Stoute Meisjes 4,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Hieronder volgt een verslag van het eerste bezoek van el niño mimado aan de Stoute Meisjes, op een prachtige zomerdag 🤪 29 oktober 2022 in Villa Weizigt, Dordrecht.
.
De binnenkomst was ca. 14 uur. Rond 14.15 uur werden er nog wat mededelingen gedaan en dan zou het feest kunnen beginnen. Er werden vóór de start nog wat foto's voor de website gemaakt van uitdagende kontjes van de dames, geposteerd tegen de wand van het zwembad en toen kon toch echt de actie beginnen.
Ondertussen zie ik dat de foto van afgelopen zaterdag prima gelukt is. Staat bij de advertentie voor vrijdag 4 november op SJ. 🤗👌👍
 
@el niño mimado! Kunnen je recensies niet gebundeld worden oid? Je had schrijver moeten worden. Bijna alles is wel gezegd over het feest van 29 oktober 2022. Elvira had al mijn (wandelaars)hart gestolen, maar Lana is voor mij een absolute gangbang-koningin!
Helaas lukte het me niet om nog iets te produceren bij de afsluitende bukkake. Ik denk dat alles zat in mijn "Noord-Koreaanse langeafstandsraket", notabene de tweede keer dat ik kwam. Volledig sluit ik me er bij aan dat Eva en Lana's lesbische acties onweerstaanbaar zijn. Heb een glimlach van oor tot oor en hoop dat ik binnen afzienbare tijd weer kan aansluiten bij een stoute meisjes feest..
 
Haha jongens, dit was me er eentje vandaag in Dordrecht! 3 bloedgeile stoute meisjes; Lana, Rosalie en Elvira - en 9 stoute wandelaars. Heerlijke party, geen economische afwegingen en mindere inzet van dames bij een 3:1 ratio maar gewoon 200% enthousiasme. Elvira zou wat ongemakken hebben, maar daar heb ik niks van gemerkt - die huppelde meteen naar het matras en was later het gloeiende middelpunt van een spanking sessie (niet mijn ding, maar geil om te aanschouwen) Lana is officieel nu wel de Anal Queen, als ze dat al niet was overigens. En Rosalie is de Stiekeme Stouterd waarvan ik hoop dat ze snel op volgende feestjes aansluit - alle dames; Een diepe buiging namens mij. Xx
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan