Recensie Raika, Gent 3,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

diderik

Wandelaar
53
07/12/21
46
7
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Frans
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Stevig
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Maandag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/profiel/raika-10/
Totale kosten (in euro)
80
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Gisteren, na mijn avondshift, Raika gecontacteerd en bezocht.
In een eerdere versie van haar advertentie stond dat de ook Engels sprak, maar dat bleek al snel aan de telefoon niet waar. Ze communiceert wel vlot door tussenkomst van Google Translate.
Op zich best een aardige meid voor een leuke babbel als je Portugees spreekt (wat ik helaas niet doe), maar 't was dus een beetje behelpen. Uit het gesprek kon ik opmaken dat ze iets ouder is dan wat in haar profiel staat, en ik vermoed ook dat ze iets ouder is dan 25, maar ik laat haar het voordeel van de twijfel. Ik geloof wel dat ze jonger is dan 30.
Haar thuisland, is niet Angola zoals vermeld op RL, maar ergens in Zuid-Amerika, maar omdat ze Portugees spreekt en duidelijk wel van etnisch Afrikaanse afkomst is, heeft ze op haar RL profiel Angola staan... Blijkbaar reageren de klanten beter op dit land, dan als ze haar correcte afkomst vermeld.
Ze is lief en open maar niet echt speels waardoor ik qua GFE op mijn honger bleef zitten.
Bij het binnenkomen op de kamer gevraagd of ik me snel kon wassen. Ze bracht me naar de badkamer waar ik me snel opfriste.
Op de kamer zat ze al naakt te wachten op bed. Ik ben maar naast haar gaan liggen. Ze nam meteen een condoom, stak die in haar mond en schoof die zo over mijn pretstok en begon aan het zuigwerk.
Haar grote borsten kon ik door haar houding niet echt bespelen. Dan maar haar poes proberen aan te raken, maar ze gaf snel aan dat ze dat liever niet had. Toen vroeg ik of ik haar mocht beffen, maar ook dat had ze liever niet.
Dan maar gewoon 'normaal' afgewerkt. Nog even gebabbeld voor zover het kon via Google Translate en terug vertrokken toen haar wekker aangaf dat ik er al een half uurtje was.
Ik had me bij het lezen van de advertentie iets meer voorgesteld.
Nu ze vertelde me dat ze behoorlijk moe was (en vocht duidelijk tegen het gapen), dus dat zou wel mee hebben gespeeld.
Als je houdt van een maatje meer dan is ze volgens mij wel een bezoekje waard. Maar voor mij zal het bij deze ene keer blijven.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan