Hoort inclusiviteit op een openbaar forum

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hookers heeft de markt geopend. 20jr actief. Bizar veel leden. Natuurlijk is niets perfect maar zowel op hookers als het ijsberenforum worden topics niet geclaimd of overspoeld door dames. Dus het punt blijft an sich wel staan.
Op hookers was veel meer moderatie en dat had weer andere negatieve punten.
 
Tis hier toch plezant? Kijk eens wel een succes deze topic heeft en hoe iedereen hier ijverig in post.

En dit allemaal dankzij de verscheidenheid van klanten en het feit dat er dvps op het forum zitten.

Tzou hier anders maar een saaie boel worden.

En de verschillende 'kampen' gaan er inderdaad misschien niet samen aan uitkomen maar dit hoeft ook niet. Het zal misschien wel enkele inzichten opgeleverd hebben en anders was het toch een leuk popcorn moment om te zien waaraan volwassen mensen zich kunnen opwinden.
 
Vrouwen hebben niks te zoeken op een hoeren review site.
Heb ik al eerder geschreven.
Toch gebeurd en alleen maar gezeik.
Ik gooi ze allemaal op negeer, lekker rustig zo zonder al die nutteloze berichten.

PS: dit hele topic is ook een ramp :LOL:
 
Vrouwen hebben niks te zoeken op een hoeren review site.
Heb ik al eerder geschreven.
Toch gebeurd en alleen maar gezeik.
Ik gooi ze allemaal op negeer, lekker rustig zo zonder al die nutteloze berichten.

PS: dit hele topic is ook een ramp :LOL:
Oh zeg aub dat dit geen grap is, aub!! Dit is zo lachwekkend als deze comment serieus bedoeld is. 🤣
 
Waarom moet ik op een forum dat er zou zijn voor mij als wandelaar vervolgens allemaan mensen en topics moeten gaan negeren? Dat alleen al is vreemd, toch?
Het halve forum staat al vol met topics die me niets interesseren ("de mooiste en de lekkerste", "gangbangs", allerlei off-topic rants), en die ik daarom negeer. Zolang er voldoende mensen zijn die die topics juist wel willen gaan ze hun gang maar, van mij hoeft het niet weg. Dus het advies "negeer het als je het niet wil lezen" vind ik prima.
 
In dit topic kreeg ik al menig verwijt over allerhande bijzaken. Nadat ik de advertentie van een auto die verkocht is vergeleek met een dame die hier blijft posten, maar alleen nog vriendjes ontvangt. Om aan te geven dat je een aanbod beter kunt verwijderen als het niet meer leverbaar is.
Reactie: je kunt 'ons; niet vergelijken met auto's.
Er stond wandelaar, maar bleek een dvp die nog als dusdanig benoemd moest worden.
Ik vergeleek geen dvp met een auto, maar een situatie.

Meerdere mensen hebben al gesteld dat dit topic maar moest worden gesloten. Oa een dvp en een vriendje van... Beide zonder opgaaf van reden,

Ik lepel het nu even snel op uit het geheugen, maar dat geeft toch aan dat zaken veranderen hier? De toon, de zaken waar je rekening mee moet houden?

Wat is het probleem als je een exclusief wandelaarsforum hebt én een forum waar beiden elkaar ontmoeten?
Dan heb je toch beide? Maar is er geen overlapping? En geen meel in de mond hier... Het is gewoon veel transparanter en duidelijker. Waarom moet ik op een forum dat er zou zijn voor mij als wandelaar vervolgens allemaan mensen en topics moeten gaan negeren? Dat alleen al is vreemd, toch?

Maar nogmaals, ik vind het best zo. Maar ga nu eens op je teentjes staan en kijk eens over het muurtje heen... Dan is het toch niet moeilijk in te schatten hoe dit zich gaat ontwikkelen?

En ja, Layla was aanleiding. Tot dat moment ergerde ik me alleen aan af en toe wat te dweepzieke mannen. Maar de dames gingen daar zelf amper of niet op in. Ook ik zal enkele dvp's missen als ze hier niet meer zouden zijn, maar als ze op dat andere forum gewoon aanwezig zijn, hoeft dat dus niet.

Nu las ik over huilend klaarkomen en schat en lieverd en dat de dame een nanny heeft, voor het geld niet hoeft te werken, psychologe zou zijn en een fietsongelukje had.... Wil ik dat allemaal weten? Zowel van de mannen als de dame? Wil een man dat werkelijk met iedereen hier delen? Of voelt dat goed tov de dame om dat te doen?
Maar tegelijk fascineerde het me ook wat daar allemaal gebeurde, dat geef ik eerlijk toe. En ik hoop dat het allemaal fijn en mooi blijft voor de dame en de vriendjes.... Maar ik betwijfel het... Vroeg of laat gaat dat mis, ben ik bang. Teveel claimen, teveel verwachten, teveel druk....

Het was een niche in de markt, goed gedaan. Maar ik denk dat een andere plek er beter voor geschikt is, gaandeweg. .
Heerlijk dat je nu eindelijk toegeeft in je eigen woorden dat je 2k aan draadje hebt gelezen...
De soap "Liefde Bedrijven".

Iedereen kan lezen dat ik alleen een casus ben en dat je helemaal.niet bent gaan flippen nadat ik poste in mijn recensie topic "The Gates are closed"

Met als doel: Recensie topic sluiten ivm de pagina's slowchat "Layla kan ik je een dm sturen" etc..
Dit deed ik zodat admin minder werk had aan t verwijderen van dit soort dingen. En ik minder werk had aan het beantwoorden van dms.

Ja Harold ik had beter direct duidelijk kunnen zeggen dat we geen date zouden hebben in de toekomst. Wellicht heb ik je aan het lijntje gehouden, omdat ik je niet wilde teleurstellen. My bad, ik bied mijn excuses aan als ik je gekwetst heb.

Je hebt je podium gepakt om van mij een casus te maken chapeau.
Je hebt bijval gekregen chapeau. Van ik ging je onbewust naar een wij vorm. Knap gedaan ook👌🏽
Maar, rechts of links om, bepaald de vrouw wie bij haar binnentreedt.
Betaald of onbetaald.
Alles wat per se met dwang binnentreedt is niet ok.

Een vrouw van plezier mag zelf kiezen of ze een cliënt een klant, een vriendje of een daddy noemt.

Ze mag zelf kiezen of ze zegt, hey ik heb genoeg aan de mannen die ik nu ken.

Ze mag ze graag zien, lief hebben, ze mag ook zonder gevoelens werken, dat is helemaal aan haar Harold.

Mijn sexjobs ad is offline, mijn add op Salon 261 is offline, waarom? Omdat ik vol zit Harold..

Mijn recensies zijn positief, omdat ik lief ben Harold. En mezelf kan zijn Harold.

En iedereen die dat niet trekt, die mag dit zeggen. Voor mijn part ga je naar Hart van Nederland en maak je het wereldkundig:

"HELP Dvp noemt cliënten vriendjes, ze houdt van ze, ze wil geen andere mannen meer neuken dan hen."

Na alle 11 pagina's gelezen te hebben denk ik gewoon dat jij het na 2k jammer vind dat je zelf niet mocht proeven aangezien je dit de 1e week dat ik op gr zat al wilde. Nog voor de hype.
Jup. Jij was namelijk mijn allereerste fan en ridder. En je was super trots dat ik je zo noemde...
Ik heb de berichten nog👌🏽

Dus ja misschien gewoon net als een Jehova Getuige, stof van je schoenen kloppen en een deurtje verder gaan?

Is maar een ideetje

Ipv Hoort incl. op een openbaar forum, zouden we ons kunnen afvragen "Waarom zoveel aandacht besteden aan 1 vrouw in een zee vol dvp?"

Kus💋
 
Laatst bewerkt:
'meerwaarde' op een hoerenlopersforum... Kaart het eens aan bij het familiediner, oo de werkvloer, in de wachtrij bij de slager...
 
Dit…
persoonlijk snap ik de hele commotie niet.

We hebben allen 1 ding gemeen op dit forum : we betalen voor seks of laten ons betalen voor seks.
Dit is het enige wat iedereen hier bind in dit forum.

Verder zijn we allen unieke wezens met onze eigen gevoelens/verlangens. Ook de invulling van hoe we sekswerk benaderen.
Dit zal iedereen wel voor zichzelf uitmaken en op iedere potje past een deksel.

Die verscheidenheid is er en moet je aanvaarden. Je kan je aan bepaalde dingen ergeren op dit forum maar ik heb niet het gevoel dat er hier een bepaalde zienswijze overheerst of opgelegd wordt.

Je hebt nog steeds het (hoofd)stuk van het forum : recensies van dvps die ons als klant toelaat om een beeld te vormen van de dienstverlening om zo een goede keuze te kunnen maken van wat wij persoonlijk als klant zoeken in een dvp.

Je kan je dan misschien niet vinden in bepaalde zienswijzes of gesprekken in dit forum en dat is je goed recht. Het is maar best dat er verscheidenheid is, maakt alles veel boeiender.
Maar hier wordt naar mijn inziens toch wel heel dramatisch gereageerd. Het is nu niet dat alle dvps opeens anders gaan beginnen werken omdat er nu 1 iemand succes heeft gevonden met een bepaalde manier van aanpak.

Zoals al eerder geopperd : als er echt gesprekken/discussies zijn die je mateloos ergeren : er is een negeer knop. Ik gebruik die ook voor bepaalde discussies die me niet interesseren en je hebt er dan ook geen last meer van.

Het feit dat we hier een plaats hebben waar zowel dvp als klant samen kunnen discussiëren is toch fantastisch? En als dat je ding niet is, prima, negeer het en volg gewoon de recensie paginas.

Persoonlijk vind ik het een hele verrijking om beide kanten te horen. Ik heb al een paar misvattingen van mijn kant over sekswerk moeten herzien omwille van hetgeen ik hier kon en mocht lezen.

Dus aub, laat ons dat deel van het forum waarin dvps en klanten met elkaar kunnen praten. Het is wat het forum boeiend maakt en meer dan enkel maar een forum van recensies.

Bedankt voor het aankaarten van het potentieel probleem, ik herken het echter niet en ga daarom ook geen maatregelen nemen. Het basisdoel van het forum is iedereen wel bekend en daaromheen wordt er naar mijn mening meestal gezond gediscussieerd in de "Girlsreview Base" fora.

Vanaf dag 1 zijn DVP's hier onder bepaalde voorwaarden welkom, en ik ben blijkbaar een simp door die beleidskeuze. Ik herken echter totaal geen forumbrede dominantie dóór de leden met het DVP labeltje.
 
De aanwezigheid (hoe subtiel ook) van dames hier is puur promotie.
Deze zelfpromotie werkt (bij mij) trouwens averechts maar goed dat is een andere discussie ;)
Uiteindelijk is het meepraten van de dames natuurlijk ook gewoon zelfpromotie, zo worden ze door iedereen ontdekt, alleen daar stoor ik me niet aan omdat ik het ook wel interessant vind om de mening en ervaringen van de dvp's zelf te lezen
 
Dilemma! Reageren of niet...?

DVP zijnde, vind ik het een meerwaarde dat we hier ons mening mogen delen en sommige zaken verduidelijken. Gezellig meepraten over prostitutie en alles wat daarbij komt kijken. De gesprekken die hier zonder schroom gevoerd worden kan ik niet voeren met mijn omgeving. Vanaf dag een ben ik hier lid, lange tijd op de achtergrond gebleven maar ik kwam wel dagelijks lezen. Ergens had ik het idee dat het niet de bedoeling was dat ik zelf overal te pas en te onpas mijn mening zou gaan verkondigen. (iets voor het onderwerp 'Zelfverzekerde types' :rolleyes:)

Toen er later meerdere dames hier actief mee zijn gaan schrijven, heb ik er mij ook aan gewaagd. Niet om klanten te werven, daar heb ik geen behoefte aan. De positieve aandacht die je hier als dame krijgt, is een echte oppepper, het is deugddoende en welkom in deze keiharde wereld. Daar ben ik dankbaar voor.
Nu, ik begrijp het punt van Harold wel. Bijna ieder onderwerp krijgt een nieuwe wending eenmaal er een reactie van een DVP in gepost wordt. Twee groepen heren nemen het dan tegen elkaar op en de discussie die volgt, is zo voorspelbaar (lovers vs haters) dat het saaie boel wordt. De oorspronkelijke vraag van TS vervaagt in het niets. Uiteindelijk lopen alle onderwerpen over naar eenzelfde discussie. Dat kan niet de bedoeling zijn.

Moeten de dames dan gewoon het zwijgen worden opgelegd? Ethisch niet verantwoord.
Moeten de heren zich bedwingen en niet meer in de bres springen voor hun favorietjes? Utopisch.

Dames aan het woord is de geschikte plaats voor ons, dames om een onderwerp te starten. Misschien kan er daar een apart segment komen met vragen van heren aan o.a. de dames? Of een subforum "Man Only" waar jullie als man ongestoord over ons kunnen vertellen zonder bemoeienis van de dames.
 
Volgens mij is dit een forum over meiden die je kan neuken voor geld en hoe die dienstverlening is.
Anderen kunnen hier hun voordeel mee doen.
Dat die meiden zich hier gaan profileren, promoten of zich gaan bemoeien in dat topic vind ik ook vreemd.
Dit is volgens mij de essentie van de topicstarter.
Ach leven en laten leven..is toch leuk..anders wordt het SAAI...we hebben hier in dit topic toch al weer een hoop geleerd met zijn alle :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
en als je iets niet wilt lezen..sla het over....
 


Ipv Hoort incl. op een openbaar forum, zouden we ons kunnen afvragen "Waarom zoveel aandacht besteden aan 1 vrouw in een zee vol dvp?"

Okee, omdat het topic gesloten is, althans dat was het zojuist, reageer ik hier maar even (de liefde bedrijven topic, nu kan het dus toch hier, dus alsnog ook hier).

Je reactie vind ik erg sneu.
Al de lachende hoofdjes, ik heb die neiging ook wel eens als ik boos ben om een reactie, maar besef me dan op tijd dat het wel erg kinderachtig is. Ook het steeds noemen van mijn naam is zo'n doorzichtig trucje. Bedoeld om je een gevoel van macht over mij te geven. Sorry, werkt niet, Ik zie doorheen en moest erom lachen.

Verder, ik heb vanaf het eerste bericht al aangegeven dat ik idd met je wilde afspreken.
Het eerste contact was in september, je had me zelfs een ingepland en ik heb het laten lopen.
En ja, ik las je topic regelmatig. Eerst met interesse, vervolgens met steeds meer verbazing. En soms met plaatsvervangende schaamte.

Pas november gaf ik aan het toch nog wel eens te willen proberen, ook omdat jij had aangegeven: wacht even tot ik voor mezelf werk. Toen bleek het niet meer mogelijk Geen probleem, werkelijk niet.
Ik snap dat je alles op jezelf betrekt, maar zo zit ik niet in elkaar.

Ik heb geen enkele interesse meer in een bezoek aan jou en twijfelde steeds al, omdat ik het allemaal net wat té vind worden.


Dus het is geen afrekening met jou.

Ik heb je ook een privebericht gestuurd om eea te duiden, daar heb je niet op gereageerd. Dat zegt ook iets.
Was dan een stoere dame geweest en was het gesprek met me aangegaan. Maar je voelt je liever omringd door je aanbidders kennelijk. En bent heel erg boos op me. Dat zie ik aan die lachhoofdjes :)
En ik begrijp dat, ik heb aan jouw speeltje gezeten.
Daar had je me best inhoudelijk op mogen aanspreken.

Maar goed, ik ben wel eerlijk hier. En ik vond je in het begin interessant, liet me ook verleiden, maar kreeg steeds meer de kriebels.

Al je oppervlakkige redenerinkjes slaan verder kant nog wal, omdat je alles op jezelf betrekt. En de waarheid naar alle kanten oprekt.

Ik heb onze prive converstaie even nagelezen, je noemt me nergens ridder en ik was daar zeker niet 'reuze-trots' als dat wel het geval was. Het is namelijk totaal niet mijn stijl. Misschien als je het in het topic noemde dat ik een duimpje heb geklikt. Zou kunnen, uit beleefdheid. Maar trots, je zogenaamde psychologische inzichten lees ik nergens in je verhaal terug. Ik zie het niet. Ik zie wel dat je een bepaalde groep mensen hebt weten te binden, dat zou wel een psychologisch trucje kunnen zijn. Geen fijne dan.

Maar zoals ik steeds heb geschreven: ik denk dat je integer bent of in ieder geval begon. En dat het daarna ook met jou aan de haal is gegaan.

Maar ik merk wel dat je wel erg graag hoort hoe fantastisch je bent. En wie weet ben je dat. Wie weet was ik ook ingepalmd door je. Ik ben 99% zeker dat dit niet was gebeurd, anders had ik wel gebruik gemaakt van de al door jou ingeplande afspraak. Ik weifelde na de, laten we zeggen eerste twee weken, al vrij snel. Maar dacht ook, eerst ervaren, dan oordelen. Ik ben nu alleen maar zeker dat het een goede beslissing is geweest.

Ook later die van jou om mij niet te weigeren, maar aan te geven dat je vol zat. Wat je uiteraard nu kan draaien als dat je weigeren lief wilde zeggen.... Tja, kan, maar had dan niet gehoeven hoor. En vreemd dat je daar dan anderhalve maand en een ingeplande afspraak pas achter kwam.

Het was voor ons beiden veel beter zo. Ik heb er geen seconde slaap om verloren en het was niet wat mij dat topic deed starten.

Nu ratel je door over mij weigeren enzovoort, maar je had toch echt al een afspraak met me ingepland. Die ik heb afgezegd.

Mijn punt is iets heel anders dan jij. Maat helaas voor jou was jij degene die deze niche bent begonnen. Ik kon het moeilijk over een ander hebben.

Het is jammer, maar voor mij wel bevestigend, hoe je reageert. Voor je vriendjes zal het mooi zijn, Mij toont het dat je niet tegen indirecte kritiek kan, een casus niet kunt scheiden van een persoon en nog wel meer.

Maar je doet het slim, je hebt je fanbase en ja, ik was eerst ook onder de indruk van je, heb ik nooit ontkend. Maar ik ben niet jouw type, helemaal mee eens Jij bleek dat uiteindelijk ook niet van mij te zijn.

Maar eerlijk is eerlijk, ik was de laatste die nog om een afspraak vroeg. Zoals je je wellicht ook herinnert was ik bepaald niet overstuur dat je dat verzoek afwees. Ik vind het wel vreemd dat je me eerst vroeg te wachten om dan te zeggen dat het niet meer kon.

Ik hoef niet te liegen over dat soort dingen, omdat ik weet hoe het ging.

Dat jij dat wel doet, geeft aan dat effect voor jou belangrijker is dan wat waar is/was.

Veel succes Layla.

Ik ben wel klaar met de ultra korte teentjes.. En vind je nu wel een stuk minder integer dan ik tot nu toe steeds dacht. Dit is doorgaans het gedrag van iemand die zich een beetje betrapt voelt. Zoals leugenaars doorgaans steeds harder gaan praten.
Maar wees vooral blij, na deze post van mij, komt voor jou het warme bad. Wentel je er in en geniet ervan.

Mijn topic heeft niets veranderd, alles blijft hetzelfde, en als het iets teweeg heeft gebracht is dat jouw vriendjes je alleen nog maar steviger tegen je aan drukken. En je nog meer koesteren. Och arme... Je zou me eigenlijk moeten bedanken. ;)
Fijne dag.
En veel succes, en dat meen ik. :)
 
Okee, omdat het topic gesloten is, althans dat was het zojuist, reageer ik hier maar even (de liefde bedrijven topic, nu kan het dus toch hier, dus alsnog ook hier).

Je reactie vind ik erg sneu.
Al de lachende hoofdjes

Mijn topic heeft niets veranderd, alles blijft hetzelfde, en als het iets teweeg heeft gebracht is dat jouw vriendjes je alleen nog maar steviger tegen je aan drukken. En je nog meer koesteren. Och arme... Je zou me eigenlijk moeten bedanken. ;)
Fijne dag.
En veel succes, en dat meen ik. :)

Erg lang betoog voor de dvp die niet je interesse heeft 👌🏽💋

Bij deze: Bedankt Harold
 
Heerlijk dat je nu eindelijk toegeeft in je eigen woorden dat je 2k aan draadje hebt gelezen...
De soap "Liefde Bedrijven".

Iedereen kan lezen dat ik alleen een casus ben en dat je helemaal.niet bent gaan flippen nadat ik poste in mijn recensie topic "The Gates are closed"

Met als doel: Recensie topic sluiten ivm de pagina's slowchat "Layla kan ik je een dm sturen" etc..
Dit deed ik zodat admin minder werk had aan t verwijderen van dit soort dingen. En ik minder werk had aan het beantwoorden van dms.

Ja Harold ik had beter direct duidelijk kunnen zeggen dat we geen date zouden hebben in de toekomst. Wellicht heb ik je aan het lijntje gehouden, omdat ik je niet wilde teleurstellen. My bad, ik bied mijn excuses aan als ik je gekwetst heb.

Je hebt je podium gepakt om van mij een casus te maken chapeau.
Je hebt bijval gekregen chapeau. Van ik ging je onbewust naar een wij vorm. Knap gedaan ook👌🏽
Maar, rechts of links om, bepaald de vrouw wie bij haar binnentreedt.
Betaald of onbetaald.
Alles wat per se met dwang binnentreedt is niet ok.

Een vrouw van plezier mag zelf kiezen of ze een cliënt een klant, een vriendje of een daddy noemt.

Ze mag zelf kiezen of ze zegt, hey ik heb genoeg aan de mannen die ik nu ken.

Ze mag ze graag zien, lief hebben, ze mag ook zonder gevoelens werken, dat is helemaal aan haar Harold.

Mijn sexjobs ad is offline, mijn add op Salon 261 is offline, waarom? Omdat ik vol zit Harold..

Mijn recensies zijn positief, omdat ik lief ben Harold. En mezelf kan zijn Harold.

En iedereen die dat niet trekt, die mag dit zeggen. Voor mijn part ga je naar Hart van Nederland en maak je het wereldkundig:

"HELP Dvp noemt cliënten vriendjes, ze houdt van ze, ze wil geen andere mannen meer neuken dan hen."

Na alle 11 pagina's gelezen te hebben denk ik gewoon dat jij het na 2k jammer vind dat je zelf niet mocht proeven aangezien je dit de 1e week dat ik op gr zat al wilde. Nog voor de hype.
Jup. Jij was namelijk mijn allereerste fan en ridder. En je was super trots dat ik je zo noemde...
Ik heb de berichten nog👌🏽

Dus ja misschien gewoon net als een Jehova Getuige, stof van je schoenen kloppen en een deurtje verder gaan?

Is maar een ideetje

Ipv Hoort incl. op een openbaar forum, zouden we ons kunnen afvragen "Waarom zoveel aandacht besteden aan 1 vrouw in een zee vol dvp?"

Kus💋
En deze reactie is weer een goed voorbeeld waarom je beter geen dvp's op dit forum kunt hebben, dit zorgt alleen maar voor conflicten tussen de dvp's en ons. Neem een voorbeeld aan Hookers forum waar dvp's niet welkom waren en dit probleem is opgelost.
 
En deze reactie is weer een goed voorbeeld waarom je beter geen dvp's op dit forum kunt hebben, dit zorgt alleen maar voor conflicten tussen de dvp's en ons. Neem een voorbeeld aan Hookers forum waar dvp's niet welkom waren en dit probleem is opgelost.
Niets over ons zonder ons. Blij dat dit topic er is. Weet ik meteen wie allemaal op de negeer lijst te zetten 🫠
 
En deze reactie is weer een goed voorbeeld waarom je beter geen dvp's op dit forum kunt hebben, dit zorgt alleen maar voor conflicten tussen de dvp's en ons. Neem een voorbeeld aan Hookers forum waar dvp's niet welkom waren en dit probleem is opgelost.
Oh god, hoe vaak per week hebben we hier conflicten tussen dvp's en mannen?

Ik had het topic open gelaten na mijn (gevraagde) mening, maar ik ben er nu wel klaar mee.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan