelijken met auto's.

Verder interesseert het topic mij ook niet. Ik zit er alleen om heren te woord te staan, te babbelen onder topics waar dat kan en om te zien of ik wat kan verbeteren (dmv recensies, die nog niet bestaan).
 
Een openbaar forum waar leden storen aan andere leden, dat is pas uniek!...Zou Elon Musk voor dit forum ook miljarden betalen 🤑
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan