Algemeen Stamcafé

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Je moet sowieso voor 2 dames gaan die elkaar kennen, en elkaar aanvoelen. Ikzelf ga bovendien altijd voor 2 dames die ik afzonderlijk al bezocht heb.

Een trio is gewoon aan hetzelfde tarief, maar omdat het 2 dames zijn is het dus het dubbele van wat je normaal kwijt bent voor een date met 1 dame voor dezelfde tijd.
 
Naar mij blijft hij bedreigingen sturen.
Hij gaat blijkbaar mijn foto's aan de pers doorgeven verneem ik net.
Ben benieuwd. Zou hij ze ook in HD kunnen bezorgen om in mijn appartement omhoog te hangen?
Ik heb ook weer een aantal "bedreigingen" mogen ontvangen. Ik heb er eens goed mee gelachen. Hij zou de politie op mij afsturen.
 
zaterdag in de middag op pad en zag ik een dame zwaar gebruind blond haar op schippersstraat 35 midden raam mooie dame om te zien maar wat kan die boos kijken iemand idee wie dit en is ze als je binnen bent wel relaxed .
 
zaterdag in de middag op pad en zag ik een dame zwaar gebruind blond haar op schippersstraat 35 midden raam mooie dame om te zien maar wat kan die boos kijken iemand idee wie dit en is ze als je binnen bent wel relaxed .
Misschien claudia? Die kan nog wel eens chagrijnig kijken. Ben er wel eens geweest. Binnen is ze wel wat aardiger al loopt dat ook niet over. Service gemiddeld in mijn beleving.
 
Ik heb ook weer opnieuw gerapporteerd, maar nog geen melding over ontvangen. Dus volgens mij is de forumleiding vandaag nog niet online geweest.
 
Ik merkte regelmatig een klein blondje met grote borsten op in Schippersstraat 25 (rechts). Hooguit 1m55, meestal zwarte knielaarzen, lijkt me iets ouder.

Ik vind niet meteen een review.
 
Iemand ervaring met de super lange en super slanke blonde dame, ergens rond SS9 (avond). Ze is echt zeer opvallend, je kunt er echt niet naast kijken.

Ziet er mij nieuw in het SKW. Heb haar nog nooit eerder gezien.
 
Claudia en chagrijnig in één zin, dat klopt niet. Is een ongelooflijk schatje.
Dit gaat over de dame, die overdag in het middelste raam van pand SS 35 staat.
Er moet nog heel veel water door de Schelde stromen, voordat bij haar een lachje is te zien!!!
Deze meid heeft een (tekst)tattoo op haar rechterbovenbeen en grote natuurlijke tieten.

Die vriendelijke Claudia S T O N D jarenlang in het linkse raam (35/1), maar sinds kort werkzaam op SS 22/2.
 
Laatst bewerkt:
Janus, je hebt ook verstand van (hele lange) mannen!

Maar de vraag gaat over het pand SS 9.
Degene die het over die lange blonde had, schreef ROND ss9. En daarna kwam de vraag of het geen trans is. Op SS 9 heb ik in elk geval in de dag nog nooit een lange blonde gezien. En zo kwam ik dus bij die heel lange blonde trans op SS 15/2 uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan